Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София
Слънчице, Heart

От тук започна всичко! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:39 от Dilemi

# 287
  • София
Недостижима е Ханде в рекламите. Образът й краси билбордовете из целия Истанбул.
Красотата ще спаси света!

Ако направя тази поза, която е направил Керем, трябва да ме търсите в Пирогов.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:50 от БлагаВест

# 288
Здравейте и от мен, момичета!
С малко закъснение бих искала да честитя Великден и да поздравя всички именици от изминалите дни.
Бъдете здрави, Вие и Вашите семейства, защото здравето е най-важното. 💖

Не съм забравила темата, но последните седмици бяха изпитание. Едно неправилно стъпване и ми костваше счупване (Слава Богу по-леко). Докато организирам себе си и работата си, времето мина. 🍀

Днес обаче отново съм на линия 😊
Тъкмо наваксах с четене на пропуснатото. Момичета, страхотни сте и благодаря за неуморния труд около създаване на темата, оформяне на преговора и предоставянето на подробна информация. Виждам разкошните постове, пълни с положителен дух, стихотворения, литература, любопитни факти и си мисля, че се намирам в оазис 💕💕💕

Между другото последната книга, която си купих преди случката, е именно Малкият принц. Открих издание с твърди корици и разкошни илюстрации. Разбира се не можах да се сдържа. Сега ми е настолна книга. Освен това винаги, когато я взема в ръце, ми напомня за любимия сериал. 🥰

В течение съм на последните клюки около Ханде и Керем. Добрият и лошият вълк се бориха в мен дълго време. Все пак винаги е по-добре да се даде път на доброто. С ръка на сърце ще си кажа, че не искам те да прибързват в нови връзки, защото в момента са уязвими. Заслужават да бъдат с добри хора, които не се възползват от тяхната слава. И това не са хората, с които ги спрягат. 🙏

Между другото бяха разпространили фалшива новина за проект между Керем и Пънар Дениз. Искам да кажа, че бих се радвала, защото енергиите им съвпадат и са адски добри в това, което правят. 💥

И нещо за леко нощ, открито в дебрите на Инстаграм 🤩

# 289
Гери Sparkling Heart

Ново

"Ханде Ерчел беше видяна в Етилер предишния ден. Красивата актриса каза: „Много съм добре. Всичко е наред". Ханде Ерчел говори и за нейната почивка в Лондон: „Взех си малка ваканция тези дни. Беше много приятна почивка“.

https://www.tvdunyasii.com/hande-ercel-ben-cok-iyiyim/

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 23:26 от midnight__sun

# 290
Ох, какво си намерих току-що Heart
Тази сцена съм я наизустила https://twitter.com/Vamanim/status/1519039850040672257?s=20& … 4zBqU6VaP8WCpSFhQ

Гери, да се възстановяваш. Green Heart Flowers Four Leaf Clover
И на мен така - "Малкият принц" ми напомня за нашия сериал и приемам книгата като един от символите на любовта на Еда и Серкан.

Х и К в последно време май пак засияха. Или преодоляха раздялата бързо и са с нови хора, или просто се разбраха помежду си, но си траят. Това е моето скромно мнение по въпроса 🙃😜

# 291
  • София

Цитат
Интервю ❤️
Въпрос: Кой актьор обичаш най-много?
Мая: Ханде Ерчел и Керем Бюрсин
Въпрос: Как се чувстваше да играеш с тях в сериала?
Мая: Беше страхотен опит, много ми хареса да се срещна с тях. Ние и до сега се срещаме, но заради работата им не можем да се виждаме често.
Въпрос: С тях общуваш ли  по телефона или в социалните мрежи?
Мая: Да, аз нямам телефон, но използвам този на мама
.

Аз се чудя, как се срещат, ако Ханде и Керем са разделени???   

