🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 699
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 470
Разбрахте ли за какво ще похарчи Зоран парите до стотинка? Бях сигурна и очаквам хубави нови проекти от него.

Е айде де, не ни мъчи, вече няма спойлери.

# 1 471
За техника по проектите му.

# 1 472
  • Другата България
И защо това трябва да е УАУ?
Естествено, че ще я изхарчи за лични цели, няма да я даде за благотворителност, нито за нов сезон на формата, или евентуално за Украйна. Аз лично не съм и очаквала друго.
Иначе ви изпуснах тотално, не съм и чела, но разбрах, че някакви разкаяния имало от негова страна относно Бо, съжаления, тъжен бил, не трябвало така да постъпва.....казано честно, понеже го разбирам, му вярвам. Въпросът е не да се разкайваш СЛЕД като си наранил някого, а да помислиш добре ПРЕДИ да си излееш всичко, което ти идва на прима виста на ум. Абсолютно сигурна съм, че всичко изговорено вътре във формата е вярно - всичко, което каза за всеки. Точно това е мислил, което е казвал, само дето се овъртоли в схеми и позабрави на кой какво и защо. Както и това, което казва сега, го мисли. Затова и много пъти писах, че победата НЕ трябва да е на всяка цена. Защото после съжаляваш, но понякога не можеш да върнеш и думи, и действия. Бо сега може и да е простила, но тогава си личеше колко огорчена и обидена е. И с право. Тогава той така и не намери смелост и доблест да си признае, че всъщност заедно са били в това, и че част, да не кажа повечето идеи са били на Бо и в частност Йо. Сега се сетил да си го "признае".....и то защото и двете гласуваха за него, ако не бяха, все си мисля, че точно това "разкаяние" нямаше да го чуем.

# 1 473
Привет, аз за пореден път със закъснение ще се включа, когато пика на емоцията от събитията е отшумял и всичко е казано общо взето, но така ми се случват нещата Grinning
Генерално от сезона съм доволна, ще излъжа, ако кажа че имам много ярки спомени от предходните ни, но все пак смятам, че беше най- доброто до момента.
От финала очаквах малко повече, като че ли. Беше ми леко скучно, някак дори в самите участници ми липсваше повече емоция. Присъствието на доктора не ми липсваше, по- скоро не му се е влизало в обяснения и "закачки", които неминуемо щеше да получи, предвид играта си. Коментарите на Пейо и сандвича за Кари ми дойдоха просташки с извинение. Ама той първия си показа още в началото, че си е натурален такъв.
На Зоран- честито и браво. Не всичко в това, което каза и направи ми допадна, но факт, че от тримата финалисти той беше най- много Сървайвър. Липсата на глас за Кари не ме изненада особено, но Ванко определено даде неочакван за мен вот.
За Йо и Бо, смятах че ще подкрепят Зоран въпреки всичко, така и стана.
Всички изглеждаха страхотно в студиото.
И на мен ще липсва предаването и темата, не следя особено излъчваните ТВ формати, още по- малко теми за дискусия, но ми беше супер приятно да ви чета и списвам сред вас. Още повече, че в обкръжението ми няма особено фенове на играта, с които да дискутираме, а тук успях да се насладя на мненията и анализите на  истински фенове и ценители на Сървайвър.
Искрено се надявам все пак да има нов сезон, по- скоро. Бях чела едно интервю на Владо от края на декември, в което на въпрос за ангажиментите му през 2022 беше споменал потенциални снимки на нов Сървайвър, така че продължавам да се надявам.

# 1 474
  • София
Искрено се надявам все пак да има нов сезон, по- скоро. Бях чела едно интервю на Владо от края на декември, в което на въпрос за ангажиментите му през 2022 беше споменал потенциални снимки на нов Сървайвър, така че продължавам да се надявам.
Ехаа, това звучи много обещаващо. Дано, стискам палци!

# 1 475
Аз бих гледала интервю с Бо. За Зоран разбрахме, че не се радва, ама никак, на наградата. 😉 И ще си пожелае на пиленцето в Борисовата градина да му изпълни някое желание.

# 1 476
При Борислава и Зоран на финал победата пак щеше да бъде за Зоран.
Относно думите на Зоран, че съжалява как се е държал с Бо не ми пречи да приема, че е искрен сега, когато се вижда отстрани и е в комфорта на дома си. Но когато си поставен в екстремни условия действаш по начин, най-близък до същността ти, т.е. това, което Зоран показа на Острова Е Зоран, а не това, което той си мисли за себе си изкъпан и нахранен на дивана у дома си.
Честно казано, не виждам как може да не се стигне до момент да гониш близките си, освен ако те не отпаднат в игра или просто не виждаш в тях никаква конкуренция, какъвто беше случая с Кари.

# 1 477
  • Другата България
Лично аз изобщо не съм сигурна, че при Бо и Зоран на финал победата щеше да е за Зоран.
Особено при наличието на Йоана в журито.

