Жена ми никога не си иска секс

• 16 918
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Зает е да  търси любовници...Grinning

# 181
...Или да обслужва мераклийките от форума, които са му налетели като мухи на.... мед.

# 182
Малко вероятно е да е залят от съобщения Joy

# 183
Никакви деца не могат да бъдат причина за не правене на секс.Не правите секс ,защото не се обичате.Изморени били от какво?От смяна на памперси.В ранните 90 години памперси нямаше с тензух се действаше и се переше този тензух.И съдомиялни масово нямаше,за робот прахосмукачка да не говорим.Памперси сменяла и се изморила горката,която и да е тя.Друго е разковничето ,друго.
Никой не говори за не правене на секс, а просто, че тя не си искала (както и аз и вече писах защо). Ако да гледаш дете е само една смяна на памперси....еха,това е яко аз защо не съм чувала и виждала до сега? Ето онзи ден ходих на фризьор, понеже ми правят кичури се бавя много и ММ се наложи да гледа малката. Бях от 16:30 и към 19 той ми звъни какво става и му обясних и знаете ли какво стана (е не знаете то ясно, реторичен въпрос) доведе ми я в салона и ми каза "ако трябва да я гледам цял ден, ще се обеся" (същото като моето предположение за жена му на автора, че по-скоро мисли как да хване гората). От дете, до дете има огромна разлика. Ето синът ми като беше колкото нея, беше ангелче нищо общо..., ама ете това малкото направо ми гръмва главата Trollface

# 184
  • Great Britain
Никакви деца не могат да бъдат причина за не правене на секс.Не правите секс ,защото не се обичате.Изморени били от какво?От смяна на памперси.В ранните 90 години памперси нямаше с тензух се действаше и се переше този тензух.И съдомиялни масово нямаше,за робот прахосмукачка да не говорим.Памперси сменяла и се изморила горката,която и да е тя.Друго е разковничето ,друго.
Никой не говори за не правене на секс, а просто, че тя не си искала (както и аз и вече писах защо). Ако да гледаш дете е само една смяна на памперси....еха,това е яко аз защо не съм чувала и виждала до сега? Ето онзи ден ходих на фризьор, понеже ми правят кичури се бавя много и ММ се наложи да гледа малката. Бях от 16:30 и към 19 той ми звъни какво става и му обясних и знаете ли какво стана (е не знаете то ясно, реторичен въпрос) доведе ми я в салона и ми каза "ако трябва да я гледам цял ден, ще се обеся" (същото като моето предположение за жена му на автора, че по-скоро мисли как да хване гората). От дете, до дете има огромна разлика. Ето синът ми като беше колкото нея, беше ангелче нищо общо..., ама ете това малкото направо ми гръмва главата Trollface
Така става като не участва активно мъжът ти ,а от време навреме леко отбия номер.Когато родителя има по дълбока връзка с бебето няма нищо сложно.

# 185
Така става като не участва активно мъжът ти ,а от време навреме леко отбия номер.Когато родителя има по дълбока връзка с бебето няма нищо сложно.
Мъжът ми си участва много активно и в домакинската работа ми помага даже. Става дума за децата, характер и нрав който си показват дори и на 1година... Не знам вие какви деца сте гледали, но от брат и сестра (децата ми) коренна разлика от тук до небето. И бременност и раждане и като новородени и като дечица

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 16:53 от petef4e

# 186
Истината за мен е, че децата затрудняват редовния секс и спонтанността. Редовен казвам, защото веднъж седмично ако случайно заспи по-рано или неделя на обяд ако заспи, не е редовно за мен. А спонтанността, защото, съгласете се, е мега тъпо да знаеш, че може само като спи, демек вечер след 22ч и почивните дни на обяд. Тъпо р, става като график, убива спонтанната страст. И затова се получава недостатъчно. Трудно е да се уцели хем подходящ момент, хем спонтанност. Не знам, може би за мен само да е важно непланирането на подобни дейности, ама все пак ми е тъпо с некав график... И те така, чакаме да порасне.
Пп. Не знам, ама другите майки ми се оплакват, пе техните се залепят за телефона с часове.. а нашето 15мин макс да изкара и идва да ни търси "ко праиш мамоооооо" Scream

# 187
  • София
Секс и малки деца е много сложна схема, която определено не всеки може да овладее. Особено като сложиш и ходене на работа в графика, остават едни малки прозорчета, в които все някой е заспал не навреме.

# 188
По-добре неспонтанен секс, отколкото никакъв секс. И по-добре да се впрегне малко изобретателност и да се намери време за секс, отколкото пасивно да се чака да се "отвори прозорец" за секс и докато се чака да се стои на сухо.
То пък семейните хора със стаж все спонтанен секс правят понеже Wink

# 189
  • София
Вики Бекъм беше признала, че са имали график, когато децата им са били малки.

# 190
По-добре неспонтанен секс, отколкото никакъв секс. И по-добре да се впрегне малко изобретателност и да се намери време за секс, отколкото пасивно да се чака да се "отвори прозорец" за секс и докато се чака да се стои на сухо.
То пък семейните хора със стаж все спонтанен секс правят понеже Wink

Съгласна с първото, ама то важи, когато вече е минало някакво време и пак се връщаме на нередовното гушкане. За да е редовно, идеше реч, трябва спонтанност. За нередовното, не е задължително, то пък като си на зор, не ти пука толкова Joy
Приемам идеи за изобретателност за занимавка на почти тригодишно за минимум половин час самО Stuck Out Tongue Winking Eye като някой го гледа, а ние сме сами някъде, ясно, ама не се случва често. Та, идеи вскякави приемам.

# 191
  • Варна
Седнал на дивана в женски форуми съвети да търси! Той сигурно и в леглото е така,тя жената как да иска!
Жена,която да не иска секс не познавам!
Между другото, секса в брака не е задължение,а взаимно желание. Това е към мъжете,които си мислят,че с един подпис получават секс кукла,слугиня и бавачка! Ще трябва да се напънат малко....

# 192
  • София
В брака е както и извън брака - даваш отношение, получаваш отношение.

# 193
Седнал на дивана в женски форуми съвети да търси! Той сигурно и в леглото е така,тя жената как да иска!
Жена,която да не иска секс не познавам!
Между другото, секса в брака не е задължение,а взаимно желание. Това е към мъжете,които си мислят,че с един подпис получават секс кукла,слугиня и бавачка! Ще трябва да се напънат малко....

Когато секса е смотан, как ще има желание.
Явно не го бива и на жената и е все тая дали ще има или няма да има.

# 194
  • София
Абе след като е маправил две деца...

Общи условия

Активация на акаунт