Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Venel82,обезмаслител-пръскам,изчаквам половин час и после в пералнята(със "светата троица" дълга програма,висока температура,висок клас прах за пране).

# 241
Писала съм и пак ще напиша. Всяко петно от нещо мазно посипвам с талк и държа 6-7 часа. Изтупвам и пера. Винаги имам талк вкъщи. Не зная дали ще стане, след като вече е прано, но не пречи да опитате.

# 242
Благодаря! Simple Smile

# 243
  • София
Спот препарат за петна. Или Тайфун. И двата са евтини и почти няма петна, с които не се справят.
Последно си купих спот от ДМ, голяма изненада беше!

# 244
Точно Спот сложих преди първото пране, забравих да спомена. По принцип действа, но този път не се справи... Сега се пере, напръсках с обезмаслител, да видим. А като съм започнала да питам, петната от сместа за сапунени балони с какво третирате?

# 245
Обезмаслител.
Аз сефте останах без грам прахове ,днес ще напазарувам.Сигурно ще взема денкмит за бяло и цветно.

# 246
  • оттам, откъдето започва България
Моля за съвет, как да премахна пръски от марината с олио, червен пипер и не знам какво още(купешко овкусени пържоли)? Изпрах с Ариел, който по принцип ми изпира всичко, обаче - не. Бях чела за една паста, която си приготвяте от веро, сода и... ? Като е минала през пералня дрехата, да се надявам ли или да я слагам за домашна? А беше чисто нова...

...кислородна вода - равни части.

# 247
Взех си това :
Скрит текст:

8 лв и стотинки от Лили.

# 248
  • София
За мазните петна - натъркват се с препарат за съдове или течен препарат за пране. След това дрехата се изпира както обикновено.
Петната от течностите за балончета нямат изпиране. Затова се пазете от тях.

За софиянци - до днес има Персил прах за цветно във Фантастико - 36 пранета, 12,99 лв.

# 249
  • Велики Преслав
Первол са уникални препарати 😆

# 250
И аз ще си измия косата с первол тогава, да ми буФне така Joy

# 251
  • Велики Преслав
И аз ще си измия косата с первол тогава, да ми буФне така Joy
Ааа, сетне да кажеш какъв е резултата 🤣

# 252
За Первол-а от преди доста години му се радвах,на черния,понеже си се кефя на черни дрехи.
Сега не знам как е.

На татко му подариха някакви капсули на Савекс , ще дебна като простре прането да видя как се справят Simple Smile
Аз иначе вчера забърсах 2 денкмит за бяло и цветно.

# 253
  • Велики Преслав
За Первол-а от преди доста години му се радвах,на черния,понеже си се кефя на черни дрехи.
Сега не знам как е.

На татко му подариха някакви капсули на Савекс , ще дебна като простре прането да видя как се справят Simple Smile
Аз иначе вчера забърсах 2 денкмит за бяло и цветно.
Аз съм доволен от Первола. Както съм споменал, лятото си пера в перални към които имам много сънтиментални чувства 😁. Колкото и странно да звучи, обожавам да ги реставрирам. Та по въпроса. Сегашната е  една Маринен (електролукс) която има програма 1ч и 30 мин. Идва ми идеална. С черен Первол си пера на тях черното пране. Нямам проблеми с лигави отлагания. Пера минимум на 40⁰ с него. Плакне 5 пъти. Изпирал ми е петна от мазно. НО ако се пусне светла материя започва да сивее (поне на мен така ми се стори)

Последния течен препарат, който си купих е течен Персил. Точния модел мога да дам като се прибера. Доволен съм много приятен аромат, малки дози, лесно се плакне, изпира добре. И не беше с някаква фрапантна цена. Не е някакъв хипер висок клас, но много ми хареса.

# 254
Здравейте, и аз за съвет - капнах сиви дънки с течен коректор. С какво мога да третирам петното? Може би сбърках, но вече пробвах с вода и сапун и само леко избледня...

Общи условия

Активация на акаунт