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 23:52 от БлагаВест

# 292
Гери, радвам се да те видя отново , пожелавам ти бързо възстановяване! Heart Не се насилвай, остави тялото си да почива, ние тук можем да подпомогнем лечението с ежедневна доза добро настроение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Постоянно пишете, че нямате  търпение за новите проекти на Ханде и Керем , а аз сякаш още не мога да изляза от "Почукай на вратата ми". Заседнах там и това е. Опитах да гледам други сериали , гледам по няколко серии и се отказвам...на себе си се дразня чак. Joy
Разбира се , ще следя за новите проекти и ще опитам да ги гледам, но не знам дали ще се получи. Чудя се изобщо възможно ли е при мен да се повтори "магията" на SCK с друг сериал ?? А дано, ама надали. Joy

Би било идеално, ако сърцето се намира в главата, а мозъкът - в гърдите. По този начин ще мислим с любов и ще обичаме с мъдрост.

Лека нощ и сладки сънища! Heart Exl

# 293
Едно въпросче - Ханде следва ли Мая? Stuck Out Tongue Winking Eye

Мики, може да се повтори магията, колко му е... Само, че не със сериали на Ханде и Керем. Дори и да ги следим, не мисля, че ще изпитаме същото отново. От опит знам.
Аз веднъж преди СЧК съм изживявала подобна емоция - за пръв път, мислех и че ще е последен Joy Не обичам да се задълбочавам много, но ето, почти десет години по-късно ми се случи пак. Ако историята е достатъчно завладяваща (поне в началото, после я разводняват), между актьорите има химия и не съм ги гледала преди, за да правя съпоставки - може и за трети път да се окажа под въздействието на някоя двойка 🤣

* "Почукай на вратата ми" винаги ми се е струвало прекалено дълго. Наричала съм сериала просто Вратата или ПнВ, но тук никой друг освен мен, затова не намирам за уместно и аз да го правя. Joy СЧК е приемлив вариант и от присъстващите предполагам всеки се сеща за какво се отнася Stuck Out Tongue Winking Eye

# 294
Марги, последва я след като Мая им беше на гости. До преди това не я следваше.

Не мисля, че ще си позволя да изживея същото нещо отново. Прекалено много ми бяха емоциите и още се възстановявам след последствията. Animal Hear No Evil Едни Ханде и Керем ми стигат и по друго чифте така няма да залитна. Нервите и спокойствието ми ще си ги пазя. Satisfied

Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 295
Част 4 от кадрите с Черешка ми е любима, много са хубави майка и щерка с маргаритките в косата Blush

При Ханде си трябва причина явно, за да последва някого. С малката са се сближили покрай съвместната работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънцее, голяма дума не казвай. Мислиш ли, че на мен ми се е искало да залитна пак... Без да ги търся ме намериха. Joy Но добре поне, че едната двойка "отстъпва" място на другата и тихата лудост с времето утихва още повече, а накрая просто се превръща в нещо, за което се сещаш и споменаваш с топли чувства.🙃

Още се възстановявала от последствията 🤣🤣

# 296
Добро утро момичета!.
Слънчева сряда ви пожелавам.
Отива им оранжевото  и на двамата.

"Керем Бюрсин ще се завърне на екраните през новия сезон с нови проекти, един от които ще бъде в Испания."
Това се твърди в социалните мрежи. Как ми се искаше видя отново с Ханде в общ проект.

Малка принцеса с голяма панделка.

# 297
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Гери, Flowers Four Leaf Clover

# 298

https://streamable.com/7srqqh
С намигване към ранобудните момичета, които ни зареждат с положителна мисъл и добро настроение! 🙃😉

Не е нещо особено, но знам, че има някой който ще се усмихне със сигурност 🙃

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 10:26 от Margarita N.

# 299
  • София
Добро утро! Heart Eyes Спокоен ден ви желая! Grinning

Гери, Flowers Four Leaf Clover бързо да минава!
Мики, и аз съм още във филма! Rolling Eyes Но аз го открих сравнително късно, няколко дена след финала,  09.2021. Бях приятно изненадана от невероятната химия между Нанде и Керем, пък и всичко, което видях още в 1-ви епизод. И после разбрах за двойката ХанКер. HeartИ така... до днес. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нови/стари снимки на Ханде и Керем
/така твърдят в мрежата/ Sunglasses

и наистина нови Grinning

Общи условия

Активация на акаунт