Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 180

želi mirka

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:44 от mirka 76

# 181
Участието на Керем в лайва на Ураз,  с английски субтитри
Част 1
https://mobile.twitter.com/TheBrsnUpdates/status/1517962769420759042
Част 2
https://mobile.twitter.com/TheBrsnUpdates/status/1517963395454144512

По случай Световния ден на книгата, забравих по-рано да напиша моя любим цитат, свързан с книгите, споделяла съм ви го и преди, но беше доста отдавна...
Харесвам книгите , защото имат две големи функции: карат ме да се замисля или ме карат да спра да мисля. В зависимост от момента , през който преминавам, всяка една от двете може да ме спаси.

Христос Воскресе! Бъдете здрави, вие и вашите близки! Всичко останало ще се нареди. 🤍

# 182
  • София
Добро утро на всички! Heart Христос Воскресе! Честит Великден! Heart
Нека да има любов и доброта в сърцата ни! Flowers Cherry Blossom  Обичайте и се грижете на близките и приятелите си! Flowers Cherry Blossom
Любов, благоденствие и мир по света! Flowers Four Leaf Clover

# 183
Христос Воскресе!

# 184
Честито Воскресение Христово!
        Честит Великден

Мир и любов в сърцата ви!
Здраве за вас, семействата ви и приятелите! Обичайте и бъдете обичани!

Весел, пъстър и благословен Велукден!

# 185
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета и Честито Възкресение Христово! Flowers Hibiscus

Gift Heart

Пожелавам ви един страхотен празничен ден, изпълнен с много настроение, усмивки и положителни емоции Hug

# 186
Добро утро на всички в този светъл ден!  Христос возкресе!
Бъдете смирени! Носете добри сърца и мислете положително, за да бъдете щастливи!!!

# 187
Добро утро , прекрасни!☺❤🌷

Христос Воскресе! С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душата и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни ! Нека има смиреност и любов !❤

Flowers Hibiscus Макар и със закъснение най-сърдечно благодаря на Мики❤ и вълшебните феи❤ за новата ни красива и уютна къщичка! Поздравления! Нека има нови , свежи идеи , жуженето да не спира , а  атмосферата в темата да се запази приятелска и добронамерена, със свободен дух ;с  желание и настроение да се пише и чете  ! Благодаря на всички момичета❤ , споделящи новини, информация, снимки, клипчета ! Още веднъж честит празник - на вас и вашите семейства желая мир, здраве, берекет, сплотеност,  с топлина и любов ,сред близките ни да посрещнем големия християнски празник - Великден с нови надежди и мечти и с вяра за по-добри и щастливи дни!За ВАС ,эмомичета !

Flowers Hibiscus Ханде и Керем заедно или поотделно ще продължа да ги харесвам и да се интересувам от тях в професионален, както и в личен план.

Преди една година 23.04.2021г

И двамата участват в реклами, дават интервюта, пътуват по света. ..Но аз очаквам с нетърпение новите им проекти , защото ми липсват..Бих искала да ги видя и двамата да участват в международни проекти , в някоя от платформите  ..Дано скоро ни зарадват с хубави изненади и новини...

По случай деня на детето вчера 23 април в Турция феновете публикуваха много мили снимки на Керем , Ханде и Мая ...

Денят напредва , а вкъщи е лудница -
 приготовления, суматоха . Надпревара ще имаме за  бияча ☺ Весели Великденски празници , момичета ! ❤🍀И силни прегръдки от мен !

# 188
Воистина воскресе!

Здраве, мир по Земята и топлина в сърцата пожелавам на всички

П.П. Мики, яйцата от твоите ли са?! 🙃

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 08:50 от Margarita N.

# 189
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Нека светлината на неговото Воскресение озари живота ви!
Много здраве и благополучие!

За този синхрон в настроението на ХанКер мечтаем!

# 190
Bell Бъдете честити и благословени. Христос воскресе! Воистину воскресе! Heart

Bell И да не забравяме, че всичко в този свят е любов. Любов, която докосва сърцата. /и няма никакво значение, какво се е случило, защото ние вече сме я преживяли с тях/

Bell Светли празници, момичета. Revolving Hearts

# 191
Христос Воскресе! Воистину Воскресе! Sparkling Heart

Да бъдем смирени в себе си, за да виждаме с Вяра истинските думи на приятелите. Да имаме Надежда, че ще постигнем това за което сме мечтали и чакали, да раздаваме Любовта си на хората около нас, разберем ли, че те са искрени.

Бъдете Благословени!

И искам да ви почерпя за моя имен ден. Blush

За всеки по избор. Grinning

Светли празници на вас и вашите близки! Heart Hug

# 192
Христос Воскресе, мили момичета, Sparkling Heart

Бъдете много здрави, обичани и обичащи, радостни и щастливи!

Весели Великденски празници!

# 193
Инфо:
Керем Бюрсин -  Според данните, получени от Центъра за мониторинг на медиите от новините на над 4 хиляди вестници, списания, телевизионни канали и над 10 хиляди интернет медии, той се класира на 4-то място в списъка "Знаменитости с най-много новини за една година" между 2021 г. -2022 г. с 26617 новини.
Ново от Керем:

Скрит текст:
П.С.
Сиси, Честит Имен Ден! С пожелание за много здраве, късмет и успехи Hug

# 194
Честит имен ден и от мен, Сиси! Много здраве и щастливи моменти Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт