КГБ = Клуб на Готините Баби - 208

• 59 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден Яжка! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 661
  • София
И тук ЧРД на Яжка с пожелания за здраве и щастие!
Дано се яви да го прочете, а и да е по-редовна следващата година.
Дидимити, да е честита и здрава Йоанка! Пожелавам и весели игри и по-малко градински вируси. А вие се запасете с търпение докато придобие имунитет.
Къде изчезна Фло?  Дано не е омаломощена от гледането на внуци и работа. Покажи се, Флоооооооооооооооооооооо!
При мене нищо ново - всеки ден правя тегели до Кауфланд.
Оня ден си купих машинка за мелене на домати, но не я огледах на място. В къщи - счупено нещо по нея, не може да работи. Днес ходих да я върна и да купя машинка за бръснене на Пл., поредната.
Пробва я сега и не я одобри. Утре пак в К, да връщам.
И крачките ми намаляха, някаква мързелива фаза явно съм настъпила. Ще я боря, няма да се давам.

# 662
  • София
Ето ме и мен по нощите. Работа доволно си имам. Нали гаджето все още е изкривен и в профил е като бастун, всичко е на мой гръб. Пазаруване, готвене, пране, простиране, прибиране, че и игри на Черен Петър и Не се сърди човече. В петък трите грации заминават за Варна. В събота и неделя ще има ревю на костюми на герои от японски анимета. Голямата внучка остана много приятно изненадана, че и в България има такова ревю. Щерката ще лети до Варна и там ще ги посрещне. Следващата седмица и бабин убавец си заминава. За моята консервативна рачешка душа толкова движение и динамика ми идват в повече.
ДИДИА, малкото чаве вече е записано за училище. Чакаме решението на МОН за голямата внучка. Надявам се тази седмица да имаме резултат или може би следващата, че то ей го на септември вече чака на портата. Дано да удовлетворят желанието ни!
ДИДИМИТИ, честит празник на Йоанка! Да расте здравичка и палава. Дано бързо свикне с градината.
АЙША, не мога да кажа, че съм се омаломощила, но задачите ми никак не са малко, та време не остава за писане в темата.
Ето и сега няма да мога да си поговоря с всички, но поне ще ви гушна и ще ви пожелая лека и спокойна нощ! Hug

# 663
  • София
Фло, радвам се, че имате такава динамика и е интересно при вас.
За голямата внучка - има време за решението на МОН. Преди години решението за моя милост в 9ти клас след чужбина излезе на 15.09 и то защото се обадиха от определен телефон. Ми то средното образование не било задължително казаха ... Предполагам, че чиновниците и сега са същия тип - прехвърлят си топката и всеки чака друг да реши и да се подпише. Но дано съм лош пророк.

# 664
  • тук, на мястото си
Яжке, честита да си! Жива, здрава и щастлива да си! За твое здраве!

Дидимити, честита, игрива и щаслива да е малката кукла!

Здравейте, кагебейки!
От доста време не съм писала.
Вече три дни откак сме сами с дядото. Пълната къща сега е направо празна. Първия ден ми беше много криво, поревах си, но почнах да влизам в крак, пък и работа достатъчно имам особено в консервния отдел. Гледам да се пооправя, че в началото на септември ще ходим за една седмица в Трявна, да си починем малко. Като се върнем ще пада голямо чистене на градини от треви и изсъхнали растения. Тази година е ужас, само розите са добре, другото почти всичко изсъхна.
Лека нощ, момичета! Бъдете здрави!

# 665

ПРИВЕТ МИЛИ МОМИЧЕТА! Благодаря за пожеланията Ви към нашата внучка! Бъдете благословени всички и приятен и успешен ден желая!

# 666
Дидимити,честита да е малката красавица Йоанка! Да расте здрава,умна и красива,много обичана и щастлива!

Фло,стискам палци всичко да е на 6 и да запишат каката в желаното у-ще.На малката успех с новия клас! И аз мисля,като Айша,че решението ще излезе около 15 септември.Като се поуталожат страстите на кандидатската кампания.
                    Аз продължавам с ремонтите.Край не им се вижда.Кухнята ми стана много светла и красива с гранитогрес вместо керамични плочки.При това са големи и лесно и бързо стана.Сега либето се присети и за дизайна на камината и....още сто неща та до коридорите още не сме стигнали,но....работата няма да избяга и за това не препирам - да става пък когато и да е.Не ми пречи.
                   Лек и щастлив ден ви желая,а аз на бойното поле!

# 667
Дидимити, да ви е здрава малката принцеса!Щастливо детство!🍀🍀

Ха сега привет и от мен.
Хората по това време спят следобедна дрямка,а аз като се правя на много работна си Фъркам 🙃😃
Изключих хладилник- фризера да размразя последния .
Четири чекмеджета пълни .
Даже и аз не зная с какво точно😜
Вадих,сортирах в торби,носих в другия фризер.Напълних и за контейнера .Обадих се на една циганка ,която рови из контейнерите ,та и ги дадох нещата.
Нищо развалено няма,но от това една шепа,от това половин торбичка и т.н.
Нали и за това го разхвърлих.Хев размразяване,хем чистка .
Влязох и в килера.
Там ееее,ами като килер.Всичко нужно и ненужно ,но много не се задълбочавах .Малко като Кума Лиса с опашката😃😊
Сега пак да пренеса нещата на местата им .Скука и досада .
Изпратих ММ и малката щерка отпускарка на минерален плаж.
Да не ми се пречкат ,а и акъл да ми дават 🙃😃😊,а и да си починат малко .

Миналия петък,събота и неделя ходихме в Доспат на големия събор.
Много музика,много храна,много стока на сергиите,а те огромно количество.
Разпуснахме малко .Дишнихме чист въздух,послушахме народна музика .

Диди, предстои ни и на нас ремонт в кухньо всекидневната,но съм зависима от домашния майстор.
Ако беше само латекс,майсторът съм аз.Има набелязани разни задачки той,но като че ли не му се захваща.Аз препирам,че есен се е задала.Ще видим.

Фло, почивай между задачките.

Айша,смени ли машинката?

Грети,приятно да си изкараш на екскурзията!

Ставам,че и пералнята подсвирква.
Още валко и приключвам с дейностите .
Като гледам колко е часът,точно за следобедното кафе ще съм на линия .

# 668
  • Кубрат/ Пишурка
Дидимити, малко на патерица - честит рожден ден на малката принцеса! Да е здрава и много щастлива!
Фло, веднъж беше описала един метод за разтягане на врата с кърпа ( врата на стая). В момента желанието ми е да ме сложат на един от уредите за измъчване, дето са разпънати и ги разпъват още чрез дърпане на крайниците! Белким поизпука от тук, от там! Или ако можеше да увисна някъде... Но не за шията Grinning Гърбът ми е схванат и, каквото и да правя - не минава. Та, моля, повтори как беше!
Гъбче, Дидия, само като ви чета и се уморявам!

# 669
  • София
Янке, съчувствам.
Но Фло нали е много заета с внуците може и да не те прочете. То едно време за кое по-напред?
Обади и се по телефона или на Месинджър да ти обясни за вратата.

# 670
  • София
ЯНЕ, включвам се веднага. Премяташ една хавлиена кърпа през вратата, за да не ти убива на ръцете. Сплиташ си ръцете и увисваш с цялата си тежест. Може да се качиш на стол и да свиеш краката. Важното е да повисиш малко. Така се разтегля гръбначният стълб и се освобождават прищипаните нерви. Колкото по-рано се направи това, толкова по-добре. Можеш да опиташ и в леглото да си свиеш краката към гърдите и да ги обхванеш с ръцете. Гърбът ти ще добие формата на попивателна. Опитай да се люшнеш няколко пъти напред назад. Това упражнение също е за разтягане на гръбначния стълб. Желая ти успех. Дано разкачиш прищипнатото. В такива случаи е добре да се пие Милгама. Това са витамини от групата В. Едно време предписваха В комплекс.
Отивам да спя, че утре от 8 съм на тръстиката. За втори път ще работим заедно с голямата внучка. Много е горда  после, като си получи възнаграждението. Grinning

# 671

Добро утро и да си пожелаем прекрасен ден!
Д-р Фло супер бързо действаш на молбата за помощ-огряваш навсякъде.
Днес да почетем паметта на младите хора. Много жалко за загубата им.

# 672
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен, макар и на другия ден Grinning
Фло, благодаря за обяснението. Не случайно съм питала - мислех, че трябва да се хвана за двата края на кърпата и се чудех как ще стане Blush Опитах и като че ли малко ме отпусна. Трудното беше да се кача на стола, че вратите са ни по 2 метра и се чудя как вратата издържа! Joy

# 673
  • София
Добро утро и от мене.
Янке, продължавай с упражненията. А нещо за мазане не трябва ли? Аз на стол вече не се качвам - метнах се веднъж да чистя горен шкаф и ....стола се счупи. От тогава Ани и Пл. само ме подиграват. Но пък имам оправдание да не чистя на високо. Ако им пречи - да действат. Не че имат голямо желание.
Чудя се на къде да  тръгвам днес - има някакъв маратон и гр. транспорт е изменен или спрян до 14 ч. Метрото върви, но не го обичам, подтиснато ми е там, чувствам се като къртица.
Пл. замина да си търси части за колата - по диатонал ще кръстосва София  с метро и голямо возене. Било удобно и прохладно, доволен е. Кани ме с него, отказах. Сега роби чисти стаите, аз дремя в нета.
Дидиа, все се каня да питам - няма ли да има снимки преди и след ремонта Там? Поне да оплакнем око с нещо хубаво.

# 674
  • Кубрат/ Пишурка
Без малко да забравя. И днес си имаме рожденичка - Маринка.
Честит рожден ден, скъпа! Бъди здрава и благословена, все така грижовна и лъчезарна!

Общи условия

Активация на акаунт