Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 63 195
  • 529
  •   1
Отговори
# 210
Някой ако не е пробвал Eau Givree на Hermès,  в магазините на douglas вече може.

Както и Épices Exquises на Guerlain .

# 211
Някой ако не е пробвал Eau Givree на Hermès,  в магазините на douglas вече може.

Както и Épices Exquises на Guerlain .

супер, тъкмо гледах ревюто на Себастиан и се чудех дали го има вече в БГ

# 212
Здравейте, някой да е срещал Under The Sea Carolina Herrera?

# 213
CH Under The Sea - дамският вариант го имаше на 11 май в makup.bg за 145 лв - 100 мл.
CH Men Under The Sea - мъжкият вариант го имаше април в makup.bg за 167 лв - 100 мл. Сега може да се открие в https://www.parfumi-shop.net/product/39292-carolina-herrera-ch-u … -sea-men-b-o.html + код Love 7

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 05:54 от Milen™

# 214
https://www.parfimo.bg/amouage/?c=2344&f[m][]=343
Някои Амуаж на добри цени,  мъжките Meander, Enclave също

# 215
# 216
# 217
  • София
Здравейте, нова съм във форума и ви моля за вашето съдействие. Искам да намеря този парфюм, намирам го само като тоалетна вода. Моля ви. Помагайте. Благодаря ви.

# 218
Той се произвежда само като тоалетна вода, няма разновидност парфюмна вода или парфюм.

# 219
  • Пловдив
Здравейте, нова съм във форума и ви моля за вашето съдействие. Искам да намеря този парфюм, намирам го само като тоалетна вода. Моля ви. Помагайте. Благодаря ви.

Alien Man Mirage се предлага само в  ЕДТ формула, 100 мл.

# 220
  • София
Благодаря.

# 221
Добър вечер на всички
Имам интересна случка за 2ри път вече с поръчка от Делириум.Та случая е следния:поръчвам като гост задавам правилен адрес и след два дни получавам смс от спиди за отложена доставка поради неточен адрес.Забравих да спомена за 2ри път ми се случва,1вия път не обърнах внимание,но сега се усъмних и си проверих меила за потвърждение, адреса е ок.Та чудя се сега кой хитрува Делириум или Спиди!?Мисля утре да звънна в Делириум,ако някой има друг съвет бих била благодарна!

# 222
  • Sofia
По-скоро куриерът не е ходил до адреса и си  е отбелязал в системата някаква причина да няма доставка.

# 223
По-скоро куриерът не е ходил до адреса и си  е отбелязал в системата някаква причина да няма доставка.
Става въпрос за различни градове дори,което е супер странно,ноо утре ще разберем кой какво

# 224
Здравейте търся тази или лимитка на Давидов, засега я намирам  в Парфимо и Нотино.Ако я видите някъде другаде бихте ли споделили?

Общи условия

Активация на акаунт