Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 310
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Днес взех тези капсули...
Знам, че в гел е капсула няма кислородни избелители и няма как безвъзвратно да си обезцветя дрехите..
На все пак за какво пране се " препоръчват".
😄

# 661
Знам, че в гел е капсула няма кислородни избелители и няма как безвъзвратно да си обезцветя дрехите..
Не пише изрично за бяло или цветно. По указание на опаковката, ако переш 3-5 кг, слагаш 1 капсула ако е среднотвърда или мека водата. За тези същите кг пране, при много твърда вода или много замърсени дрехи - 2 капсули. Ако переш 6-8 кг - 2 капсули.

# 662
Здравейте! Използвали ли сте тези перли за пералня? Ако да, доволни ли сте, хубави ли са ароматитв? Колебая се между тази марка и тези на Ленор.

# 663
  • Бургас
Да не се похвали нещо в темата, пууу! Ходих да си търся омекотителя-спрей на Ленор, дето изглажда гънки... едно бутилче само се подмята в магазина и то точно от единствения аромат, който знаех че не би ми харесал (и да, не ми хареса наистина). Продавачката каза, че някакви майки го били похвалили и за няколко дена го изкупили Grinning Grinning Grinning Защо ли имам съмнения къде са чели похвали тези майки...
Гледам, че го има и в ТТ маркет, ама чувствително по-скъп, че и с доставка, ама ще чакам да видя дали ще заредят пак в нашия вилает и дали ще има от искания аромат.

# 664
  • Варна
😄

Откъде ги взе? Много ги харесвам тези капсули. Останали са ми 2-3 бр. от 2 опаковки. Пера бели  и светли цветове.

# 665
Взех ги от мобилно магазинче за вносни препарати 🙂
15 лв. , 36 капсули..

# 666
  • гр.Пловдив
Да не се похвали нещо в темата, пууу! Ходих да си търся омекотителя-спрей на Ленор, дето изглажда гънки... едно бутилче само се подмята в магазина и то точно от единствения аромат, който знаех че не би ми харесал (и да, не ми хареса наистина). Продавачката каза, че някакви майки го били похвалили и за няколко дена го изкупили Grinning Grinning Grinning Защо ли имам съмнения къде са чели похвали тези майки...
Гледам, че го има и в ТТ маркет, ама чувствително по-скъп, че и с доставка, ама ще чакам да видя дали ще заредят пак в нашия вилает и дали ще има от искания аромат.

Може ли снимка,как изглежда ?

# 667
Взех ги от мобилно магазинче за вносни препарати 🙂
15 лв. , 36 капсули..
Миналата седмица купих същите от Гърция за 9,50 €. Все още не съм ги ползвала. Ако Ви харесват набавете си, вероятно при следващо зареждане ще ги увеличат.

# 668
  • София
Малко тъп въпрос. Без да искам съм забравил един оцветител - червен, с памучни дрехи ,в прането... сега е лилаво всичко, на 40гр.
Идеи с какво да го отмия? Дрехите едва ли ще стане нещо от тях...
, на органична основа е. Разтваря се във вода.

# 669
Малко тъп въпрос. Без да искам съм забравил един оцветител - червен, с памучни дрехи ,в прането... сега е лилаво всичко, на 40гр.
Идеи с какво да го отмия? Дрехите едва ли ще стане нещо от тях...
, на органична основа е. Разтваря се във вода.
Keep washing…

# 670
  • София
Цвета е ок вече, все още има миризма на химикал...

# 671
..... and.....Keep washing   Simple Smile Simple Smile Simple Smile    със съвсем малко препарат и без омекотител

# 672
  • Бургас

Може ли снимка,как изглежда ?
Ето един от вариантите https://ttmarket.bg/product/lenor-crease-releaserspring-awakenin … gliysko-kachestvo

# 673
  • София
..... and.....Keep washing   Simple Smile Simple Smile Simple Smile    със съвсем малко препарат и без омекотител
не стана, още са мокри но отблизо миришат... то пък и слънчев лъч няма....
някъде две перални да са минали с 4-5 пъти по малко прах на всяко плавене. Тъкмо мислех да взема омекотител на заем... ?
Ще ги пусна утре първо с дезинфектант на 60 този път, и после с друг препарат за пране.

ПП> замислих се за химическо, но като видях цените (а и чорапи не перят май) се отказах, засега.

# 674
не стана, още са мокри но отблизо миришат... то пък и слънчев лъч няма....
някъде две перални да са минали с 4-5 пъти по малко прах на всяко плавене. Тъкмо мислех да взема омекотител на заем... ?
Ще ги пусна утре първо с дезинфектант на 60 този път, и после с друг препарат за пране.

ПП> замислих се за химическо, но като видях цените (а и чорапи не перят май) се отказах, засега.
Изпери ги на 60С, с половината от необходимата доза прах!!! за пране и пусни на възможно най-дългата програма, с най-много на брой изплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт