Новите ви книги - 22

• 68 130
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Тифани, може ли да споделиш повече инфо за тази кутия на месеца?

# 691
Която и да е от подобните оферти с кутиите, подборът им на книга е чудесен, браво!

# 692

Много е хубава . Приятно четене .

# 693

Първата е от Ориндж, а втората от Сиела. Имах един ваучер за 10 лв и с промоцията за 22% излезе доста добре. 😃
Много скоро и аз ще си купя новата на Теодора Димова. До средата на "Поразените" съм и вече нямам съмнение, че искам и продължението.

# 694
  • Свети Влас
Ели- Мели аз съм купувала на Charly Wilde и съм много доволна  и на Book Box Moments. И двете имат фейсбук странички. Можете да разгледате. Аз съм си купувала еднократно, но имат и месечни.

# 695
Погледнах и двете, благодаря! Хубаво е, че не са тайни кутии, а се знаят книгите, които са включени в комплекта.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 14:23 от fenyx

# 696

Когато си направиш подарък сам 🤗❤️

# 697
  • Вестерос
Тифани, може ли да споделиш повече инфо за тази кутия на месеца?
чак сега виждам.
Става дума за тези
https://www.facebook.com/Charly.Wilde.Poetry

# 698
  • Свети Влас
Аз съм доволна от книжната кутия на Чарли. Аз бях купила с книгата  Дженифър Хилиър- Малки тайни, книгата е много интересна. Препоръчвам я ако не сте я чели.
А от Book Box Moments също поръчах кутия, но с "тази книгаИзкупителна любов" от Франсин Ривърс, майка каза, че е интересна, аз още не съм я прочела.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 18:41 от Габриела Радева

# 699
Големи професионалисти са Charly Wilde и сие, всичко винаги е перфектно и с вкус при тях. Искам да попитам чел ли е някой тази книга и какво мисли за нея?

# 700
Момичета има ли тема за тези кутии? Би ми било интересно.

Аз днес взех “Законът на Мърфи” от Хеликон, че е намалена с приложението им.

Някой знае ли какви горе долу са книгите от Била за по 5 лв в брошурата им?

# 701
  • София
От Хермес, бяха преордър някои и не ги очаквах толкова рано, но ме изненадоха днес. 😃

# 702
  • Свети Влас
LieToMe , не съм попадала на такава тема.

# 703

“Изходни рани” е от промоцията в Била за 5 лв, при редовна 17,90. На Даян са от сайта ѝ, а “Фалко” и “Убийството е всичко” са от промоцията на Еднорог.

Тази книга-дневник и тя е от Била за малката ми сестра. Надявам се да ѝ хареса. Илюстрациите много много ми харесаха. също беше 5 лева.

Доволна съм! 😂

# 704

Общи условия

Активация на акаунт