🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 158
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 915
С Виктория нито се прегръщат, нито се целуват, нито нищо. Няма логика да е още в шоуто.

# 916
  • Terra incognita
Боже, чак сега я загледах. Как може така да се изгаврят с Блага? Само златният зъб й липсва и още малко ще  заиграе кючек с петловеки на челото. Виктория и Александра винаги са прекрасни, Блага са си я нарочили за ромска баронеса и това си е

# 917
Вика? Кучка?
Стига бееее 😄😄😄

# 918
.   Ко ко ко.....
Скрит текст:

# 919
  • Terra incognita
Виктор е силно отвратен, кефи ме 😂

# 920
Добре, Виктор открито се подиграва с Вика….

# 921
А така....Витя я гледа с лека смесица на разочарование и възмущение.
Според мен много добре я знае какво представлява, играе си с нея, само дето накрая Сашка го отнася!

# 922
Блага току- що се е върнала от сватба във Факултето.
мм "Виктор днес е облечен като на цига*ин за женене брат му."   Sweat Smile

# 923
От злоба определено се погрознява. Заради Виктория и Людмила коршум ще си лея тази вечер. Ужасни са и двете днес.

Определението за Блага, че е запарен чайник в главата ме уби!!!! 😂😂😂

# 924
"Наглостта е най-прекия път към щастието" Ехааа. Философията на девушките и мамашите

# 925
Ох, ами гади ми се от Виктория, като човек е отвратителна, кел файда, че е комуникативна, хубава и млада. Натюрела и е вещерски.

# 926
  • Terra incognita
Наглостта и нахалството били пряк път към щастието. Брех! От утре почвам да наглея на едро.

# 927
Добре де, нормално ли е Александра така благо да се усмихва на интимностите на Виктор с другите момичета, ако наистина има тръпка. Еми не - очевидно всичко е сценарий. Само да го бяха кръстили Харемът.

# 928
Всички ли Рускини са толкова нагли и нахални?
Приказките на Вредния гризач ме напрягат.. 
Да се маха...

# 929
Вече почвам да си мисля, че Блага доброволно ще си тръгне. Но сега не изглежда толкова разстроена като преди.

Общи условия

Активация на акаунт