Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Мислех, че в пликове са големите разфасовки. Имате ли впечатления от тези?

Впрочем в Билла днес имаше прах Персил за цветно 36 пранета на 12лв и стотинки.

# 376
  • На изток от Ада
Имаше и малки разфасовки за по 20 панета . Тези в картонената с надпис Nature са слаби , но и от тях има доволни . Аз не съм ги ползвала

# 377
Тези nature не ми харесват. Имах течен и дрехите излизаха едни неприятни на пипане, твърди. Не съм пробвала прах.

Този, който хвалих в предишната тема е в друга опаковка - лилава за цветно пране и зелена за бяло. Освен това е в пликове, има две разфасовки.

Ако искате ще прикача снимки.

# 378
teta с колко % избелители е Омо- то

# 379
Довечера ще снимам.

# 380
Sherilyn, видях кой трябва да е, ама нямаше и не знам защо реших, че показаните от мен са малките му разфасовки. Така или иначе вече купих от тях за цветно, ще видим как ще се държи и при мен.

# 381
Sherilyn, видях кой трябва да е, ама нямаше и не знам защо реших, че показаните от мен са малките му разфасовки. Така или иначе вече купих от тях за цветно, ще видим как ще се държи и при мен.

Попринцип развасофките са с еднаква опаковка на вид, просто размера е различен. Интересно ми е да кажете мнение после. Аз така или иначе прах не съм ползвала от този вид, а само гел. Може прахът да си е читав.

Дм имат огромни проблеми с доставките, затова нещо днес го има и после месеци наред го няма…

# 382
Използвам този

в комбинация с омекотител на Тесори

Аромата е дългтроаен и чудесен.
Препоръчвам комбинацията.

# 383
Аз се включвам с молба за съвет за премахване на петно от памучна риза, цвят шампанско. Петното е от скариди в доматен сос. Третирано е с обезмаслител, препарат за петна на HG 649 спрей и продължава да стои бледо розово. Ако няма друго предложение ще пробвам със сода за хляб, сок от лимон...Не знам какво да правя.

# 384
teta с колко % избелители е Омо- то

# 385
  • София
Сода и кислородна вода опитай за петното. 1 към 1 беше пропорцията.
Аз бих сложила сода на петното и бих заляла с кислородната вода.
По-зле едва ли ще е... Но имай едно на ум, че може да избелее.
Други препарати - спот, тайфун.
С тайфун махнах кетчуп от бялорозова рокля, но не съм сигурна, че нямаше да се изпере и без спрея.

# 386
Сода и кислородна вода опитай за петното. 1 към 1 беше пропорцията.
Аз бих сложила сода на петното и бих заляла с кислородната вода.
По-зле едва ли ще е... Но имай едно на ум, че може да избелее.
Други препарати - спот, тайфун.
С тайфун махнах кетчуп от бялорозова рокля, но не съм сигурна, че нямаше да се изпере и без спрея.
Благодаря за предложението. Ще купя утре кислородна вода и ще пробвам. Така или иначе в този вид не може да се носи, та и да избелее... Ще пиша за резултата.

# 387
Здравейте.
Ползвали ли сте, този гел?
Наличен, има доста видове аромати.
Аз поръчах 1 литър за проба също и същия омекотител. Били професионални 🤷‍♀️

# 388
  • На изток от Ада
Аз не бих купила наливен препарат ...

# 389
"Професионален" значи че е в големи разфасовки, не че качествата му са профи...
Съставът знаеш ли какъв му е, като поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт