Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 62 778
  • 529
  •   1
Отговори
# 90
Редки парфюми (а понякога и спрени) са любимите ми покупки. В този ред на мисли да похваля за пореден път parfumite.eu - един стар Живанши и това (за млада дама) http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=3776, прекрасно опаковани, на отлична цена, бързо доставени, имам и платежен документ.

# 91
  • София
В Нотино кои аромати ги хваща кода home ?

На Lalique.
Ние сме почитатели на дамския Amethyst и мъжките Encre Noire и  Encre Noire Sport.
Но за всички Lalique важи home. Пише го, като се отвори конкретен аромат:
ПОДАРЪК ЗА ВАС
Въведете кода home в кошницата и вземете супер отстъпка от 20% на аромати за дома от избрани марки от нас. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

За друга марка първо споделиха, но не помня коя беше.

Само не  схванах политиката за изпращане на тестери, защото за втората поръчка не добавиха.

Същото важи и за MAKEUP.  За поръчки от 200 лв. нищо, но за  палитра сенки от 24 лв., освен че добавиха мицеларна вода и тоалетна чантичка, накрая изпратиха и код за 5 лв. отстъпка.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:49 от geos

# 92
В Нотино:
Пробвах с произволно Дейзи, вече намалено, пак дава 20% отстъпка

# 93
В elinor.bg има зареждане на Xerjoff. Налични са по 30мл от italica, lira, dolce amalfi, gran ballo.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:54 от G.desy

# 94
Нали се бях загледала по този сайт grazia.bg, почнах да търся в google имена на парфюми, за да ги проверя във фрагрантика и ми попадна странна прилика на наличности и цени като parfium.bg
Примерно Girl of now lovely, който беше наличен и в трите размера и в двата сайта вчера има изчерпани 30мл и двата сайта днес. Припокриват се и по множество мостри/големи бутилки на Мансера/Монтал
Примерно
Скрит текст:

Мисля, че са един и същи магазин..

# 95
  • София
Привет! Влизам да оставя положително мнение за https://www.rafinadparfumerie.com/, онлайн магазинът е чешки и предлага нишови парфюми. Най-големия плюс е, че предлагат на всички марки продажба на проби от 2мл. Поръчах 5 броя, като комплимент получих общо 10 Simple Smile Ето и снимка.
Скрит текст:

# 96
Katomova, благодаря за информацията!
Би ли споделила как пристигнаха? Доколкото видях, до 100 евро се плащат 5 за доставка, нали?

# 97
  • София
Доставката до 100 Евро е 8.33 € без ДДС или 9.9 с ДДС. Направих поръчката и след два часа получих потвърждение, че е изпратена. В България се доставя от интерлогистика. За съжаление в момента съм в провинцията и се забавиха с доставката, защото обслужват населеното място само веднъж седмично. Като цяло поръчах на 21.04, на 28.04 бяха в България. Предполагам за София доставката ще е по-бърза.

# 98

С код WELCOME10  цената става 89.10лв.

# 99
Любима покупка е следващата ако е и изгодна става още по- любима.

# 100
Вчера бях в шоурума на Парфюми Шоп и останах доста разочарована.
Почити всички мостри бяха с абсолютно празни бутилки и общо взето можеше само да помиришеш капачката.
Влезнах конкретно за Olympea на Pacco R., но от серията имаха само Intense. Жената ми подаде битилката и като я хванах цялата стъклена част беше като отлепена от златистия обков отстрани. Сериозно имах чувство, че всеки момент двете части просто ще се откачат една от друга.
Като цяло, реших да чакам хубава промоция в Notino и от там да си взимам следващия парфюм.

# 101
  • София

С код WELCOME10  цената става 89.10лв.
Хваща ли кодът при вас?

# 102
  • виртуално
Аз го поръчах преди седмица.
За да хване кода трябва да сепоръча като гост

# 103
  • София
Като гост съм, проблемът бил че свършиха 30-чките..

# 104
  • There I was on a July morning
Благодаря за темата!
Нахлувам с въпрос за един физически магазин. Парфюмерията на площад Света Неделя - правят ли намаления през годината? Коледни, за Черен петък или нещо подобно.
Предварително благодаря на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт