Жена ми никога не си иска секс

• 16 911
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Great Britain
Вики Бекъм беше признала, че са имали график, когато децата им са били малки.
Вики Бекъм живее през два квартала от мен и уверявам те има от иконом,през градинар,чистачка.детегледачка,гувернантка,шофьор и така нататък обслужващ персонал.Та не се сравняваи.Неревалентно е.

# 211
  • София
Е именно де. Какво остава за една обикновена жена с две малки деца да намери време, сили и желание за секс.

# 212
  • Great Britain
Е именно де. Какво остава за една обикновена жена с две малки деца да намери време, сили и желание за секс.
Как какво? Любовта към мъжът и.Щом си лягат под един юрган няма нищо сложно.Единственото необходимо нещо е любов.

# 213
  • София
Да, само че и от двете страни. Примерно единият да е приспал едното дете, да е пуснал миялна, другият другото и пералня - разбрахте ме.

# 214
  • Great Britain
Никакви миялна и перални не могат да стоят на пътя на любовта.Това са дребни битовизми.Ако обичаш-обичаш ,ако не кой от къде е.

# 215
Мммда, да. Ще се чувствам аз като обслужващ персонал, пък после ще го обичам... Точно тъй, ама друг път.

# 216
  • София
Ще цитирам Мардж Симпсън: Аз съм самотен родител, който отглежда и съпруга си.

# 217
Роки, той не е ли пълнолетен вече?

# 218
  • По света и у нас
Той милия пуска въдичката в БГ-мама. Тук такива като теб ги горим забучени на кол обаче.Simple Smile
Той искал тя да инициира секса, тоест той да не трябва да я загрява нея изобщо. Защо не си признаеш, че си един обикновен мързел, който чака всичко да му се сервира наготово без да си мръднеш г*за дори. Жена ти ще отлети скоро да си намери нов мъж който функционира и после ще влизаш тук да я кълнеш колко е зла и т.н и т.н.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 06:22 от PriMadonna

# 219
  • София
Е, то ако отношението е скапано, за какъв секс може да става въпрос изобщо. Аз говорех за нормални взаимоотношения. Отношението е основополагащо, после другото.
Отношението (а.к.а. поведението на бащата) без деца, с едно дете, с две деца са различни.
Защото с едно дете задълженията са единица, с две деца са *3

# 220
  • СИ

Само не се разбира, защо отглежда и съпруга си?

# 221
  • София
Готви му, чисти му, пере и т.н.

# 222

Кое не се разбира? Като бебе е. Ходи по него за всичко.

# 223
  • СИ

Кое не се разбира? Като бебе е. Ходи по него за всичко.

Така де... Но защо ходи по него за всичко? Оплаква се, но го прави. Защо?

# 224
Ми може да е невротичка. Някои жени мърморят, но не ги свърта и шетат. После пак мърморят. И така параграф 22.

Общи условия

Активация на акаунт