🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 9

• 58 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Вратата е закупена от БТв, преведена, дублирана и се излъчва в момента всяка вечер по БТв Лейди. Нормално е да се дискутира активно.
Как Джан прави плочки и всяко друго релефче по божественото си тяло виждаме. Зор и яко бачкане с часове в тренировъчната зала. Ама как Коч избухна изведнъж с плочки ...?

А, де? Scream Явно, когато зимата е ходил да му изсмукват сланината има опция и "правене на плочки", защото няма как с тренировки да имаш плочки и хилави ръце без грам мускул Animal See No Evil Joy

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дописвах си предния пост. Мързелива съм и и аз имам нужда да ми се появят плочки. Laughing
За разлика от Кочов, аз съм мускулеста в останалата част от тялото си. Само плочките ми са под дебела изолация. Joy Не само ръцете са му хилави на Кочов, а цялата му структура е някак хлабава и желирана.

# 572
- "Акиф, скъпии, добре ли е там?? Ние идвaме! Стой там, идвам да ти дам поръчка!!" Joy Joy Joy
след малко..
- "Альоо, альоо, брат! Снимай ни първо, лютфен! Особено мен.. и моите супер мускули!" Hands Muscle Joy Joy

Сторито на Акиф е актуално! Wink Joy
https://www.instagram.com/stories/akifyamann/2875587943734603818/

П.П. Мускулите на малкото джудже изглеждат, като похарчени пари за вятър Sob Joy или като хвърлени от балкона, на тези телефонните измамници Joy Joy

# 573
Абе, я го вижте агънцето какво телце е направил, мускули, плочки Joy Деметка й се е искало мъж с оформено тяло, като не е получила оригинала, ще се задоволи с трагична реплика от Алиекспрес Grinning

Брях, много Д.-та станах покрай Джан, дето не са за споменаване Joy

# 574
Какво поръчах.. Triumph Sunglasses Joy

Какво ми доставиха.......  Scream Sob Sob Joy

И директно отказах да приема доставката! Joy Върнах я обратно на подателя!! Joy Joy

# 575
Какво поръчах.. Triumph Sunglasses Joy

Какво ми доставиха.......   Scream Sob Sob Joy

И директно отказах да приема доставката! Joy Върнах я обратно на подателя!! Joy Joy

Грозде, колко пъти да ти казвам, да не поръчваш от AliExpress

# 576
Добро утро,момичета!

7 юли - ден на шоколада! Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден! CoffeeChocolate Bar

от вчера...
🆕 🆕 🆕
IG историята на  Джан
✒Избягайте на идиличен остров с емблематичната #Mania на Can Yaman.

Какво си е хапнал Джан снощи? Wink
🆕🆕🆕 IG story Джана

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video38858520_456240060%2F111d8 … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video38858520_456240059%2F5e859 … l_wall_-199343470

Желая ви хубав и забавен ден!

# 577
Гледам аз на едното стори, три риби се пекат, пак се чудя с кой е Джан Joy

Виола от Франческа. Нека позная на кой се плези така Joy

# 578
Джунейт, да не ни подготвя за клипчето на Джан за Дисни+

Пост ИГ Джунейт
Най-красивото нещо в плаката е ... Джан Яман

Да видим шеф Яман секси, какво ще ни сготви тази вечер

Не мога, да не припадна като видя най-секси готвача сред артистите и най-секси артиста сред готвачите
(за мен си е най-секси от всички)

# 579
Добро утроо!

Очаквам видеото с Джан за Дисни+! Blue Heart Всеки ден пускат по едно за даден актьор!

Желая ви приятен петък!

# 580
Днес е голяма тишина около Джан! Дали, не ни подготвя, някоя изненадка

Като няма какво да пусна за Джан, да ви пусна на "браточката" новата акустична версия на песента Бютифул

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 15:30 от jackie.

# 581
Привет, момичета!

Нерде си бе Джанооу??! Sob Joy

Джаки, толкова зле сме свикнали с него, че когато изчезне, причинява меланхолия и оттегляне... Head Band Sob Joy
Имам чувството, че нещо идва! Джано е твърде мълчалив.. той винаги мълчи, преди да дойде с бомба... ще има изненада този уикенд!! Simple Smile (нещо с Долчетата може да е) Sunglasses Wink

Петият анонс на Дисни пуснаха преди малко.. и изненада, днес също не е Джано... : (( Grinning Арасчо е! Simple Smile
Ама разбира се, ще го оставят да е последен! Най-чаканият.. е за ДЕСЕРТ! Heart Eyes Wink

# 582
Ей го, бе рагаци! В салон за красота, стори от Джано. Кипри се нещо, подготвя се пак да ни побърка Grinning

# 583
И с тази усмивка и трапчинки, способни да унищожат целия свят...Misc Bomb Nature Fire изглежда е тръгнал да става по-красив Rolling Eyes но това е невъзможноо!! Joy Simple Smile

коментар от фенка: "Това е салон за лазерни хардуерни технологии.
Четох в един техен пост - повишава стегнатостта, еластичността на кожата и т.н"

Последният път, когато Джан публикува снимка в центъра за красота (същият), той замина за Истанбул и след това отлетя за Милано. Чудя се какво ни чака сега?! Simple Smile

Има събитие на D&G от 8-ми до 10-ти в Сицилия, възможно е Джан да е един от специалните гости, ще разберем.. People Eyes

Какви красоти ръчна изработка правят тези Долчета.. Hands Ok Hand

# 584
Добро утро,момичета!

🆕 🆕 🆕
ОФИЦИАЛНО!
Най-накрая, най-очакваната ПРЕМИЕРА за годината е на път да пристигне и това е #ViolaComeIlMare с #CanYaman и #FrancescaChillemi, които ще открият сезона в сряда през септември...
✒Джан Яман
Франческа Чилеми
Сериалът се развива в Палермо и разказва историята на Виола (Франческа Чилеми), журналистка, която се мести в града, за да намери баща си, когото никога не е виждала.
В Палермо тя работи за криминален вестник и среща Франческо,(Джан Яман), полицай, с когото тя развива враждебни отношения и започва да участва в полицейски разследвания. Виола е много добра в разследването поради една от нейните специални способности: тя може да определя характера на хората по невидими на пръв поглед признаци; баща й е този, който по-късно хвърля светлина върху тази дарба.

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456244679%2F58d … l_wall_-199343470

Имайте щастлив почивен ден!

Общи условия

Активация на акаунт