Scrapbooking

• 38 190
  • 390
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм особено щастлива,  днес неочаквано намерих в местния Биг Шоп  кривите  ножици само за 1лв бройката.  Grinning
А  също така и  punch-ове, като тези които aniradulova  е показала малко по-назат в темата за по 2,10лв бройката.  Mr. Green  Много ми харесаха, пробвах ги удома. Режещата част на тези пънчове е от много масивна стомана - това няма изтъркване, ей .   Simple Smile
Мисля утре да намина пак и да изкупя каквото е останало.  Mr. Green

# 181
  • София
уууууууу страшна тема, как не съм я видяла досега  ooooh!
Записвам се, ще ви следя и ще черпя идеи  Blush
Ако стане нещо ще показвам  Mr. Green

# 182
Това също го направих за рождения ден на моя приятелка, който предстои. Също като при "exploding box" видях конструкцията в интернет и много ми допадна. Там всичко са направили с готови неща, а аз направих всичко:  и хартиените пликчета и картон-четата и корицата. Но пък е много удовлетворително да правиш всичко сам - с готовите неща и баба може.
 Горска фея, имам молба към теб - моля те кажи в кой Биг Шоп си видяла пънчовете - цената им е супер!

# 183
Още нещо, Горска фея. Пънчовете наистина са от масивна стомана и най-вероятно се изтъркват много трудно, но ако пробиваш много дебел картон или много листа накуп им се разваля пружинатаи не се "връщат" като при обикновените перфоратори. Освен това забравих да кажа за профилните ножички -  на книжната борса на СофияПрес има едно магазинче, в което ги има - 12 броя в една кутия и всичките са различни. Ако някой иска ще се опитам да обясна точно къде. Цената на една ножичка е 0.98 лв.

# 184
aniradulova, не съм от София. Та в местния Биг Шоп ги видях .

Стархотен подарък си спретнала за приятелката си, отново!!!
Може ли линк към някое нагледно обяснение?

Ще го имам предвид това за пънчовече. Аз пробвах на картонче и не става , т.е не мога да отрежа цяла форма , но и не посмях за нартискам прекомерно.
Заредих се с детски цветни блокчета и основно от там ще режа формички.  Simple Smile

# 185
Шпионирам и крада занаят. Laughing

# 186
Това е линк за разни  клипчета и идеи. Има интересни неща.http://www.paperwishes.com/webisodes/index.php?page=archivebn

# 187
aniradulova възхищавам ти се  Hug Много си сръчна и правиш невероятни неща.С голямо удоволствие ти следя красотите   bouquet

# 188
Amber, много ти благодаря. Чудесно е да чуеш мили думи от хора, които също са сръчни и креативни. Наистина, макар че от скоро съм във форума, много ценя мнението на всички ви.

# 189
Това са най-последните неща, които съм направила и повече нямам нищо готово. Като се зададат следващите рождени дни и празници на приятели и близки сигурно пак ще подхвана нещо. Първото е нещо като мини-албумче за рождения ден на сина на колежката ми.

А второто е настолно албумче от пликове за рождения ден на приятелче на сина ми.

# 190
Ани , страхотни са !!!

Рожденниците са ще са очаровани.  Grinning

# 191
Невероятни! Всичките тези елементи и буквички ти сама ли си ги правиш или някои са готови?

# 192
Буквичките и някои елементи си ги печатам на принтера върху самозалепваща хартия, за да ми е по-лесно при монтирането. Също така изрязвам от списания всякакви неща, които ми харесват. Даже някои ми дават идеи за цели албумчета. Доста често използвам панделки и копчета, но нямам снимки да ви покажа. Могат да се използват и различни мъниста и парчета плат. Въобще събирам всякакви малки боклучета, защото не знам в кой момент какво ще ми потрябва.

# 193
Буквичките и някои елементи си ги печатам на принтера върху самозалепваща хартия,

Това е страхотна идея!!! Така на практика стават реални стикерчета, всичките красиви картинки от интернет. Всичко , което ние ползваме във фотошоп...

# 194
  • Разпиляна във въображението
Много хубави неща. Аз се интересувам върху каква основа залепваш нещата. Това предполагам е цветен картон, но откъде си го намерила. Аз съм се амбицирала да направя албум на дъщеря си, но не знам какво да ползвам за основа. Намерила съм един цветен картон (в пет цвята - червено, зелено, жълто, оранжево и синьо), но цветовете са много ярки. Бих искала да намеря нещо по-убито (ако ме разбирате), в розово, лилаво и по-леки цветове.

Общи условия

Активация на акаунт