Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 64 106
  • 529
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Много ме сърбяха ръцете да отстрелям още два, но минах само с този. Бройките не се виждат, поне при мен.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 09:46 от rdb323

# 136
И аз мислех да си поръчам любимият Ла Бел , но ме подразни факта, че с доставката ми излиза на 120 лв.От Нотино с БД беше 130 лв преди 2 седмици.
За Интенз обаче си заслужава на 100%.

# 137
Тестерът на Scandal by night беше около 112 лв. Някой назад се чудеше. Simple Smile Аз засега май не се изкушавам от нищо, чудя се на един Диор, но като знам, че преди година можех да го грабна за около 100 лв. и сега 150лв. ми се виждат множко. Bowtie

# 138
  • Стара Загора
В Escentaul отново има 25% намаление.

# 139
Днес съм много щастлива, защото пристигнаха две много желани неща:

Бакара поръчах с Колисимо, шипнаха пратката на 22 април и на 4 май е била в пощата. Днес случайно разбрах, че е пристигнала, защото според номера за проследяване все още е във Франция.
Ани е от Парфюми-шоп за 193.15лв. И по-добри цени е имало, но все пак съм доволна.🥰

# 140
  • вкъщи
Издирвам Idole intense и Olympea solar
 на добри цени. Благодаря предварително. Иначе нищо не ме грабна днес  от Парфимо дотолкова че да поръчам. Въздишам по офертите преди...

# 141
Има тестер в Парфимо Идол Интенс 50 мл на 108.50 лв. Най-добрата, която помня за същия, беше 93 лв.

# 142
Днес съм много щастлива, защото пристигнаха две много желани неща:

Бакара поръчах с Колисимо, шипнаха пратката на 22 април и на 4 май е била в пощата. Днес случайно разбрах, че е пристигнала, защото според номера за проследяване все още е във Франция.
Ани е от Парфюми-шоп за 193.15лв. И по-добри цени е имало, но все пак съм доволна.🥰
Честити ❤, да Ви носят много радост!
При възможност бихте ли снимала дъното на шишето Бакара

# 143
Да, разбира се:
Скрит текст:

# 144
Пристигна моята находка от Елинор- бързи и коректни!
Амариж в тестерна кутия, без капачка, да кажем с частично празен ход...прекрасен е...имам спомени за него от ученическите ми години. Е, същия е, толкова е хубав, че съм много щастлива, че го откривам отново. Няколко пъти съм го тествала в Сефора, но винаги ми е бил много остър в началото. А този е идеален!

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 11:57 от Анонимен

# 145
  • София
Vodka on the rocks освен в Делириум другаде дали сте виждали?
Той спрян ли е?

# 146
Той спрян ли е?
Спомням си, че го видях преди около 2 месеца в бутика на ЕЛ на бул.Витоша. Предлагаше се в комплект с клъч, както и на отделен рефил.

# 147
Той спрян ли е?
В Salon Olfactive на Патриарха го има.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 23:44 от lorem_ipsum

# 148
  • Пловдив
Парфимо ми отказаха поръчката от вчера сутрин, а така се зарадвах, че успях да се доредя. Бързо ли връщат парите? Досега не ми се е случвало.

# 149
  • There I was on a July morning
Той спрян ли е?
Спомням си, че го видях преди около 2 месеца в бутика на ЕЛ на бул.Витоша. Предлагаше се в комплект с клъч, както и на отделен рефил.
Да, и аз тогава го гледах. За 8-ми март имаше 30 % намаление, но не хващаше парфюмите на Kilian.

Общи условия

Активация на акаунт