Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз ако ви кажа каква гигантска поръчка съм направила от клийн маркет, лошо ще ви стане! Перилни и почистващи. Ама като млада домакиня, така. Тъпо ми е, че аз чисто бели неща нямам, нито мъжът ми, нито бебето, а имам от преди 2 гигантски туби первол за бяло, които реално не знам как да оползотворя. Дребния има някой друг чифт бели чорапи, с цветни надписи по ходилата, ще събирам поне тях и не знам още какво за да го използвам пустия первол. Че веднъж го използвах за светло, не бяло пране, и язно там, където го бях изсипала(върху много бледо прасковен чаршаф) излезна на петна, все едно, с извинение мм се е из.....ил там.

# 331
Този как е в сравнение с Ariel и Persi?
И като аромат също?

# 332
  • Велики Преслав
Аз си купих това Омо, пере фубаво, лек, има избелители и миреше много леко.

Няма да откожо и други мнения.

# 333
Здравейте,това Омо не става за нищо извинявам се за израза ,но съм го ползвала преди 10тина години!

# 334
  • Велики Преслав
Извинявайте, ама ще према мнение на макс 2 години.
То и аз мразех Бинго за бяло преди 10 ама сега е много хубав.

# 335
Извинявайте, ама ще према мнение на макс 2 години.
То и аз мразех Бинго за бяло преди 10 ама сега е много хубав.
Извинявам се тогава,
Може да са го подобрили.Що се отнася за Бинго за бяло е много добър

# 336
  • Велики Преслав
Аз малко прозвучах, все едно не ми е приятно дето така ми плюят стоката 🙂.
Искам да кажа, че обикновенно, доста често изменят все нещо. Някак си не мога да повярвам, че е същия.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:24 от Васил Василев

# 337
Включвам се с питанка. Има ли начин да се  изперат петна от сапунени балони ? Приемам всякакви идеи.

# 338
Включвам се с питанка. Има ли начин да се  изперат петна от сапунени балони ? Приемам всякакви идеи.

Тц. Не демек, ноу шанс....

Това Омо не е хубаво....

# 339
Е що така подправят праховете ОМО....Аз тази марка много я харесвам и току извадят някое менте.

# 340
Омо ултимейт е хубаво.
Това е някакво...никакво..

С времето се разпознават по картинката, почерка...целия външен вид, само като погледнеш, и ти е ясно...

Аз пък съм мераклийка да пробвам италианЦки Даш...прах ако може...да разчупя от светата троица Персил- Ариел-Омо /улгимейт/....

# 341
Аз пък съм мераклийка да пробвам италианЦки Даш...прах ако може...да разчупя от светата троица Персил- Ариел-Омо /улгимейт/....
А , с него лесно ще се сдобиеш . Има го във всеки магазин за вносни препарати . Ама е все в опаковки за над 40 пранета ...
Аз бях мераклийка да пробвам новия Ариел компакт от немско , та днес много му се зарадвах като го намерих .
Хем е малка опаковка , да не трупам запаси .

# 342
  • Пловдив
Е що така подправят праховете ОМО....Аз тази марка много я харесвам и току извадят някое менте.

Това Омо е нисък клас перилен препарат на Унилевър в Гърция,а високият клас на Унилевър в Гърция е Скип.

# 343
А , с него лесно ще се сдобиеш . Има го във всеки магазин за вносни препарати . Ама е все в опаковки за над 40 пранета ...
Аз бях мераклийка да пробвам новия Ариел компакт от немско , та днес много му се зарадвах като го намерих .
Хем е малка опаковка , да не трупам запаси .
Като тръгнахме към Италия да питам AVA става ли? И ако става, за како е-бяло, цветно? Имам чувство, че много шаренее кутията като на онова Омо, та ми е подозрителен.Този:

https://ciao.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0/%D0%BF%D1% … ezza-di-primavera

# 344
  • гр.Пловдив
АVА-та преди 15г съм я запомнила с едно Dero имаше също,бяха разкошни прахове

Общи условия

Активация на акаунт