Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 37

• 26 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Крайбрежен район
Аз Малчуган Океански за по-малко от небостъргач не кръщавам. Smile

# 346
  • Sofia
Сонислав
Дорета

# 347
Сонислав от Соник ли идва? Оня ден питам детето на една приятелка какъв иска да стане като порасне и той каза Соник. Как не ѝ беше хрумнало така да го кръсти.. Grinning

# 348

И аз познавам един малък Вълчо.
Ама дядо Вълчо е заможен бизнесмен-младото семейство получи 6 етажен хотел с ресторант ,къща и кола ,когато кръстиха детето на него...
Вие бихте ли го направили?

Ооне, абсурд! Ината ми е безплатен.
И да не кажете, че само така си говоря, и ние не получихме "нещо си", защото кръстихме детето както си искаме, а не на свекъра. Е, не ставаше въпрос за хотел, ама каквото и дае, достойнството си не продавам за всичките пари на света. Затова е безценно. Има по-важни неща от парите и честта е едно от тях.

# 349
И аз така. Не се продавам за нищо на света. Първо ще иска името да е на него, после ще настоява за друго и така до края.

# 350
Малчуган е реален.
Цонислав, Екатеринослав са пак мои находки, назад из тази тема.
Също и Щастлив, както и Здравослав.

Няма да кръстя, ако името и човекът не ми допадат, ако ще и светът да ми подарят, галактика, вселени. Все тая.

# 351
Ореника е древноеврейско име.
Орен-мъжки вариант-означава ,,бор,,
Орена,Ореника

Ама дядо Вълчо е заможен бизнесмен-младото семейство получи 6 етажен хотел с ресторант ,къща и кола ,когато кръстиха детето на него...
Не. Детето ми не е стока нито разменна монета.

# 352
Не. И родителите ми, и свекърите ми са с много хубави, неархаични имена. Нито един от четиримата не си направи устата за името на детето. Кръстих я с буквата на майка ми, така исках и така го чувствах. Но който и да беше настоявал и нахалствал, щях да се погрижа нито една буква от името й да не съвпада с буква от тяхното. Joy
И не, и за хотел не бих си кръстила детето Ела, Вълчо, изяж ме. Виктор - да, за първа буква поне 1 етаж нямаше ли да се откъсне от сърцето на дядото? Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм алчна.

# 353
  • Бургас
Баба ми имаше племенничка Гергина/като цветето/. Гиргина май нищо не значи. Също така имаше приятелка Никория / мисля с гръцки корени е името/.

# 354
  • София
И аз Гергина познавам, но и в лк беше изписано Гиргина, и то млада дама, след 90-те родена

# 355
Скоро се рових в едни документи от село. Всички са на прадядовци и прабаби от родата:
Кою, Кътьо, Урум, Жеко, Златан, Станьо ( имам братовчедка на него - Станина), Танчо, Тинка, Тянка, моите прадядо и баба- Жечка и Михал. Съседи в същото село- Въльо (баба Въльовца като умря се шокирах, че се казва Стоянка), Рочка.
Имаше и още за тая тема, но в момента се сещам за тези

# 356
  • Пловдив
(баба Въльовца като умря се шокирах, че се казва Стоянка)

Ами с женитбата жената е приемала и името на мъжа си. От Стоянка, като се е омъжила за Въльо е станала Въльовица. Жената на Иван е Иваница, жената на Жельо - Жельовица и т.н.

# 357
  • София
Рея

# 358
Ооо котката ми се казва така (И на съседите грозното плъхоподобно куче и то... )

# 359
За мен Рея е глагол. Нещо се рее в небесата. За домашен любимец си е ок. Представям си някаква разсеяна котка 😂

Племенницата на една моя приятелка се казва така. Рея. Братовчед й е Кай. Не ги разбирам тия имена аз!

Общи условия

Активация на акаунт