Вето - улеснение при избора на уреди за дома

• 8 070
  • 206
  •   1
Отговори
# 120
Има нужда от аспиратор.
Гранитната мивка има фина и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 121
Главната героиня се нуждае от аспиратор.
Причината за лесното почистване на гранитни мивки SCHOCK е фината и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 122
1. Аспиратор
2. Има фина и супер гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 123
  • SF
Имам си елегантна гранитна мивка, подарък от SCHOCK - уникален сив цвят. Няма такава красота!!
Трябва й един супер аспиратор, за да се завърши хармонията. Simple Smile

# 124
1.Героинята се нуждае от аспиратор.
2. Гранитната мивка SCHOCK има фина и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 125
1)Тя има нужда от от аспиратор
и
2) Гранитната мивка SCHOCK е с фина и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.
Аз пък от такава мивка имам нужда. 😅

# 126
  • Matera Italy
1. Героинята от разказа има нужда от аспиратор.
2. Причината е, че гранитната мивка SCHOCK има фина и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 127
Героинята се нуждае от аспиратор.
А аз се нуждая от гранитна мивка SHOCK , която е с фина и супер гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна

# 128
Домакинята се нуждае от аспиратор.
Изключително лесното почистване на гранитни мивки SCHOCK се дължи на това, че имат фина и супер гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 129
Героинята се нуждае от аспиратор/ аз също не бих отказала един нов Grinning/.
Гранитната мивка има фина и гладка структура, така почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 130
Героинята има нужда от аспиратор.
 Гранитните мивки Shock имат фина и
гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна. А най-важното е, че са наистина здрави. На мен са ми фаворит и отдавна съм им хвърлила око...

# 131
1. Аспиратор
2. Гранитните мивки SCHOCK са удароустойчиви и се почистват изключително лесно, заради своята фина и гладка структура.

# 132
  • оттам, откъдето започва България
Героинята се нуждае от аспиратор. Почистването е лесно заради гладката повърхност.

# 133
  • София
Здравейте!
1. Главната героиня се нуждае от аспиратор;
2. Причината за лесното почистване на гранитни мивки SCHOCK е фината и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

# 134
Героинята се нуждае от аспиратор.
Гранитната мивка SCHOCK има фина и гладка структура, благодарение на която почистването на повърхността е изключително лесно и не остават никакви петна.

Общи условия

Активация на акаунт