🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 289
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 960
Пфууу пак не изгониха никоя-аман...Ще се точат до лятото.Кога свършва това?

# 961
  • In The Middle Of Nowhere
Е добре де, нали казаха, че някоя ще напусне сама? Май ни излъгаха...

# 962
  • Велико Търново
Алекс без гащи ли беше в дъжда? Кой видя, какво видя? Аз не видях бельо, а ТВ е голям, уж виждам добре Simple Smile

# 963
Ох, още една седмица ще търпим Блажка и Люса.

# 964
Леле, Блага прави забележка на Сашка как се произнася правилно дума. ..РозАво значи.
И тая жена е била в *Пресечна точка* да нищи политика.                                                                                                                             
Алекс без гащи ли беше в дъжда? Кой видя, какво видя? Аз не видях бельо, а ТВ е голям, уж виждам добре Simple Smile

С гащи беше. Цвят нюд.

# 965
Мале, тая Блага. Какво значи Виктор ми заби нож в гърба? Някакво кръвна клетва ли сте имали? Обещавал ли ти е нещо? Хич! То тя си живее в нейния свят и туй то.

# 966
Изпидуркат
Хахахахаха

БлЯга е мега анти...

Най после ми се махнаха от ТВ
Сеира стана досадно представление

# 967
Да, една щяла сама да напусне. А на церемонията щяло да се случи нещо уау и неочаквано.
Е добре де, нали казаха, че някоя ще напусне сама? Май ни излъгаха...

# 968
Добавям предното си мнение; забелязвате ли, че най- завиждащите на Алекс, й приписват техните собствени лични недостатъци:
Сега в промото за следващия път, Блага й каза много си злобна - всъщност, злобната е Блага, и завистлива.
Капитонова- Злото вън го повтаря като мантра, при положение, че 99% от хората я определят като същинско зло. И после- нарича Алекс психопат, при положение, че психопатът е тя, наистина ме плаши вече- никакви емоции, топлота, емоционалност. Хладнокръвна, нагла и пресметлива, а когато не стане на нейното ми изглежда откровено луда.

# 969
Ох, голяма мъка! Превключвам каналите да не изпусна коя ще изгонят, а то никоя!
Нещо много ми писна целия сюжет - рускинята бълва змии и гущери, Блага наводнява имението, а Александра въздиша и плаче отритната.

# 970
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ееееее, изтъркаха се вече! Евтини начини за вдигане на рейтинг и запълване на ефирно време. Люса пък чак разочарована, че няма изгонени. Тя дето е пътник и я държат заради дневната доза криндж и продажбите на лексотан за по-чувствителните и плашливи зрители. Капитонова се чудя дали, ако вземе се ухапе погрешка да не вземе да се отрови.

# 971
Не разбрах защо се разплака Дениз ?

# 972
Блага като каже "това е безумие" и направо искам да си изгася телевизора. Много е долна, Алекс беше единствената която я защитаваше като си сваляше гащите. Дениз ме изненадва приятно напоследък, но едва ли ще е за дълго.

# 973
Моето предположение е, че розАвото е рокля, която Витя е подарил на Марта.

# 974
  • Разпиляна във въображението
Добре де, в никоя ли няма поне малко емпатия? Чисто удоволствие ли изпитват от това да нагрубяват човек, да го унижават пред камери, да пият, да се смеят и чистосърдечно да се веселят?

Общи условия

Активация на акаунт