# 1 478
Не се надявам на нов Сървайвър още догодина, защото се снима лятото, а кастинг няма обявен. По-скоро догодина на пролет да пуснат инфо за кастинг и да се надяваме или есен 2023(ако Фермата след 120 сезона и дадат по-дълга пауза, ама надали) да има Сървайвър или пролет 2024.

# 1 479
Какво й е толкова интересно на тази ферма, винаги съм се чудила. Може би трябва да изгледам някой епизод. Но някак доенето на крави и прекопаването на пипер не ме е грабвало като за вечерно шоу.

# 1 480
Много зависи. Зоран имаше седем гласа, от тези седем лесно махаме четири (Бо,Йо,Джу,Денис)и остават три. Ако Бо беше на мястото на Кари, Кари щеше да гласува за Зоран, така че пак стават четири, а Бо взима сигурни три от горе изброените и щяхме да имаме нова интересна дилема за Анелия. Тя вече веднъж избра Борислава пред Зоран, но дали щеше да го направи на финал?

Финал пък без Ганка. Ганка нямаше да гласува за Зоран според мен, но и нямаше да гласува за Борислава, въпреки че твърдеше колко им се възхищава на игрите и че точно тях ще подкрепи. Щеше да гласува празен вот за Карин сигурна съм, щото видяхме колко всъщност струват думите й за възхищение на финала. Зоран и Бо с три сигурни гласа и Анелия, Александра, Мила решават кой ще победи. Според мен Алекс никога не би подкрепила Зоран, защото той непрекъснато държеше да й покаже колко не я харесва, а и тя в едно интервю каза колко нелепа е била една постъпка на Зоран, когато отишъл при нея и казал, че не я харесва, но може да я издърпа на финала, ако тя пожелае. Мисля, че така беше историята? Някой може да ме поправи. Хич не беше впечатлена.

Дори и Зоран пак да беше спечелил, щеше да е в пъти по-интересен финал с поне малко интрига.

# 1 481
Какво й е толкова интересно на тази ферма, винаги съм се чудила. Може би трябва да изгледам някой епизод. Но някак доенето на крави и прекопаването на пипер не ме е грабвало като за вечерно шоу.
И на мен доста време ми беше безинтересно, но преди два сезона, случайно го хванах от ден 1 и се загледах. Дали ми липсва и на мен село, градината, физическата работа, не мога да кажа, но ми стана много интересно. А чета мнения, че последните 2 сезона са най-лошите. Като за последния сезон, мога да потвърдя, че след изцепките на един-двама простаци и ревовете на една госпожа, ми стана наистина неприятно и даже натоварващо да гледам. Ама си го изгледах де...

# 1 482
  • София
Съжалявал той, той, ако съжаляваше, щеше още след предаването да се спре, а той до вчера пишеше глупости в профила си и по коментари как Бо го била предала, отмъщение и нареждаше.

Иначе аз смятам, че беше правилно да я изгони, защото срещу нея имаше по-малки шансове за победа, Кари видяхме, че беше лесен противник. А и тя не си взе финалните игри, така че заслужена победа от негова страна, но не ми хареса като характер. До миналата седмица го харесвах, но да си злопаметен толкова месеци по-късно и да кажеш лоши думи за хората, които дори агитират другите ти да спечелиш, а ти вече си на финал, не го разбирам.
Сега и да съжалява е защото неведнъж каза, че чете всички коментари за себе си, така че е видял как мнението за него тук се промени. Ако си вземе реални поуки от това, близките му ще спечелят.

# 1 483
  • Другата България
Предвид това, че според мен гласът на Ванко се промени "изненадващо" от Карин на Зоран /убедена съм, че Йо и Бо имат основна "вина" за това/, то не изключвам ако Бо беше в тройката, Йоана да убеди Ванко да гласува за нея. Звучи нереално, но не го изключвам. Ако прибавим и намесата ѝ /вероятна/ върху Алекс, то победата на Борислава съвсем не е имагинерна, според мен разбира се. Това са вече спекулации от моя страна, но щеше да е по-завързано и да се очаква някаква интрига.

# 1 484
Попринцип има готини игри, интересно са направени. Има и хубави елементи за българския бит и история, някаква кауза. Но аз от няколко сезона гледам само дуелите. Бях минала на ИВ, понеже Фермата взе да се превръща в Биг Брадър, то любови, драми, триъгълници, скандали. Ама и ИВ си е чист ББ, та не знам вече.
Най-важното е, че Фермата е доста по-евтина продукция, а се гледа повече и носи повече приходи. Изгодна за телевизията. А и дуото Иван и Андрей ги бива за продуценти и водещи.
Много жалко обаче, че най-успешната ниша, която се гледа от българина, се оказаха пошлите риалити формати стил ББ. Не говори толкова зле за телевизията, колкото за нас като народ. Но може би и по целия свят това са гледа повече.

Общи условия

Активация на акаунт