Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро, в първият работен ден след празниците!
Керем ни вдъхновява с това прекрасно парче, което той слуша тази сутрин: "Най-после спя"

"Чаках сто години, но бих чакал още милион за теб... твоята любов е моята прелистваща страница”

# 256
  • София
Керем ни вдъхновява с това прекрасно парче, което той слуша тази сутрин: "Най-после спя"
"Чаках сто години, но бих чакал още милион за теб... твоята любов е моята прелистваща страница”

Скрит текст:

Скрит текст:
i]Чаках сто години
Но бих чакал още милион за теб
Нищо не ме подготви
Какво би направила привилегията да бъдеш твоя
Ако бях почувствал само топлината в докосването ти
Само да бях видял как се усмихваш, когато се изчервяваш
Или как извивате устните си, когато сте достатъчно концентрирани
През цялото време щях да знам за какво живея
Това, за което съм живял
Твоята любов е моята обръщаща се страница
Където остават само най-сладките думи
Всяка целувка е изкривена линия
Всяко докосване е предефинираща фраза
Предавам се кой съм бил заради това, което си ти
Защото нищо не ме прави по-силен от твоето крехко сърце
Само да бях усетил как е да си твой
Е, щях да знам за какво живея през цялото време
Това, за което съм живял
Въпреки че сме привързани към историята, която трябва да разкажем
Когато те видях, знаех, че ще го кажем добре
С шепот ще укротим порочните морета
Като перце, поставящо кралствата на колене[/i]

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 12:06 от Dilemi

# 257
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Споделянето на творбата от Ханде Ерчел на алжирски артист в Instagram, се превърна в дневен ред на алжирските медии."

Ханде в Harpers Bazaar Arabia

https://www.harpersbazaararabia.com/culture/celebrity/nocturne-hande-ercel-video

Trophy

# 258
  • София
След като Стефани Кайо спря да следва Керем и агенцията за управление премахна снимката с него, като премахна и етикета от снимката с него.
Феновете са я налазили тази перуанска мома, като са й писали:  "Спри следващият път да използваш другите, за внимание върху себе си".

Фендома на ХанКер са забелязали, че вчера Керем е качил сторито си в Инстаграм от колата на Ханде. Колата на Керем е спортна, а на Ханде е джип с панорамно стъкло на тавана. Керем вчера е карал именно тази кола.

# 259
Привет, момичета! Flowers Rose
Суси Карамело, която интервюира Керем Бюрсин по време на посещението на филмовия фестивал в Малага в понеделник, беше попитана какво мисли за Керем.
https://twitter.com/MariaTeru/status/1518892569228451840?t=ajvW8 … HRcY9jjA&s=19
От което аз нищо не разбрах Stuck Out Tongue Winking Eye Ако може някой да помогне, моля! Blush

П.С. Честит Великден на всички!
На именниците, които са празнували и на които ще празнуват през следващите дни пожелавам да са здрави и винаги да имат поводи за усмивки! Flowers Bouquet

# 260
Привет, момичета! Flowers Rose
Суси Карамело, която интервюира Керем Бюрсин по време на посещението на филмовия фестивал в Малага в понеделник, беше попитана какво мисли за Керем.
https://twitter.com/MariaTeru/status/1518892569228451840?t=ajvW8 … HRcY9jjA&s=19
От което аз нищо не разбрах Stuck Out Tongue Winking Eye Ако може някой да помогне, моля! Blush

П.С. Честит Великден на всички!
На именниците, които са празнували и на които ще празнуват през следващите дни пожелавам да са здрави и винаги да имат поводи за усмивки! Flowers Bouquet

Сними, идвам с превод веднага, още снощи  си го подготвих да ви го кача днес. Grinning Да ви кажа при интервюто ми си струваше пренавита и сякаш се преструва на развълнувана , но май не е било така. Grinning
„Какво впечатление ви остави Керем Бюрсин?“
Суси: „Зададохте ми толкова много въпроси за Керем Бюрсин, това е единственият, на който ще отговоря. Момчето е много хубаво, много симпатично, много красиво, ангел. Отдели ми повече от 20 минути за интервю. Не разбираше нито дума и въпреки това се разбирахме малко с поглед. Той се смееше с мен и аз с него, много ми хареса. Какво друго мога да кажа? Изгледала съм 180 епизода на SCK, краката ми трепереха, когато го видях. Той иска да работи в Испания, да видим дали някой ще му даде работа, да го доведат тук и да го виждаме по-често. Да не ходи само в Малага, където се среща с Антонио Бандерас. Да посети малко и Мадрид, и останалите градове, всички искаме да го видим отново.

# 261
Wink

Стори от McDonald's Turkiye

# 262
Мики, благодаря за преводите Flowers Sunflower

Един забавен туит:
Това е реакцията на феновете всеки път когато някой пусне стори и е със слънчеви очила Joy

# 263
Фен е изпратил тази снимка на един от автобусите в Мадрид, където, наред с други реклами за култура, има и една на Керем, в която се казва: „Керем Бюрсин, Истанбул, 1987 г. Актьор, продуцент и модел. Известен с „Любовта е във въздуха““

Линде, Sparkling Heart ето още сторита от автомобили:

Една загадъчна жена:

Ханде с Мави и Мая:

Гледка от магазин на Атасай:

Слънчице, Sparkling Heart видях, че ме изпревари, но няма да трия. Като Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече!".

# 264
Нова снимка с Ханде Sparkling Heart

И тук си пасват какво да се прави. Satisfied

# 265
Марги, а аз пък всеки път, щом го видя с очила, се сещам затова. Joy Joy

За пореден път, въпреки че са далеч от екраните, двойката продължава да е успешна като е на 4-то и 6-то място в списъка за тазседмичната класация на IMDB Starmetre Turkey.

Пожелайте си нещо! Nature Dizzy

# 266
  • София
Колко им отива оранжево на тези двама сладури. Сякаш не едно, а две слънца са изгряли.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 16:25 от БлагаВест

# 267
Ще сложа снимката отново, заради надписа под нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде не харесваше ли зелено Thinking

# 268
  • София
Цитат на: Snimi в вт, 26 апр 2022, 13:17

Сними, идвам с превод веднага, още снощи  си го подготвих да ви го кача днес. Grinning Да ви кажа при интервюто ми си струваше пренавита и сякаш се преструва на развълнувана , но май не е било така. Grinning
„Какво впечатление ви остави Керем Бюрсин?“
Скрит текст:
Суси: „Зададохте ми толкова много въпроси за Керем Бюрсин, това е единственият, на който ще отговоря. Момчето е много хубаво, много симпатично, много красиво, ангел. Отдели ми повече от 20 минути за интервю. Не разбираше нито дума и въпреки това се разбирахме малко с поглед. Той се смееше с мен и аз с него, много ми хареса. Какво друго мога да кажа? Изгледала съм 180 епизода на SCK, краката ми трепереха, когато го видях. Той иска да работи в Испания, да видим дали някой ще му даде работа, да го доведат тук и да го виждаме по-често. Да не ходи само в Малага, където се среща с Антонио Бандерас. Да посети малко и Мадрид, и останалите градове, всички искаме да го видим отново.[/i]

Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1506239172624924677

Хайде и аз! Sunglasses Ханде, Керем, Хектор ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:52 от Dilemi

# 269

обичам портокал

Общи условия

Активация на акаунт