Жена ми никога не си иска секс

• 16 923
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
Ами! Мечтатели-фантасти... Simple Smile

# 151
Ох, ако не бяха уточненията 2 деца и годините, бих помислила, че темата е пусната от моя мъж. Стани майка за един ден и ще разбереш защо не иска секс. Много е относително разбира се. Имам приятелка с две малки деца, но все за секс говори. Оплаква ми се, че мъжът й не искал. Познайте защо? През деня тя ця. ден пие кафе, щрака на телефона, докато свекърва й греда децата. Когато мъжът й се прибере от работа, хваща децата - храни ги, къпе ги, преоблича ги, приспива ги. Той е изморен и изнервен, а тя също като теб седи и се чуди "защо мъжът ми не иска секс". При нас е друго. Цял ден съм с детето - ядене, разходки, памперси, гонене, главоцолия, игри... в 7-8 часа вечерта вече съм парцал. ММ се прибира от работа, вечеряме. Детето заспива вечер към 10.30- 11. И оттам се почва "защо не искаш секс". Претрепана съм!
Период е и ще мине! Иска си търпение (уважение)! Е, един ден като децата тръгнат на градина и още не са се оправили нещата, тогава вече е друго.
Ама с такова отношение като ТВОЕТО, дано причината е, че жена ти има друг. Или имам по-добра идея- да се връща на работа и да ти прехвърля майчинството на теб. Да видим колко ще ти е до секс. 😁😁😁

# 152
  • Далечният изток
Дами, четете с разбиране, моля! Втурнахте се да обяснявате как било нормално жената на автора да НЕ иска да правят секс.
Темата е, че жената на автора не СИ иска, тоест не инициира секс, а не че не иска да прави секс...

# 153
Авторът е пуснал темата с име, фамилия и едва ли не ЕГН, според мен с единствената цел да сплаши жена си, че ще си хване любовница, ако така продължават нещата. Явно знае, че чете тука.
Та към жената на автора: Булка, зарязвай го тоя 😅

Друг вариант е да е обява за любовница и се надява да му пишат на лично.

А най- вероятно е да има кънки за продаване 🥲🤣

# 154
Дами, четете с разбиране, моля! Втурнахте се да обяснявате как било нормално жената на автора да НЕ иска да правят секс.
Темата е, че жената на автора не СИ иска, тоест не инициира секс, а не че не иска да прави секс...
Да, де хаха и аз казах иска за това не му отказва (като мен), ама сама няма силата да си поиска... Ако не си поиска той честна съм аз не си искам и не за друго ами много съм изморена както писах физически и психически... Ама той като си поиска хич и не се дърпам щото ми се иска ама ако е мое решението кое сън/почивка или секс избирам първото... Мда някак странно ми изглежда написаното от мен ама надявам се ме разбрахте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155

Прочетох внимателно, но според мен причината да не си иска е именно умората.
Авторът споделя, че правят секс 2 пъти в месеца, което за мен също звучи като оплакване.

# 156
  • Далечният изток

Прочетох внимателно, но според мен причината да не си иска е именно умората.
Авторът споделя, че правят секс 2 пъти в месеца, което за мен също звучи като оплакване.
Ми ти започваш поста си със: "Стани майка за един ден и ще разбереш защо не иска секс." Joy

# 157
Ми то, ако два пъти в месеца правиш секс, не е оплакване, ами направо за ожалване е работата.
Айде всички сме гледали малки деца. Не са ви проблем нито децата, нито умората.

# 158
  • Страната на чудесата
Към автора: в момента даже я има и с намаление 😉

# 159
  • СИ
Към автора: в момента даже я има и с намаление 😉

Щом е с намаление, значи няма търсене.        Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 160
  • Страната на чудесата
Мда, Конче, и затова се раждат и подобни теми, в които се оплакват от липса на търсене.

# 161
Има жени, които не смеят да си поискат секс, пък било то и от мъжа си, за да не изглеждат като курви. Много са, за съжаление. То, трябва да си благодарен, че не ти отказва, когато ти я пожелаеш. Че като гледам, масово жените са на принципа : “да се дава рядко, да се дава малко, и най-важното - винаги да е с нежелание”
Може пък и малкото секс, който правите на нея да ѝ е достатъчен.
Може и да не ставаш в леглото, и да си от сорта на “бам, бам, мерси, мадам” Защото аз лично не познавам жена, която ще откаже минимум един оргазъм.
Ти сам трябва да намериш къде е заровено кучето.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:31 от Анонимен

# 162
То пък голям кеф ако вечерта минава пред ТВ с две изречения или всеки в нета, а  после под завивките да откликваш.
Няма ли секс, отдавна е спрял флирта между двама..

# 163
  • Great Britain
Никакви деца не могат да бъдат причина за не правене на секс.Не правите секс ,защото не се обичате.Изморени били от какво?От смяна на памперси.В ранните 90 години памперси нямаше с тензух се действаше и се переше този тензух.И съдомиялни масово нямаше,за робот прахосмукачка да не говорим.Памперси сменяла и се изморила горката,която и да е тя.Друго е разковничето ,друго.

# 164
Едно време е било няма не искам...Стискаш зъби и мълчиш!
После гадостта я избиваш с физически , тежък труд. Но късметлийки си били онези, които са срещнали...

Общи условия

Активация на акаунт