Нашите цветя - обща тема 15

• 34 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Ето го и моят сега :

Някои от листата са покафенели зимата от сухия въздух,но то е неизбежно.  Сега ще забърза растежа.

# 586
Магни, и аз го въртях, ама е много неудобно да го местя както съм го увесила и от мързел не съм. Май все пак е добре да го врътна, че да си гледам красотата не да тя да зяпа през прозореца Grinning

Менделеевка, твоят по пръчките ли се катери? Много е хубав и голям Grinning

Забелязала съм, че този е едно от най-жадните растения в цялата ми колекция. Пълня контейнера на самополивашата се саксия през 3 дни. Ако го засуша, започва да прави жълти листа веднага.

# 587
Леле два дни бях в прекрасният Пловдив и вие сте напълнили темата с невероятни красоти Heart Eyes!
Кученца и от мен - много ги харесвам, и зимата ми цъфтяха на откритата тераса

, най накрая си намерих невен Simple Smile

.
Менделеевка, много хубав наситен цвят и разкошни листа! Ториш ли го с нещо?

# 588
  • Стара Загора
Момичета,да по пръчките съм го оставила да се катери,само го завивам около тях понякога.
Natt, много красота при теб 😍😍. Колкото до сингониума го торя както и всички мои цветя с малко импровизирана тор,но който иска може да пробва. 1л.престояла вода +1 аспирин+1равна с.л суха мая. Разбърквам и поливам по малко на всеки две седмици. Това е. 😊

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 16:04 от Mendeleevka

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ароматизатор

Стари познайници

Изненадаааа

# 590
Малко красоти от Неапол.
Дърво фикус - не бях виждала досега.

.
.
.
. .
.

# 591
Страхотни сигониуми. Няма да го мисля Joy
Нат, на първата снимка вляво от кученцата се подава нещо с разкошен червен цвят. Какво е, че не го виждам добре?
Добри, тези ароматни топки са мега красиви Heart Eyes
Моите цветя тази година нещо много се бавят с развитието. Вярно, че късно ги сложих, но все пак Confused
Днес му ударих голямо търкане на балкона (имаше някаква гадна ръжда по плочките)  сега чакам дъжда да дойде и да свърши финалната част с отмиването, ама нещо го няма точно когато ми трябва Joy
Малко епизодични, че в общ план не е за снимка в момента И една петуния, най-после, да не съм капо Joy

# 592
Natt*** пропуснала съм че си търсиш невен, имам разсад за цялото село и съседното.
От мен два цвята  от мушкато.

И един крен

# 593
Моят сингониум е на полусянка на балкона. Зелените му листа растат, розовите почти не. Но аз розовите хич не ги харесвам и планирам да ги отделя.

Олеандърът ми цъфнал.

Портокалът ми също ще цъфти всеки момент.

MagniM, окастрените ми хибита са целите в пъпки, оранжевият особено е пълен. Другото, което го оставих на пръчки почти и сега има десетина малки листенца, също е с много пъпки. Да видим ще станат ли цветове.

# 594
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бубабуба, Simple Smile в плитка чинийка са и не са топки, но за аромата си права. Simple Smile

забелязах, че не съм написала каква е изненадата - семена на Николайчо Wink не знаех, че прави семена и че са толкова ярки. Simple Smile

# 595
Неаполските бугита и те като моите само цвят без листа. Днес попаднах на това

На 20 метра от нас има папагалска къщичка с около 50 птици. Отивам да видя има ли начин да се сдобия с малко материал 😂
Софт, явно окастрянето все пак работи за цвят ( ако не за листа). Жасминът ми и той е пълен с пъпки, а днес видях и на стефанотиса.

# 596
Магни, JoyJoyJoyJoyJoy, нееееее JoyJoyJoy. Твоите цветя трябва всяка сутрин поне по една целувка да ти дават. На какви жертви си готова за тях.

# 597
Бубе, пак е кученце Simple Smile! Тази година заради студеното време и моите цветя забавиха цъфтежа, надявам се сега да си наваксат.

# 598
Кристал,
Тези мушката има ли от къде да се отцеждат в този найлон? Може да са се понаквасили?
Като ги предадеш може би е добре ден-два да са на малко по-сенчесто място, да се осеферят?

# 599
  • Стара Загора
О,natt ...прекрасен цвят !! Кученцата на стават ли много високи ?

Общи условия

Активация на акаунт