Жена ми никога не си иска секс

• 16 921
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • Great Britain
Едно време е било няма не искам...Стискаш зъби и мълчиш!
После гадостта я избиваш с физически , тежък труд. Но късметлийки си били онези, които са срещнали...
Какво са срещнали късметлийки те?

# 166
Сега избираме, а някои страдат от изборът си и не смеят да променят..
Преди време не сме имали избор...Ако баща ти е бил милостив..
Общо взето мрънкането в темите е...крайният реюултат.
Ама как никой не се замисли, че причната е в него!
Мен ще ме тресе треска и ще се преструам на блага.. Да бе:)
Все си мисля, че няма жена, която да желае и да не и личи:)
Няма ли желание..определено е скука. Иначе сме майстори на глупостта Wink

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:33 от Рози и Бодли

# 167
  • Great Britain
Преди време не си имала избор на съпруг. Така ли да разбирам?Насила ли те омъжиха? Преди 30 години за тогава говоря не за преди 3 века.

# 168
Родителите са решавали за кого да омъжат жената - кога да е било... 1920?

# 169
Скрит текст:
Преди време не си имала избор на съпруг. Така ли да разбирам?Насила ли те омъжиха? Преди 30 години за тогава говоря не за преди 3 века.
[/quote

Коментирах едни доста по-далечни времена1
Иначе лично аз минах от плюсовте до минусите в личностните отношения във връзка, .
.Определено не бих намеселила дете ако нямамам как и какво да кажа

# 170
Предполагам доста булки са се "разпознали" в съпругата на автора на темата. Натиснали яко с инициативата тея няколко дена и мъжете им завалиите са "кво и стана на тая мойта - или е строшила нещо или си е купила някой парцал".

# 171
  Едно време сексът може и да е бил просто жената да го изтърпи, но сега не е така, тъй че няма какво да сравняваме. Още по-едно време са ги влачели за косите в пещерата и са вечеряли мамут на свещи... ъ-ъ... огнище.

# 172
Два пъти месечно секс при положение, че си женен, демек имаш постоянен партньор? И инициативата никога не идва от жената, ами ходиш да се натискаш като един натрапник. Учудена съм да видя как това е нормално за много от списващите тук. На мен би ми било обидно.

За мене е абсолютно ненормална ситуация без значение има ли деца и колко са големи. Прав е авторът да е недоволен, те да не са пенсионери на по 80 години, че сексът да е мираж.

На твое място, първо бих говорила с нея и бих се опитала да разбера истинската причина за нежеланието й и бих се опитала да я отстраня, ако е по силите ми. Ако това не е възможно, аз бих се разделила с човека, защото на мен лично сексът ми е много важен. Абсолютно не бих могла да живея с човек, който прави секс два пъти месечно насила.

С паралелни връзки не бих се занимавала, аз го намирам за много натоварващо за мен самата.

# 173
Учудена съм да видя как това е нормално за много от списващите тук.

Ти пък къде видя някой да го счита за нормално? Даже напротив, опитахме се да подскажем къде може да е заровено кучето. Не на трола, пуснал темата, а по принцип на мъжете, които са имали, имат или може да имат подобен проблем.

# 174
Аз не мисля, че е трол. Познавам доста жени, които просто нямат интерес към секса. Предпочитат да не правят секс. Неговата жена ми изглежда да е от тях. Човек с високо либидо няма как да се задоволи със секс два пъти месечно.

Сега, защо си я е избрал такава не знам. Но съм почти 100 процента сигурна, че нещата ще зазлеят още.

# 175
Чакай сега. Я се върни и прочети отново първия пост. Simple Smile
Никъде не се споменава колко пъти месечно жена му прави секс. Тя може и 5 любовника да има и всеки ден да е с различен.
Тролът се оплака, че жена му не проявявала инициатива за секс. А той самият – само два пъти месечно.
От думите му излиза, че и тези 2 пъти му идват нанагорно и очаква от жена си да поема тя инициативата, за да не се преуморява той. И затова щял да си търси любовница и то сред жените, чиите мъже не правели секс – явно очаква от любовницата да го прелъстява, сваля... (може би и да му плаща).
Ама четете с разбиране, де. Simple Smile

# 176
Мда, те жените го чакат на ъгъла на блока да го нападнат и да искат секс Grinning

# 177
Ох аз чак сега разбрах какъв е проблемът. Като само той "си иска" трябва да полага усилия да предразполага жена си и тн. А пък ако тя "си иска" очаква тя да е готова предразположена и да свършва цялата работа без усилия от негова страна. Ахаааа чак сега загрях Joy

# 178
Много мъка, нали...
Утре ще пусне тема, че не свършва за 1 минута като него.

# 179
Той в тази не пише, ти нова...

Общи условия

Активация на акаунт