Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 551
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 570
Работя на по-малко от 5 мили от Уиндзор, знам какво беше времето вчера, виждам как изглеждат двамата и продължавам да смятам, че има далеч по-подходящи визии.
Няма нужда да ме убеждавате в обратното.
Ми студено им е било на хората, на възраст са вече! Ти къде се буташ и сравняваш с твоята млада и гореща кръв 🙂
А и кой знае какъв студ и ветрилник е по замъците и дворците им, намръзнали са се 😀

# 571
Ох, извинявам се, от синята им кръв ще е!
Всъщност сега я гугълнах Софи, на 57г. Мислех я за по-млада.

# 572
  • Бургас
Софи със синя кръв ли е? Нещо ми се губи родословието й и ще съм благодарна за информация.

# 573
  • Някъде там
Не. Бащата има бизнес за внос и износ на автомобилни гуми, а майка ѝ е секретарка.

Една хубава лейди, днес има рожден ден. Маргарита Армстронг-Джоунс, единствената внучка на Маргарет.

# 574
Една хубава лейди, днес има рожден ден. Маргарита Армстронг-Джоунс, единствената внучка на Маргарет.

Много е хубава дъщерята на Дейвид. Майка и също е страхотна, стилна и красива. Май не сме я разчепквали тук:

# 575
Това момиченце не е ли много малко, за да е внучка на Маргарет?

# 576
  • София
Да попитам един неудобен въпрос, кралица Елизабет II с изкуствени или естествени зъби е?

# 577
  • Някъде там
Това момиченце не е ли много малко, за да е внучка на Маргарет?
На 20 години става.
Ето я през 2019та.

И още една красавица в миналото днес има рожден ден.Графиня Вера Готлибе Анна фон Лендорф.

Вера е родена преди 83 години (на 14 май 1939 г.) в Германия, в замъка на граф Хайнрих фон Лендорф и графиня Готлиб фон Калнайн. Това благородно начало обаче не продължава дълго, а богатството и разкоша на битието са заменени с мизерно съществуване. Заподозрян в заговор срещу Хитлер, през 1944-та година баща й е осъден на смърт, а Вера и семейството й са пратени в концлагер.
Цялата история на красивата графиня.
https://bg.public-welfare.com/4163962-verushka-model-german-mode … efin-von-landorff

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:40 от daviz

# 578
  • Sydney
Летисия:

https://www.instagram.com/p/CddNgmroOvE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Полатс и блузата не са кой знае какво, но за сметка на това обувките са мега грозни.

# 579
Лейди Луиз от състезанието оня ден.

# 580
На втората снимка Луиз все едно е излязла от 19 век. Много хубава снимка.

# 581
  • София
Кога е каляската с децата?
Утре ли? Или през юни…
Утре е, но думи на Майк Тиндал поставят под съмнение каляската с децата.
Ще видим какво ще излезе, може да се е шегувал.

Ааа, без такива! Искам си децата.

В колко часа трябва да е? Не бяха ли по обяд тези неща…

# 582
  • Някъде там

Зара става на 41 днес.

# 583
Да е жива и здрава Зара.🌼

# 584
Много са хубави тези снимки на Зара и бебе.

Общи условия

Активация на акаунт