RYANAIR - 20

• 46 271
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Майка ми пътува преди две седмици за Германия, а във вторник се върна, по време на двата полета почти никой не е бил с маска.
После пътува с автобус до Бургас и там същата работа.
От вчера има симптоми, днес е с положителен тест Rage

# 646
  • Пловдив
Може да е отвсякъде...надали е била от самолета в автобуса и под ключ.
Да минава леко.

# 647
  • София
Благодаря дано, но колкото и странно да изглежда горе-долу е така и това са единствените места където е могла да се зарази, както и на самите летища, за протокола е преболедувала, ваксинирана и навсякъде е била с маска FFP2.

# 648
Поредно доказателство, че нито маска пази, нито ваксина. Важното е психоза да има. Скорошно оздравяване на жената Wink

# 649
Аз от март до момента имам 16 полета, (май месец отпаднаха мерките). Късмет или не- не съм се заразявала в самолет, летище( преполедувала преди година, с бустер от февр.тази година).
Подкрепям diziler.

# 650
Майка ми пътува преди две седмици за Германия, а във вторник се върна, по време на двата полета почти никой не е бил с маска.

Какъв е бил екипажа? Украинки бяха при мен, бяха много бойни, и не пускаха никой без маска, и ако някой я свалеше по време на полета, летяха като орли да се карат. Едната направо на бой скачаше. Тя слезе и долу и каза който няма маска хич да не се качва в самолета.

Аз с и без молба от екипажа съм с маска, отдавна свикнах, не ми пречи.

# 651
  • София
Нямам представа, а и тя едва ли е разбрала, понеже беше много притеснена, тъй като пътуваше сама, а не е летяла със самолет от 20  години.
Ясно ми е, че в момента ни ваксина, ни преболедуване могат да те предпазят, но за маските не съм съгласна, не мисля, че е толкова сложно за няколко часа да се поносят, когато всички са с маски в затворено пространство вероятността да се заразиш доста намалява, защото и предполагаемия заразоносител също ще е с маска.
Честно казано съм по-склонна да мисля, че това се е случило в автобуса, понеже в момента има много болни тук, но така или иначе няма как да сме сигурни.
Април пътувах с уиз и също не допуснаха никой без маска на борда, не е имало драма, е имаше едни гръцки младежи, които се правиха на интересни и се опитваха да се напият с внесен алколол, но бързо бяха озъптени.

# 652
Привет, с червения паспорт ще пътувам и така ми е чекирането, но как мога да разбера дали паспорта ми е с биометрични данни?
И преди това е ползван по летищата значи трябва да ги има.
Издаден е 2019 година.

# 653
това ако има на него е с биометрични данни

# 654
Благодаря, драги Simple Smile

Въпрос към пътувалите скоро с Райън-има ли отново проблеми с полетите им?

# 655
  • España
Аз ще пътувам утре и гледам, че са ми изпратили съобщение да съм на летището 3 чАса преди полета.

Един малко “тъп” въпрос имам … С приорити съм ( малък и голям ръчен багаж) обаче няма къде да побера дамската си чанта ….Ако взема една торба ( примерно на Била ) и посмачкам раницата и пъхна и дамската вътре дали ще направят проблем? Всъщност това мога да го направя преди отвеждане в самолета , нали?! На скенера и гранична полиция мога да мина като пич с раница, дамска чанта и малък куфар , или ?

# 656
Това за трите часа не важи за българските летища. Щом сте без чекиран багаж и с прайорити, значи час и половина максимум. Излитането от София ли е? За дамската чанта едва ли ще направят проблем, щом имате платено прайорити.

# 657
Няма да имате проблем. Аз си купих кожена чанта от Флоренция и заедно с моята дамска чанта ги напъхах в един плик. Не от Билла, но голям плик с две чанти вътре.Това ми беше ръчния багаж. Нямах проблем .

# 658
  • España
Да, от София е полета . Реално самолетът първо трябва да пристигне от Малага и след това ние се връщаме с него обратно….

# 659
Е, как няма да направят проблем? Още на скенера ще направят - има право на 2 чанти с приорити, не на 3. Дамската се води отделна чанта, особено на бг летище както обичат да се заяждат с хората Laughing. Ако имаше нужда от повече място за багаж, да беше дала още 10 евро и да си купи 20кг куфар.

Общи условия

Активация на акаунт