Петокласници 2022/2023

• 32 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Отвъд алеята зад шкафа
А, значи са свършили отдавна. Аз нямам връзка с моята, забранени са им телефоните.

# 256
И аз нямам връзка с моята, ама като чуя: " Много лесно беше" и настръхвам.

# 257
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет на всички!
С баткото на НВО 7ми клас, не се притеснявах толкова, колкото мисля днес малката.
Дано дечицата са се справили успешно днес и утре също да се преборят максимално добре.
Успех на всички, на които им предстои кандидатстване след 4ти клас и за които резултатите от тези изпити са наистина важни!
... и аз чакам с нетърпение, включване с отзиви

# 258
  • Отвъд алеята зад шкафа

Същата работа.

Четох, че 58 300 четвъртокласника ще се явяват на НВО. Значи наборът е толкова (доста по-малко от набора на голямата ми дъщеря, май над 70 000 бяха).

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 13:03 от gadamer

# 259
Същото и при нас. Като чуя "Лесно беше", не знам какво да очаквам.

# 260
Моят каза, че не са им разрешили да пишат с техни химикали, не са им давали да пият вода и да си пренасят отговорите на беловата преди да е минало някакво време. Една от задачите го е затруднила, чакам с нетърпение да пуснат условията и да видя коя.

# 261
  • sofia
Дали днес ще пуснат теста с ключове?

# 262
Здравейте, дали ние родителите можем да проверим резултатите на четвъртокласниците ако имаме входящ номер и парола? Платформата същата ли е като за 7ми и 12ти клас?  т.е. може ли да проверим резултатиета тук https://infopriem.mon.bg/login
Или само класните ръководители имат достъп до оценките?

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 14:56 от Joddy

# 263
  • София
Тъй. Не му дадох триещи химикалки. Пъряия час г-жата попитала кой няма триеща химикалка и любезно го изпратила до близката книжарница да се снабди с такава. Карай! Няма да се ядосвам, защото не ни трябват за нищо тези матури!

# 264
  • София
И аз.
Същото ми писа, но като е лесно, той се отпуска и не внимава, съответно тогава прави елементарни грешки. Като е трудно, внимава повече и се справя по-добре.

# 265
Щерката каза, че са събрали триещите химикали, на всички които са имали. Всичко написала, но не знае дали е вярно, 'щото и друг път така казвала, пък имала грешки 🤣
Имало картинка на татко с две деца и маймуна с шапка - не разбрах дали е било за съчинение по картинка. Повече не съм разпитвала, да не му отдава голямо значение и да се притесни за утре.

# 266
Здравейте, дали ние родителите можем да проверим резултатите на четвъртокласниците ако имаме входящ номер и парола? Платформата същата ли е като за 7ми и 12ти клас?  т.е. може ли да проверим резултатиета тук https://infopriem.mon.bg/login
Или само класните ръководители имат достъп до оценките?
На служебната бележка има номер и линк за проверка.

# 267
  • sofia
Нашите бележки са в класната, дано ги получим

# 268
  • Sofia, Bulgaria
Tестове и верни отговори от Национално външно оценяване на учениците от IV клас през учебната 2021/2022 година
https://mon.bg/bg/1

# 269
  • Отвъд алеята зад шкафа
Наистина е доста лесно. Не съм гледала предишните години, но по спомени добрите резултати са масови.

Общи условия

Активация на акаунт