Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Аз го взимам наливен за 50 пранета от химическото чистене до нас - "Свежест".
Гр.Кърджали.
Снимка нямам.
50 пранета - 6,60 лв.
Благодаря ти много , виждам че и в Бургас има химическо,, свежест,,
Може да попитам !?
Благодаря ти лисе

# 166
Всякой запознат ли е с марката ? Мнения ?

# 167
  • Пловдив
Не мога да открия дълготраен аромат и т`ва е...след изсъхване на нищо не миришат тия дрехи, камоли да ги сгънеш в гардероб и после да усетиш аромат... Незнам кво да пробвам вече.

# 168
На мен с Ленор ми седи аромат и след прибиране в гардероба.

# 169
  • Пловдив
никакъв.

# 170
никакъв.

Кой Ленор ползвате? Аз съм с този и се усеща няколко дни след изпиране.

Взех и Коколино в бяла опаковка, той мирише по-слабо и нежно, което ми харесва повече, защото не обичам миризмата на прах и омекотител да седи с дни. Затова казах за Ленора, понеже на мен това задържане на аромата не ми хареса и ми направи впечатление, че седи с дни.

# 171
Баща ми пере със син ленор,простира дрехите на простор навън на двора и чак до вторият етаж на терасата ми ухае.
След прибиране на неговия етаж също ухае доста силно на омекотителя.

# 172
Син омекотител на Сано , син Yumos , Софтлан , няколко вида Ленор при мен остават аромат .
Има и някои гелове , които оставят приличен аромат / The Pink Stuff , Ariel , Savex Platinum и др /

# 173
  • гр.Пловдив
Може би тези,които се наслаждават дълго на Ленора в гардероба слагат конска доза,аз по друг начин не мога да си го обясня ...аз ползвам омекотителите по разписание с мл и затова ефекта явно им е 0..

# 174
  • София
Аз слагам по-малко от описаната доза, защото по някаква крайно неясна причина, когато сложа цяла доза омекотител, която ми запълва точно дозатора на чекмеджето, при плакненето водата отмива омекотителя. Когато слагам по-малко нямам проблеми.
Миришат трайно Коколино бергамот, силан светлорозовият, ленор орхидея златната опаковка.
прибирам зимните дрехи лятото, като отворя крайна есен си миришат, а си стоят в кутии, не пликове, които се вакуумират.

# 175
Аз не предозирам омекотителя. Слагам колкото е описано, че се ползва.

# 176
И аз ползвам различни Юмуш, бебешкия Бинго и ето този , който много силно мирише след прибиране на дрехите..
Ползвала съм 3-4 вида , всички са ми трайни.
В момента съм точно с този, който всъщност мисля, че е най- ароматен/ траен 🙂

# 177
Чувала съм, че аромата може да не се задържа заради твърдостта на водата, не знам дали е вярно.
И на мен омекотителя не ми се задържа много, на капсулите Ариел ми се задържа аромата.

# 178
  • гр.Пловдив
Да похваля този Персил 24лв от магазин за внос

Капсулите Ариел нямат грешка откъм изпиране и аромат !

# 179

Мнение за капсулите...и за гела  де...
На Ариел знам че са добри, но аромата ми е прекалено силен и една идея неприятен, за  мен..
Дали се струва да пробвам тези капсули Персил ...
И на добра цена ли са ...това в К. Другата седмица

.

Общи условия

Активация на акаунт