Нашите цветя - обща тема 15

• 34 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Африканска маргаритка оцеляла през зимата

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 20:04 от марго67

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
margo, твоето е африканска маргаритка Wink остеоспермум, но не го казвай на никой, че няма да ти повярват за името. Simple Smile
страхотен цвят е.

африканските теменужки са тези, с които си говореше Иван Костов навремето.

# 542
  • оттам, откъдето започва България
Прекрасни цветя показвате.
Скромно от моята малка тераса. Simple Smile

Скрит текст:

Теменужките са се самонасели, но така и не разбрах как е станало. Simple Smile

# 543
Великденчето е разкошно нацъфтяло. Много е красиво!

# 544
Наистина е прекрасно! И цвят,и форми. 😍🥰
Аз не помня пусках ли тук разните ми градински.
Кученца:

Топ карамфилчета:

Един гущер на портата.

И малкия разбойник в къщата на детето:

# 545
Великденчето е разкошно нацъфтяло. Много е красиво!
Да не казвам голяма думА, и моето в напъпило откакто е вън. За 2 път да цъфти. На пъстра сянка е

# 546
  • София
Искам да направя висяща "топка" от цветя. Експеримента ще е с алисум."Инсталацията" с шитето за поддържане на почвата влажна.

Ефибуш,кученцета цъфтят до късно. На мен не ми харесва,че цъфтежа на вълни,поне при тези които имах.

# 547
Ау, бялото великденче Cupid Първо го помислих за бегония, не ми е попадало такова, само не знам как да го разпозная че е с такива звездовидни цветове, като по магазините са предимно на пъпки Thinking

Днес пресаждах една огърлица перли. Преди няколко седмици го видях в магазин и ми останаха две лентички в ръката 😁Бяха към 3-4см дълги, сложих ги направо в пръст и тези дни щукна да се шири доста скоростно. Мислех първо да го омешам в същата саксия като огърлицата сърца, но те май различно се поливат. Сега паднаха няколко топчета, оставих ги в саксията да видим дали ще пуснат корен или трябва да е с нишка.

# 548
Какво му е на каланхоето, побеля и му падат листата?
Измръзване или някаква болест?

# 549
  • Мадрид / София
Вижда ми се маносано каланхоето.

# 550
Вижда ми се маносано каланхоето.
Може ли да се спаси или да го изрежа, дали ще избие пак. Цяла зима седи на затворената тераса и сега на края се предаде

# 551
  • София/Варна
Разтвори малко сода за хляб с вода и сапунче и напръскай. Ама малко сода. Брашнена мана е според мен

# 552
Брашнена мана. Аз бих го изхвърлила ако има други цветя ще ги зарази. При мен преди години едни петунии така след дъждовете се маносха и побеляха.

# 553
Натуся, ЧРД и на теб на патерица Simple Smile. Нека всеки ден да ти бъде цветен, пъстър, прекрасен. Много ми харесва идеята за цветна топка, която си подхванала. Саксията от къде я купи? Не че съм търсила, но не съм попадала на подобни.
Страхотни цветя си имате, момичета Flowers Hibiscus

# 554
  • София
Саксията от къде я купи? Не че съм търсила, но не съм попадала на подобни.
Страхотни цветя си имате, момичета Flowers Hibiscus
От Амазон преди няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт