Не се насилвай, остави тялото си да почива, ние тук можем да подпомогнем лечението с ежедневна доза добро настроение. 

Не обичам да се задълбочавам много, но ето, почти десет години по-късно ми се случи пак. Ако историята е достатъчно завладяваща (поне в началото, после я разводняват), между актьорите има химия и не съм ги гледала преди, за да правя съпоставки - може и за трети път да се окажа под въздействието на някоя двойка 🤣
СЧК е приемлив вариант и от присъстващите предполагам всеки се сеща за какво се отнася
Едни Ханде и Керем ми стигат и по друго чифте така няма да залитна. Нервите и спокойствието ми ще си ги пазя. 

Но добре поне, че едната двойка "отстъпва" място на другата и тихата лудост с времето утихва още повече, а накрая просто се превръща в нещо, за което се сещаш и споменаваш с топли чувства.🙃

Добро утро, прекрасни момичета! 

Спокоен ден ви желая! 
бързо да минава!
Но аз го открих сравнително късно, няколко дена след финала, 09.2021. Бях приятно изненадана от невероятната химия между Нанде и Керем, пък и всичко, което видях още в 1-ви епизод. И после разбрах за двойката ХанКер.
И така... до днес.

Препоръчани теми