Нашите цветя - обща тема 15

• 34 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
имам много каскадни петунии, но не цъфтят много, а искам да се спускат по саксията. Има ли някакъв трик, за да започнат да цъфтят достатъчно, за да се получи нещо такова
Слагаш повече растения в саксията, поливаш ежедневно и ториш от време на време.

# 436
Здравейте,

страхотни цветя Simple Smile въпрос някой да знае от къде воже да се купи мулч по-малки разфасовки, че 70 или 50 литра са много големи

Благодаря и ето я моята нова придобивка хортензия булката беглец

# 437
  • Стара Загора
Пожелавам ви "Добро утро " с красавицата, която ме чакаше тази сутрин на работа

А аромата ..... направо божествен!

# 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да позная, каскадна, току що цъфнала е ярко прасковено оранжева, цветът трае до два -три дена, и накрая, преди да изпадат листенцата са чисто розови.

най-нежния аромат. Simple Smile

# 439
  • Стара Загора
да позная, каскадна, току що цъфнала е ярко прасковено оранжева, цветът трае до два -три дена, и накрая, преди да изпадат листенцата са чисто розови.

най-нежния аромат. Simple Smile
Да и да ! Прекрасна е . Ние много няма къде да я оставим да влече и я подрязваме,но все пак е много красива Simple Smile

# 440
  • София
Розата е много нежен цвят!
Ariadna82, честита придобивка! От къде е саксията?

# 441
Пак сте напълнили темата с красоти!
Аз вчера намерих едно сандъче в гората където бяхме на пикник. После се оказа, че било за мен, уж го скрили децата да ми го дадат в подходящ момент. Но аз търчейки след куч развалих изненадата.
Скрит текст:
събирането беше по повод рождения ми ден, който мина преди седмица, но нали не си бях у дома. Е поне тортата бяха скрили по-добре и с нея вече ме изнендаха определено

Хибискуса е вече преместен, но ще трябва да си купя саксии за африканските маргаритки.

# 442
MagniM, в коя гора?😁

# 443
Здравейте.Толкова обичам камбанките,а ми останаха само от 1 вид.Ама пък се размножават....Чакам божура да се отвори в цялата си прелест. Когато бях дете си спомням,че в двора имаше много "кученца".Сега нищо няма. Затова от пазара си взех бяло.А лалетата ,като по филмити(снимката ще а изтрия по-късно)

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 22:51 от lilipan

# 444
  • Карлово
Като показахте лалета се сетих да питам Как вашите стоят изправени, а моите са клюмнали?

# 445
# 446
Пак сте напълнили темата с красоти!
Аз вчера намерих едно сандъче в гората където бяхме на пикник. После се оказа, че било за мен, уж го скрили децата да ми го дадат в подходящ момент. Но аз търчейки след куч развалих изненадата.
Скрит текст:
събирането беше по повод рождения ми ден, който мина преди седмица, но нали не си бях у дома. Е поне тортата бяха скрили по-добре и с нея вече ме изнендаха определено

Хибискуса е вече преместен, но ще трябва да си купя саксии за африканските маргаритки.

не са африканки Wink газании са. Simple Smile Simple Smile Simple Smile искат слънце.

Кой питаше за плумбаго?

И тази красавица ще покажа

И тази...

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 16:44 от st. Dobri

# 447
+

Aуууууууууу,
Красота, моят би му се  радвал Simple Smile))

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 11:20 от Berussa

# 448
коцкарче е. Wink личи му по погледа и сластната муцунка.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 449
коцкарче е. Wink личи му по погледа и сластната муцунка.
Такъв Е,
често се ядосва на помпата, с която пръскам цветята ,ревнува на максссс, скорпионче си  Е
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт