🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 9

• 58 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Джаки Hug този Даниеле вече ни е в графата "наши хора" Sunglasses
Злате Hug не бях срещала инфото за екипа.. Благодаря ти! Two Hearts

Турските медии днес..

Направо не мога да ги позная Scream най-накрая се осмелиха да си кажат истината! Nerd
Такива похвали даже и ние не му удряме.. Joy
тц, тц, тц докъде стигнахме......... Joy

Джан Яман завладя Сардиния!

Нашият красив актьор Джан Яман, който скоро ще започне снимките на оригиналната продукция на Disney Plus "El Turco", получи наградата си от Filming Italy Sardegna Festival.

Джан Яман е човек със златно сърце и светло бъдеще. Той е обичан от деня, в който стъпи на екраните  и все повече популяризира нови проекти и солидарни инициативи. Яман, който ще се завърне на големия екран в праймтайма в Canale 5 с фантастиката "Viola come il mare" през октомври, също стартира много проекти за деца с основаната от него асоциация "Can Yaman for Children", а също така планира нови дейности. Неговите фенове са развълнувани да го следват и да му се възхищават за всички красиви и безпрецедентни приключения.

През последните няколко часа актьорът и модел кацна в Сардиния, за да присъства на специално събитие. Яман беше посрещнат от тълпата на летището и по време на събитието. Вчера следобед Джан представи книгата си „Sembra strano anche a me“ на фестивала Filming Italy Sardegna. Вечерта получи и нова награда за брилянтната си кариера. По този повод актьорът се срещна с много фенове и подписа множество копия от книгата си. След сензационната любов, която видя в Сардиния по време на събитието и срещата с феновете в този нов ден, актрьорът сподели специална мисъл за фантастичното си преживяване. Джан сподели галерия с най-красивите моменти от деня вчера, както следва:

„Чао, Сардиня! Беше страхотно преживяване, за мен е чест да участвам и преди всичко да получа награда от Даниел Фриго, когото отдавна исках да познавам. Поздравявам цялата организация на „Filming Italy Sardegna Festival“ и особено Тициана Рока, която винаги е перфектна във всичко. Поздравявам всички прекрасни хора и актьори, които съм срещал и се надявам скоро да ги видя отново. Специални благодарности на D&G за постоянната и непрекъсната помощ и наличност. Прегръдки към целия ми екип за отличната им работа...“

https://www.uguralev.com/haber/can-yaman-sardegna-yi-fethetti

Пускам ви яката реклама и от ютюб Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 10:26 от grozdence.

# 376
Малее, жива да не бях, доживяхме и ние да чуем някоя добра дума за Джан от турски медии. Animal See No Evil
Ще ида да запаля свещ...боже, боже! Scream Joy

Момичета, нося ви интервюто на Джулио с Джан от фестивала в Сардиня

Тициана Рока– Благодаря на всички, които са тук, но особено на всички, които са свързани с нас в стрийминг от цяла Италия. Знам, че има много, които са резервирали, така че се радвам, че следите фестивала, но днес за мен е особено чест да имам не само приятел от времето на филмовия фестивал във Венеция, но и актьор, който много уважавам, защото освен че е много добър актьор, той вече е написал и книга „И на мен ми се струва странно“ и днес ни дава привилегията да я представим тук на фестивала....Джан Яман. Той също е човек с голяма щедрост и тази вечер ще разберем как, като се запознаем отблизо с неговата солидарна асоциация, която наистина събира много средства, за да прави добро.

Така че нека оставим Джулио да направи интервюто и днес ще научим малко повече за теб Джан с тази прекрасна книга "И на мен ми изглежда странно".

Останалото го слагам в скрит текст, че е малко дългичко
Скрит текст:
Джулио : Здравейте Джан, първо ви благодаря, че сте тук с нас, „И на мен ми изглежда странно“ първият въпрос е: какво те подтикна да направиш автобиография на 32-годишна възраст?

Джан: Заглавието го казва… „И на мен ми изглежда странно“, след като написах тази книга, ще ви кажа най-интересното, написах я на 32 години, но книгата говори за първите 24 години от живота ми, през книгата, която говоря за друга страна на човека, който съм, защото хората, които ме следват, като цяло се влюбват и познават героите, които създавам и може би се бъркат с героите, които създавам, мислейки, че аз съм точно този характер. Когато вършите тази работа, винаги рискувате да не бъдете добре известен кой сте всъщност, когато достигнете популярност толкова бързо, защото станах популярен много бързо, например след 2-3 години и когато се качвате по стълбите, които хората бързо се интересуват от вас, търсят, разследват и може би ако не намерят информация за вас, те я измислят. Когато отидох в Google и написах Can Yaman, Видях информация, която е напълно фалшива, не ме отразява, не ме представлява, това ме притесняваше. Има много малко информация за истинския човек, който съм, така че получавам такава голяма любов и привързаност в международен план, а също и правя драстично нещо като сменя държавата и идвам тук, в Италия, снимам на друг език, като протагонист на италиански сериал, хората искат да знаят повече за теб, кой си всъщност, така че за да отвърна на това внимание, исках да обясня на всички, веднъж завинаги, кой съм всъщност, в каква среда съм израснал, ученията на родителите ми, в кои училища учих, какви трудности имах, за да могат да се идентифицират с мен, така че отношенията ми с обществеността все пак могат да бъдат по-здрави, защото те ме познават по-добре, имах тази нужда да се обяснявам.

Джулио: Какво представлява Италия за теб от лична и художествена гледна точка?

Джан: Италия…. В книгата го описах и като „провидение“, защото израснах в Истанбул, който е донякъде особен град, защото обединява два континента, Азия и Европа, това е особен град и след като съм израснал така, винаги съм искал, винаги мечтаех да бъда гражданин на света, международен гражданин, не исках да бъда определян само като турчин, майка ми много искаше да уча езици и други култури, така че в средното училище научих английски перфектно, след това аз вече исках да науча друг език, в гимназията, това е култура, която произлиза от Османската империя, имаме много чужди училища като френски, американски, английски, немски, исках да уча италиански, който беше по-уникален, и затова винаги съм харесвал Италия, езика и културата. На тази възраст вече бях наясно колко важно може да бъде да науча друг език като този и исках да науча италиански, така че на 14-годишна възраст избрах това в италианското училище. 5 години учих в Италианската гимназия, всички предмети бяха на италиански, учителите също.
Бях умен ученик, влюбих се в езика и за 1 година говорих много добре италиански, завърших училището с много висок успех, след това избрах Правото и след тоа започнах да се занимавам с актьорство.10 години не бях говорил италиански, но както казах тази съдба е малко иронична, след 15 години те отвежда в Италия, за да снимаш на италиански, всички тези неща, които правех през детството си, ме удовлетвориха, за това защо Италия би била важна, не знам дали е съвпадение или ирония на съдбата, че бях особено популярен тук, в Италия, не знам, трябва да питаш Бог.

Джулио: Ще поискаме предложения. Освен това имахте важен период на обучение в Съединените щати...

Джан: Да, в последната година на гимназията бях първи средно в училище, имах много високи оценки, така че в Турция имаше това състезание, което правеха за всички мюсюлмански страни, когато всички тези ужасни събития на тероризъм се случваха в Америка , 11 септември, започна това нещо за изпращане на най-добрите студенти от мюсюлмански страни в Америка, за да създадат по-мирен мост. Турция беше една от тези страни, те трябваше да изберат 36 ученици сред 3000-те най-добри ученици в цяла Турция, аз представлявах италианската гимназия, тъй като бях най-добрият, училището беше избрало мен, направиха различни тестове, тест по английски език, тест за обща култура, устно интервю, за да могат да избират най-доброто. Аз бях един от тях, отидох в Америка да представям Турция и уча там 1 година. След като открих европейския свят чрез италианската гимназия, за мен това беше възможност да открия и американския свят на тази възраст, така че приближавайки целта си да бъда гражданин на света, бях много развълнуван. Отидох там, за да уча 1 година в гимназията, да преживея това нещо и за мен това беше много важно в живота ми, защото и днес нещата, които научих от този опит ме определиха и определиха кой съм.

Джулио : Въз основа на това, което казахте, но и като четох вашата книга, в ума ми се връща една дума, която е „промяна“, вие сте много отворени за промяната.

Джан:Да, имах много животи, които мога да кажа и много фази, възходи и падения и много промени в семейството ми също по отношение на икономическия статус, затова през целия си живот винаги съм имал стипендии, в книгата говоря за това как съм получих всички тези стипендии, защото всичко беше борба, предизвикателство, всеки път, когато имах нова победа, за мен всяка година беше състезание, според мен въпросът ти е за всичко това, училищата, които съм правил, откакто следвах право Имах други мечти, когато бях адвокат известно време, аз също практикувах професията адвокат, това беше друг свят, когато бях в Америка отново друг свят, когато учех италиански друг свят, можем да кажем, че съм много отворен и аз също съм смел, мога да се определя като смел човек, защото реших да дойда в Италия само за 1 нощ, събудих се и казах, че си тръгвам,така че не всеки трябва да решава по този начин и да действа също, но животът, който водех в детството, ме подготви да бъда такъв, ако не направих всички тези изследвания в живота си, не бих могъл да бъда толкова смел днес в решаване на нещата.

Джулио : Говорейки за Италия, сериалът Viola Come il Mare, който заснехте с Франческа Чилеми, ще бъде излъчен през есента, как беше това преживяване, какво можете да ни кажете?

Джан: За мен това е повратна точка, предизвикателство да бъда протагонист на друг чужд език. Дори да знам италиански имах учител, който ме караше да работя 3 часа на ден, тя ме подготви, за мен това беше много важно преживяване, снимахме 7 месеца, успях да изживея определена среда в друга държава и определено е много важно нещо за мен, така че нямам търпение да го видя в ефир и да го споделя с обществеността.

Джулио : Говорим за В ефир моля директора да изпрати принос преди следващия въпрос (Видео за посещението на болницата Умберто I в Рим)

Това, което видяхме, беше принос, който засягаше вашата Can Yaman за деца, вие я основахте миналата година, ако не се лъжа, какво означава тази Асоциация за вас?

Джан:За мен това означава Всичко, това, което виждате е само началото, най-доброто тепърва предстои, ще направим много други красиви неща, които ще откриете в бъдеще, имаме много важни планове за децата, ще имаме красиви неща това е красиво начало, работата, която върша, работата на актьора винаги е за споделяне, ние споделяме, ние предаваме емоции, това е непрекъснато споделяне и затова споделянето е много важно, например Viola Come il Mare, ние го заснехме и това все още не е в ефир, полудявам, искам да го видя на екрана, искам да го споделя веднага, искам незабавно да имам преглед. Споделянето е много важно дори в тези случаи искам да споделя славата си, защото Господ ми е дал всичко, ако не споделям кой съм, бих бил егоист.

Джулио : Последният въпрос, който ти задавам, е само за теб, как си представяш бъдещата си биография оттук нататък, как си представяш бъдещето си?

Джан:Не мисля, че ще напиша друга биография, но бих могъл да го направя, защото не съм разкрил всичко... има период, който не съм разкрил, в книгата си обясних какъв човек съм, за да дам шанс на хората , тези, които ме обичат, да мислят като мен, така че може би ако човек чете фалшиви новини за мен, може да мисли като мен, ще разберат дали тази новина е фалшива или истина, защото ме познава. Исках да им дам възможност да ги накарам да мислят като мен, така че книгата ми е специална в този смисъл, защото те наистина познават моите корени, моята база, бъдещата книга, която не знам, може би ще бъде след 10 години, аз не знам, невъзможно е да пиша сега, защото откакто станах актьор общувам с други известни хора, така че е трудно да напиша друга книга, в която да говоря за хора, защото не можеш, етично не можеш, така че го виждам като малко трудно,.

Джулио : Благодарим на Джан Яман, че беше тук с нас и поздрави от фестивала Filming Italy Sardegna. Спомняме си книгата му „И на мен ми се струва странно“ С най-добри пожелания и отново благодаря!

Джан: Благодаря ви, много ви благодаря.

Ето и превода на самото награждаване

Tiziana Rocca –  Благодаря ти Джан, че си тук тази вечер и ти благодаря за това, което правиш с вашата фондация Can Yaman за деца , наистина ти благодаря, защото знам, че постигаш страхотни резултати, искам да ти задам въпрос веднага...

Джaн –  Благодаря

останалото в скрит текст
Скрит текст:
Tiziana Rocca –  Видяхме колко сте ангажиран със социалните въпроси, това много ми харесва, знаем, че вече сте постигнали отлични резултати като дарението на термичната люлка на неонаталното отделение на Policlinico Umberto I в Рим , какво други цели на този проект, който изпълнявате?

Джан: Както казах днес в интервюто за „И на мен ми се струва странно“ , ние все още сме в началото, възнамеряваме да правим много красиви неща.

Tiziana Rocca –  нека да видим образите зад това, което сте направили на живо.

Джан –  Освен всички тези красиви неща, които направихме, наскоро направихме нова опаковка на моя парфюм , за да съберем още повече средства, специална подкрепа за тези, които имат най-голяма нужда от нея и ще продължим да споделяме, както обясних днес, докато докато върша тази работа, ще продължа да споделям с децата, защото децата са особено важни за мен, както обясних в книгата си, имах толкова много трудности като дете, така че бих искал всички деца да имат възможността да растат здравословно .

Tiziana Rocca –  Всъщност днес имахме възможността да представим вашата книга и тогава тази инициатива на вашия парфюм също е красива, която във всеки случай всеки, който го купи, ви помага да изградите много инициативи за деца ..

Джан –  Да, значителен процент отива в асоциацията, гордея се с това и съм много щастлив, че съм тук.

Тициана Рока –  Благодаря. Бих искал да се обадя на Даниел Фриго , ръководител на страната, делегат на борда, главен изпълнителен директор на Walt Disney Company Италия , за да ви възнаградя, трябва да кажа, че той е страхотен приятел, голям поддръжник на този фестивал от самото начало, Даниел, вие вярвахте в мен от първата година, Какво има в джоба, вярно ли е? Ела тук с нас, между Джан и мен.

Даниел Фриго –   Ако се доближа до него, аз съм малък. Вижте, исках да ви кажа благодаря, първо нека започнем с вас, много ви благодаря, красива вечер е прекрасен уикенд, много красиви хора, събитие направено добре, поздравления за бъдещето, ние винаги ще бъдем с вас.

Тициана Рока –  Благодаря винаги за подкрепата, която ми оказва Уолт Дисни, а сега и Дисни плюс, която ми дава за Фестивала.

Даниел Фриго –  Наистина е гордост да ти дам тази награда, защото преди 5 години отидох в Турция, също работя и там и те говореха за този човек, този прекрасен човек, много приятен, страхотен актьор, след това те последвах , защото имахме предвид да направим нещо с теб, тоест наистина искам да ти кажа благодаря, сега ще направим някои неща с Disney plus, но и други неща не само в Турция, но и по целия свят, защото вие не сте само артист, от това, което виждаме, вие сте човек, важно човешко същество на този свят , така че много ви благодаря.

Джан –  Благодаря ви много за всички тези красиви думи, с нетърпение очаквах да се срещна с вас, тъй като скоро ще направим нещо за Disney Исках да ви опозная специално, много ви благодаря, много се радвам, че ми дадохте тозинаграда.

Даниел Фриго  – Благодаря ви много.

Тициана Рока – Ела Джан да застане в центъра, за да можем да се снимаме с Даниел и мен.

Благодаря Благодаря на Даниел Фриго. Благодарение на Джан Яман!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 13:27 от jackie.

# 377
Уауу

Аааахаха! Ела леля да те цунка!! Joy Joy

Стори от стр. на фестивала.. линк от ТТ https://twitter.com/rayca97/status/1535966457821118464

Сладури, мнооого са готини Джано и Тициана! Heart Sunglasses

Вижте ги Долчетата Nature Star От всички възможни места се хвалят!! Sunglasses Joy

ИГ@dolcegabbana публикува снимки на Can Yaman
от рекламната кампания BTS за Mercedes-Benz (3 снимки) Sunglasses
https://www.instagram.com/p/Ces-kJlIkqv/

И в ТТ https://twitter.com/dolcegabbana/status/1535939981247750148

"Мениджър връзки със световни знаменитости @dolcegabbana", също публикува снимки
на Джан Яман от вечерта на наградите на филмовия фестивал в Италия Sardegna Sunglasses Sunglasses
https://www.instagram.com/p/CesvBMVNsBK/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

С Надпис: "@canyaman @dolcegabbanaняма нужда от повече думи 💛"

.П.П. Днес Джан се губи, сигурно е на тренировки и като се стъмни ще ни пусне клипче!:ok_hand: Grinning
Но пък утре вечер е Дисни откриването.. може да е отлетял Airplane ще се чуе! Simple Smile

# 378
Тицианка даже и с целувка се облажи Joy тцтцтц... и продължава да се хвали в ИГ... разбира я жената Joy

# 379
Добро утро в понеделник!

Да се насладим на кафето и се усмихнем на новия ден! CoffeeFlowers Cherry Blossom

Благодаря за инфото,снимките и видеата,които донесохте вчера!:hugs:Two Hearts

🆕 Снимки с фенове 📸
"Снощи в Рим..." 💫

🆕 IG история 💫
Рим....Вечеря в ресторант🍝

Скрит текст:

🆕IG история 💫 Джан
 Липсваше ли ви нощната дискотека с Джан!?...
И ето я
🎶Да, вече изглеждаше като края на света,но все още съм тук... 🎶
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video38858520_456239968%2F1e7a7 … l_wall_-199343470

Приятен ден!Спорна и щастлива седмица!

# 380
Оп, стори от Джанича Sunglasses Явно към Турция ще тръгва според мен Wink Да му изям къдричката, дето се подава Grinning

Малко уелнес, преди да тръгнем @alma_care @sarasa85😇"

# 381
Ма Боооже, кифльок! Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning сякаш има нужда от разкрасителни процедури Rolling Eyes Grinning

Това "преди да тръгнем" и аз мисля, че ще да е.. че "тръгва" към Истанбул Thinking

Както и предполагах, нашия ще пътува в последния момент с последния възможен полет, точно в деня на гала премиерата Grinning не му се иска да се задържа мн. мн. в Турция, това го знае всеки! Grinning
По мои сметки, галата ще започне в 2 часа нощес.. Hands V
Шефа на Дисни Турция отброяваше дните/сега часовете, ето последното:
Скрит текст:

Дали ще се излъчва директно някъде? Thinking Ще разгледам по др. групи на Халит, Енгин и останалите.. дали знаят нещо.
Таркан ще пее на откриването, грехота ще е да няма директно.. (не че ми трябва да гледам Таркан) Simple Smile
Като ги знам турците колко са ограничени и какви "моралисти" са.. се чудя, ако нашия е решил да се съобрази с тях, и се облече като смотльо, Долчетата какво ще му стъкмят.. Rolling Eyes. Въпреки, че може би не му пука и ще си прави каквото си иска, както обикновено Sunglasses Grinning Лелее, очаквам да има шоу Joy Айде, бакалъм! Joy

Едно е сигурно! Ще се откроява!! Nature Fire Sunglasses Nature Star

# 382
Как 2 часа нощес, мЪ жена? Кой ще го гледа, знаеш, че комшиите като едни морални хора си лягат в 20 часа след новините Grinning

За дрехите не се притеснявам, едно сако и е готов. Стига да не се появи само по къдрици или с потник ала Бай Грешен, всичко е точно. Пък, ако са толкоз притеснени комшийките от сексапила на Джано ще стискат очите и ще се молят да мине по-бързо Joy

П.с. Рагаци, пардон.. къзлар Joy голям смях ще пада със завръщането на Джан в Турция. Не мога да им простя как го изгониха, каква помия изляха върху него, просто ще ги спукам от базици Joy Аз пък чакам турските актриси с деТсвените пояси и отгоре с балните рокли, че то либидото се предава по въздуха Joy

# 383
Те казаха, че ще е "нощно парти" Hands V
И най-вероятно ще има някакъв дрескод Simple Smile

В Турция нашия 100% ще е "като в небрано лозе" - като се сетя сред какви хора беше онзи ден ("от лъв нагоре").. Rolling Eyes Дано да отиде по-късно (с час закъснение).. за да не се блъска в тълпата Grinning
С кой и каква приказка може да има? Какво ще прави няколко часа там? Rolling Eyes Сега малко взех да го съжалявам.. Grinning Искам да го видя, какъвто е срамежливко.. а със сигурност ще е като "полезно изкопаемо' сред останалите.. и ще го гледат People Eyes Ще чупи ръце пак (знаете му позата)!! Joy

-----------------------------

Поне една от двете корони, дано да са му приготвили Долчетата за довечера!! Joy

От последната им колекция.. актуално е сторито Joy

Довечера очаквам да се появи и партньорката му за Ел Турко!!
Още от сега казвам - не ме интересува коя ще е! Със сигурност са се затруднили с избора.. която и да са избрали, тя ще остане в сянка! Simple Smile
Тези дни беше тръгнала "жълта клюка" в прословутите турски медии, че Ханде поискала 1 500 000 т.л хонорар Joy искала колкото Джановия, за да имало равенство м/у половете, моля ви се....... Rolling Eyes Joy И Дисни й били отказали този хонорар Rolling Eyes Joy Не ми се вярва да е истина, и Ханя да се е излагала така! Simple Smile

# 384
Ханде поискала 1 500 000 т.л хонорар Joy искала колкото Джановия, за да имало равенство м/у половете, моля ви се....... Rolling Eyes Joy

То няма лошо да има равенство на половете,  но кат' няма равенство в класата, как да дадат...

И аз тръпна в очакване на ПАРТНЬОРКАТА!!!

# 385
Група Италиански Джанови фенки / "пазителки" Joy се отправят към Истанбул, днес Joy Joy
(групата на Корина са тези откачалки - дето висяха денонощно пред дума му в Рим) Animal See No Evil Joy

а тази другата е от групата в Палермо Wink Joy

Скрит текст:

Вече са там Wink дал' не са се настанили в същия хотел Head Band Joy Joy
Скрит текст:

Онзи ден им четох чата.. къде се намирал този хотел, в който отсядал Джан,  когато е там Joy ще си го пазят и в Истанбул, галиба Hands Ok Hand Joy

--------------------

Джан ще е там със сигурност! Nerd Simple Smile

# 386
Кой бе, Ханде ли да взима колкото Джан, ай стига бе Къде се мери с Джан, той е друга класа и неговите хонорари не се мерят с турските А иначе  да иска колкото Керем съм съгласна, защото навсякъде се тръби, че му била равностойна(не съм гледала сериала, защото хич не ме грабна първа серия...изгледах я с мишката, затова казвам чуждо мнение от Фейсбук)

# 387
Мале, мале, тия луди фенки... Джано сигурно си е казвал "ще ида в Турция, там не ме харесват, ще си почина малко"... ноооо Корина и компания не мислят така Joy

# 388
Представям си ги как нахлуват на събитието на Дисни нощес Scream Joy каквито са отворенячки без комплекси, няма да им пука, че са в Турция Animal See No Evil Joy Вътре няма кой да ги пусне.. ама "синия килим" е отвън!! Joy Joy

И една новина! Hands V Дисни+ са купили МГ!! Hands Clap Hands Clap

# 389
Малее, тия италианки наистина са лудите ленчета....футболните фенове, пасти да ядат пред тях. Страх ги е да не остане в Турция, ако трябва сами ще си го приберат, няма шест пет при тях

Джан си е сложил нова снимка ИГ Heart Eyes
canyaman ☀️

Ако ви е малко един, ето ви много Джан

А пък тази на мен много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт