Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, не съм го ползвала и ми стана интересно. Иначе за бебешки прах кой бихте препоръчали?
Персил за бяло или Персил сензитив + допълнително плакнене, без омекотители.

# 286
Никога не съм прала дрехите на детето, когато беше бебе, с “бебешки” прах.
Само с Ариел, а и винаги с нашето пране, никога не съм делила дрехите.
Не е имало никакви проблеми. Високата температура и доброто изплакване му са майката.

# 287
Благодаря, не съм го ползвала и ми стана интересно. Иначе за бебешки прах кой бихте препоръчали?

Аз препоръчвам и съм доволна от Тео бебе ( зелен и лилав ).Вида сух или течен е личен избор. Ползвала съм и Бочко и Сано прахообразен .

# 288
На ДМ прахът Сенситив също е добър бебешки, без миризми и парфюми.

# 289
Всеки с кислородни избелители е добър избор. И добро изплакване, както каза и Djordja

# 290
Ползвала съм Бочко в началото и с двамата ми сина.
Много ми харесва как ухае, на чисто, на свежо,  не натрапчиво,  на бебенце 😍😍
Не пречи да го пробваш.
Преди захранването 5-6 месец, нямаш нужда от какъвто и да перилен препарат,  по специален, реално няма какво толкова да изпереш, няма манджа😄,  няма петна 😉✌️
Само добро изплакване 🙂

# 291
Това ползвали ли сте го?

# 292
  • На изток от Ада
Тези на Хейтман окси ги гледах ъ Елитис , но имам на др марка и не съм ги купила .

# 293
  • оттам, откъдето започва България
От всички продукти Бочко на Лавена, които съм използвала, съм доволна, но точно за пране не съм ползвала (надявам се да е хубав като останалите продукти). Тео бебе прах съм ползвала и съм доволна.

С прах Ариел не бих прала дрехи на бебе, защото ми се струва доста агресивен дори и за кожата на възрастни. Ароматът му няма и да коментирам, независимо че го ползвам за бяло пране, но със 100 изплаквания.

# 294
При мен никакъв прах не оставя аромат, независимо в коя пералня пера. До пераля и вода си е.

# 295
Аз пък обожавам да ми миришат дрехите на прах за пране. И миризливи сапуни също обичам, тези без миризма не ги поглеждам.

# 296
Много ме учудват изявления от рода на:не съм ползвала и няма да ползвам нищо от...  Продуктите не стават.  Как са разбрали, като не са опитвали, ми е загадка.
Не съм ползвала Бочко и нямам лично мнение, но всяко пътуване до Дания нося шампоан, сапун и каквото ми поръчат от марката на приятелка с проблемна кожа. И тя като си идва се зарежда. В Дания имат какво ли не, но ето, това ѝ понася най-добре и друго не признава. За праха не зная.

# 297
И аз обичам дрехите да ми миришат на прах. Даже си навирам носа като я извадя да я обличам Grinning

Ариел защо да е агресивен към кожата повече от всеки друг прах? По-скоро силната му миризма вероятно се свързва и оприличава с агресивност Thinking

# 298
  • Пловдив
И аз обичам да ми мирише и на прах, и на омекотител...оообаче, както знаете не моа го докарам никак Confused  Ся като ги извадя миришат и до там.Без омекотител пък стават кат шкурка и пак няма аромат.
Пера от доста времв с бял и цветен на ДМ.

# 299
Аз пък не обичам меки и лигави дрехи. Не са ми като шкурка...то само памукът се повтърдява без омекотител...но на мен не ми пречи, харесва ми...

Общи условия

Активация на акаунт