Нашите цветя - обща тема 15

• 34 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Добри,благодаря сърдечно ❤

# 616
Това не е ли всъщност драцена?
Една приятелка ми го даде за Паяче ... явно толкова разбира и тя, също като мен. Сега като го минах през Ленса ми показа, че е Драцена Фрагранс. Та, да, ще внимавам с поливането вече, но аз по-скоро ги забравям отколкото да преполивам. В тази връзка - ползвате ли дневник /приложение за телефона/, който да подсеща кога да се полива, тори и т.н.?

# 617
Ирис, Крен, крем…

# 618
У наше село също казват крем на лилиумите. Крин е ирисът, може би оттам крин-крен.

Наистина цъфтят еднократно и за кратко. Аз ги слагам по края на лехата, коренището е голямо и донякъде спира тревата.

# 619
Момичета,идвам да се хваля! Кактусът цъфна,за малко да го изтърва. Миналата година ви показвах розовия,сега е другия,два цвята,не един!

Чакам и другите да цъфтят,ще видим кога.
Кученцата съм ги сяла за микс,но бяха само розови. Сега има и цикламено,а едното на розовото клонче е почти бяло.

Топ карамфилчетата се позагубиха между рози и кампанула,но си ги харесвам много.

Кралското мушкато направо откачи! Не съм го торила,само поливам. Показвах ви го като го купих.

И другите мушки от семена,миналогодишни.

Розите ще ги покажа в розената тема. 😊❤

# 620
  • Стара Загора
Какво по-хубаво от освежаващ пролетен дъжд 😊

# 621
  • София
Закъснелият подарък за 8-ми март

Магни, и твоят еониум ли е с меко стъбло? Да му сложа ли пръчка,как да го поливам? Предполагам в почва за сукуленти трябва да се засади.

# 622
О, какъв е първия осмомартенски подарък? Има ли табелка с име? Много е уау, трябва да е новоизмислено.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 22:08 от Eфибуш

# 623
Малка част от красотите на остров Капри. Рай, истински рай е там.

# 624
Леле, Менделеевка, уникално красиви каланхоета - не съм виждала толкова прекрасни като твоите Heart Eyes!
Ева, блазе ти наслаждавай се на тези красоти Purple Heart Heart Eyes!
Натуся, страхотни подаръци, нищо че си ги получила със закъснение - разкошни са Simple Smile!
О, Ени, ако знаеш как ти завиждам Two Hearts за градината с тези прелести!

# 625
Каланхоето на Манделеевка е абсолютен шампион. 😍
При мен още едно полуумряло цъфна, макар и много скромно.
Тук в 21.30 още слънце пече.

# 626
  • Стара Загора
Момичета,благодаря ви 😊
Soft,много е красиво пък макар и скромно ❤

# 627
Първите лилиуми 😊

# 628
Моето каланхое освен че се държи, прави и нови листенца. Да видим ще го бъде ли.
Бях си поръчала жълта дипладения. Отдавна, даже бях забравила. И вчера ми се обадиха, че има налични. Обаче не е жълта, а по скоро ванилия. Не че я отказах Joy Вече е наредена до другите.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт