Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 388
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Мен в реала пак проблеми с рециклирането. Не искаха да ми сканират картата. Хартиен талон ми дадоха.

# 436
Хартиените важат по-дълго. Не съжалявай!

# 437
аз сега видях че са махнали графа намалени .... кога започваше лятното намеление в ХМ ?

# 438
Юни по някое време

# 439
Като имате проблем със служители, пишете във формата за контакт в кой ден, ориентировъчен час и опишете на кратко, за да ги стегнат и да си научат условията. Ние как можем да знаем на всички м-ни маймунджалъците.

# 440
Получих мейл за 25% отстъпка за един любим артикул, и никъде не ги намирам. Нито в профила, нито в количката, нито в самият мейл има код...?

# 441
Вчера върнах две торби, сканирането не се получи и ми дадоха хартиени Simple Smile Чакам намаления.
Миналата седмица щях да поръчвам, но някой ми взе розовото потниче под носа докато пълних кошницата, хванаме яд и се отказах.

# 442
Получих мейл за 25% отстъпка за един любим артикул, и никъде не ги намирам. Нито в профила, нито в количката, нито в самият мейл има код...?

Сигурно е директно в кошницата, без код.
Пробвай.

# 443
Побързайте с артикулите за лоялни клиенти, че им скъсиха срока с две седмици-вече са до 01.06  Joy

# 444

Сигурно е директно в кошницата, без код.
Пробвай.

Няма нищо на "прилагане на отстъпка", както и до последна стъпка преди да пусна поръчката, цената не се променя...
Само аз ли имам такъв мейл днес? От сутринта е.

# 445
Аз нямам.

# 446
  • София
Аз имам мейл за 25%, но не се вижда нито в профила, нито в кошницата има възможност за прилагане на отстъпката.

# 447
Преди известно време аз също бях получила мейл за 25% и никъде не се появяваше. Свързах се с H&M и казаха, че е грешка и няма такива отстъпки в момента. За компенсация ми пратиха  10% 🤔

# 448
Когато има отстъпки за лоялни клиенти, те важат ли и за лаковете и козметичните артикули или са само за дрехи, обувки, аксесоари?

# 449
  • Пловдив
Когато има отстъпки за лоялни клиенти, те важат ли и за лаковете и козметичните артикули или са само за дрехи, обувки, аксесоари?
Би трябвало за всичко да важат.

Общи условия

Активация на акаунт