Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 64 104
  • 529
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, код за parfium.bg има ли?

# 151
Здравейте, код за parfium.bg има ли?

RC22-V60

# 152
  • София
Радика, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Любимата ми нова покупка е голяма бутилка Ambre Narguile! Purple Heart Признавам, че го предпочитам през по-хладните месеци, но пак ме радва! Relaxed

# 153
  • София
Благодаря за темата Simple Smile

Момичета, издирвам Insolence edp, но никъде не го откривам, освен в този сайт https://parfumi.market/24_guerlain и в този https://www.donbaron.bg/guerlain-insolence-edp-50ml-damski-parfjum-bez-opakovka
Дали мога да се доверя?
Благодаля!

# 154
  • Бургас
Деси, от няколко години Инсоленс и в такава опаковка и да го намериш в старата е съмнително, малко вероятно и ....... освен ако не го купиш от физическо лице. В новата ще го намериш по много сайтове. Внимавай с концентрацията едТ или едП, че се различават.

# 155

Дали мога да се доверя?
За Донбарон - не, нищо налично няма там, само така си висят нещата.
Другият сайт не ми е познат, но не ми вдъхва доверие нещо.

# 156
благодаря, а има ли код за под 100 лв? Преди имаше нещо...

# 157
  • София
Няма, изтече срокът на валидност.

# 158
  • София
Кои са многото сайтове? Само в Нотино го мернах преди няакво време. Иначе - в мола на нечовешка цена.
Опаковката от края на миналата година е тази. Преди това няколко години беше в bee bottle.

# 159
  • София
20% Scarlet Beauty

# 160
# 161
  • София
Кои са многото сайтове? Само в Нотино го мернах преди няакво време. Иначе - в мола на нечовешка цена.
Опаковката от края на миналата година е тази. Преди това няколко години беше в bee bottle.
Да, в нито един от доверените сайтове го няма, ноооо го открих в olx  Simple Smile под скритото име “оригинален парфюм” на цена от 55 лв за 30 мл.
Късмет Simple Smile

# 162
Ако някой реши да експериментира, да споделя. че си поръчах мостри от boadiceaperfume.com на 2 май. Доставено днес 13-ти май.

Цена на доставка до България  £20.
Цена до Англия £5.
Доставка с превозвач (GGBG) - 5лв.
Не се начисляват мита, ддс и т.н.

Имат целия асортимент мостри и може да се тетства всчко, преди да реши човек дали да си купи парфюм в голямо количество.

Мострите са по 1,5 мл и имат чудесен разпръсквач. За качеството няма да говоря, трябва да се пробва. Simple Smile

Като цяло всичко е супер, освен един малък минус, който оставям на вас. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 14:41 от Milen™

# 163
Боже, всичките са еднакви ли??!!

# 164
Боже, всичките са еднакви ли??!!
Не, не, Simple Smile , просто са много скъп бранд и не им прилича да замажат имената на мострите така с маркер, липсва кое какво е. Явно са ползвали опаковките от едно и също нещо. Simple Smile Вътре всчко е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт