Кандидатстване във ВТУ

• 776
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!
Предстои ми кандидатстване за магистър във ВТУ, чудя се дали да запазя мястото си чрез акцията “Рано рани” или да кандидатствам свободно?
Другият ми въпрос е- ако запазя мястото си,това означава ли, че кандидатствам платена поръчка, а не държавна ?
И последният ми въпрос- ако някой от Вас е държал изпит по комуникативни способности в близките 1-2 години, би ли описал как протича той?
Благодаря!❤

# 1
Здравейте на всички!
Предстои ми кандидатстване за магистър във ВТУ, чудя се дали да запазя мястото си чрез акцията “Рано рани” или да кандидатствам свободно?
Другият ми въпрос е- ако запазя мястото си,това означава ли, че кандидатствам платена поръчка, а не държавна ?
И последният ми въпрос- ако някой от Вас е държал изпит по комуникативни способности в близките 1-2 години, би ли описал как протича той?
Благодаря!❤

Ако си запазите място чрез тази акция на ВТУ, това означава, че след кандидатстването, ако издържите успешно изпитите, вашето място се пази само за вас. Тоест друг кандидат, дори с по-висок резултат не може да ви измести от класирането.
Изпитът за комуникативни способности цели да открие как говорите, как се изразявате, имате ли говорни дефекти, ще ви дадат да четете текст от сложни думички, за да видят дали може да ги изговаряте правилно.
Репетирайте вкъщи чете на глас на всякакви текстове, скоропоговорки, по-сложни думи.
Успех ви желая! ВТУ е място с хиляди млади хора общо взето животът ври и кипи там. Ще ви хареса.

# 2
Много Ви благодаря за окуражаването!❤

Общи условия

Активация на акаунт