Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
В приложението - на “Профил” и меню “Моите предимства”.

# 196
Занесох торба. Девойката пита имам ли приложението? Аз съм подготвена още от вратата, с баркод за сканиране.
Тя взе телефона, рови 5 минути, въртя си нейната карта, направо се изнервих. Не обичам някой да ми пипа телефона. И я попитах, не трябва ли да ми сканирате картата? Не, за рециклиране не било така. Само за покупки.
При вас така ли беше? Нещо не ми хареса тази работа. Досега винаги си сканирам лично картите, никой не ми е вземал телефона и да си играе 5 минути с него.

Нищичко интересно нямаше. Намалено.
Едни тениски гледах в сайта, добре ги видях на живо, че изкуствени били.

# 197
Не съм връщала откакто станахме "Лоялни клиенти", но имам натрупани дрехи и скоро ще правя чистка на гардероба на детето, така че ще връщам.

# 198
Рокля поръчах и аз.
На майка ми ленения панталон й заспа,от плюс сайз серията е и две тениски много хубави си взе.

# 199
Deva, в Плаза ли ходи? И аз съм подготвила две торби и само ги подритвам из къщи, чакайки консултантите са се обиграят, но като ви чета...

# 200
Да, в Плаза. Гледам, че още 20 точки имам добавени. Simple Smile
Дано си харесам нещо, че напоследък нищо не ми хваща око.

# 201
Тука има - тука няма! Що е то? Намалението!

# 202
Ами няма.
Одеве от любопитство реших да погледна какво намалено има в детската секция, момичета 164 см.
И какво мислите? Цифром и словом един, единствен артикул! Комплект клинове. Ужас!

# 203
Ами няма.
Одеве от любопитство реших да погледна какво намалено има в детската секция, момичета 164 см.
И какво мислите? Цифром и словом един, единствен артикул! Комплект клинове. Ужас!
Пак ме изненадаха.. Неприятно де! Да видим, какво са измислили..

# 204
И аз търсих ,за да си направя БД,няма.Тениска за пет и нещо намерих в детското и взех за детето.

# 205
Разбиха ми сърцето направо 😅

# 206
Освен това от 2-3дни бебешката секция е бъгната, не мога нищо да разгледам.

# 207
  • Перник
Тука има - тука няма! Що е то? Намалението!

Не бях влизала в сайта няколко месеца. Сега исках да видя някакви долнища без мъхесто отвътре за сина ми и ако харесам нещо намалено. И - изненада! Няма намаление Scream

Синът ми (на почти 15) досега идеално се побираше в мъжко S (е, повечето неща му бяха широчки в талията). Вчера се оказа, че долнище от Декатлон освен, че му е леко широко, му е късо. Обясних му, че като започна да му вземам М, ще са му още по-широки, а той ми заяви, че това било body shaming - той не бил длъжен да е дебел Joy
Та, моля, подскажете къде да търся дрехи за кльощав и висок тийн.

# 208
В Pepco дали имат, мoже да погледнете там и Sinsay

# 209
Моят е слаб и висок и вземаме М от мъжкото. Предпочитам серията Relaxed Fit.
Да не говорим, че върви и към 47 номер обувки.
Много хубави са дрехите на Jack & Jones от About You, те също са младежки дизайн за високи и слаби тийнове. Редовно са на промоция.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:36 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт