Жена ми никога не си иска секс

• 16 933
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Рф, имам бегли спомени, че твоята жена е била домакиня и след първите две годинки на някое от децата.

Конче, не се обяснявай на другите каква им била тяхната практика, само защото твоята е крива.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 12:46 от Нарцùса

# 136
Конче, нали това ти казваме.Сексът изчезнал, щото сте допуснали бездна между вас.

# 137
  • СИ
Рф, имам бегли спомени, че твоята жена е била домакиня и след първите две годинки на някое от децата.

Конче, не се обяснявай на другите каква им била тяхната практиката, само защото твоята е крива.

Тц. Практиката си ми е съвсем в реда на нещата. Първоначално си мислех, че съм изключение и ми беше криво. За 2-3 години разбрах, че въобще не е така.

# 138
  • София
Мониторинг сред колегите ли правиш?

# 139
Ако се успокояваш с всеобщата практика, ще те разочаровам, че има и семейства, в които нищо не се е променило откъм сексуални  действия,  но това зависи и от двама ви.

# 140
  • Далечният изток
Странно с моята не сме имали такива проблеми като бяха малки децата, по онова време се изкъртвахме от секс. Имаше много повече време, я спят на следобяд или заспят рано вечер, при баба им по често и така. Сега като по големи е много по трудно, времето за такива занимания е далеч по малко.

Да... Парадоксално е, но и при нас когато децата бяха по-малки с жената се скъсвахме от секс. И сега, когато са големи и се оправят сами, а жената не се занимава с тенджери и сменяне на памперси, сексът почти изчезна. Седнали по-горе да ни обясняват разни работи, които въобще не са верни на практика.

Въобще не е парадоксално. И при нас беше така.
Сега сме като при теб, ама с разменени роли...

# 141
  • СИ

Тоест... Ти си на сухо, а мъжа ти се ослушва?

# 142
Практиката ти не е в реда на нещата, щом не си доволен от нея, но да обясняваш как при другите ама просто нямало начин да е различно е меко казано абсурдно. Все едно аз да обяснявам за средностатистическия размер, че бил много малък, понеже харесвам само от Шейн Дизел нагоре, пък в моята практика не съм срещала такъв.

# 143
  • Далечният изток

Е ми разбираш ме де, не ме карай сега така публично да доуточнявам... Joy

# 144
Приятел имаш две малки деца... Какво очакваш от жена ти не мога да си обясня. Имам две едното на година другото за щастие ми е голямо, това малкото ми спира тока направо! Ако питаш мен жена ти не за секс мисли, а как да хване гората. И аз не си искам на мъжът ми, но той като си поиска никога не му отказвам, но физически и психически нямам силите да си поискам. Заведи я на почивка за седмица само двамата, да си почине първия ден без нищо да прави и после пак пиши дали не ѝ се иска секс... То вие мъжете лесно ви е, ходите си на работа (много сте изморени, живи да ви ожали човек) ама питате ли ни нас в къщи с малко дете (или две) да мрънка само, да не знае какво иска и то (не че ти знаеш) да иска само да ходи на горе на долу да изпразва шкафчетата по 100 пъти на ден, да ти бута лъжицата, да бърка в манджата да реве, че не иска да яде пък да ти вика ам, да се върти като пумпал и да си избърше ръцете в косата и лицето си... Разбира се да трябва да изчистиш къщата, да пуснеш пералня да простреш дрехите на сушилката, но малкото само да ти сваля дрехите от нея, да сготвиш да измиеш.... Да не говорим ако искаш да вземеш душ... Да го слагаш на гърне то нищо да не направи и след 5 мин като го вдигнеш (въпреки, че е висяло 30мин на него докато ти го баеш защото става иначе) да направи това което трябва в памперса... Но да не забравяме, че трябва и на разходка да ги изкараш (бягаш разбирасе след него/тях) и...най-накрая (както повечето мъже се изказват) ти какво прави цял ден или ти само си лежиш.... Да ти кажа честно, вземи се постави на мястото на жена ти за 5мин или по-готино гледай ти децата ама само 1 ден и ще те видим ти за какъв секс ще питаш (не, че не ѝ се иска, но след всичко това всеки ден....)
Иначе евала ти...любовница,ще търси много сте готини мъжете. Вместо да се погрижи за жена си и тя да се почуства човек той за други пита

# 145
  • СИ
Дискриминация! Къде е 35+?!

35+...? Брех...! Аз си мислех, че форумът се представлява само от злобни лелки в графа 60+/-.           Yum

# 146

35+...? Брех...! Аз си мислех, че форумът се представлява само от злобни лелки в графа 60+/-.           Yum

Злобни лелки, ама правят повече секс от теб Wink

# 147

Не само злобни лелки, ама и много незадоволени мъже виждам тук

# 148
  • СИ

Е ми разбираш ме де, не ме карай сега така публично да доуточнявам... Joy

Е... Може и на лични да уточниш. Аз съм дискретен и възпитан...        Yum

# 149
  • Страната на чудесата

Не само злобни лелки, ама и много незадоволени мъже виждам тук

Ама пък услужливи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт