Пъзели 41

• 25 380
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
За първи път я виждам Blush Иначе помня едни малки кръгли плочки , от Лъки Бой , които като ги завъртиш на една стана и си сменяха картинките. Сигурно и с японката е нещо подобно Blush
Ох, сигурно се изложих Joy дано говорим за един и същи ефект Blush

# 691
  • София
Японката като е наведеш/завъртиш леко и намигаше. Децата имаха някакъв 3д пъзел ама нещо не разбрах ефекта.

# 692
Хораааа, мимок е туууук! Grinning
Ще си имаме бг мама отбор! Ако някой ми беше казал, че ще е в такъв състав дори и преди седмица изобщо нямаше да повярвам, че такова нещо може да се случи Grinning
Мисля, че ще трябва да пия нещо за сън, зящото иначе не вярвам да успея да заспя Joy
Дрескодът за утре е синя блуза. Кралско синьо ако трябва да сме точни Joy Още нямам идея как ще разположа камерата, но  сортерите на Хейе, бялата маса, все ще са там.
Надявам се да се представим добре просто за да ни покажат и да успеете да ни видите Joy

Весе, успех и на вашия отбор, ще ви гледам след състезанието Hug

Ще почне сигурно към 10:10-15.

# 693
  • София
Момичета успех утре! Дано да ги разбиете! Пуснете после запис защото няма мога да ви гледам, но ще стискам палци.

# 694
Успех не всички в състезанието Hug
Сигурна съм, че ще успеете Heart

# 695
Влизам само да ви пожелая успех утре! Вие сте машини и ще ги разбиете!

# 696
Успех, момичета!

# 697
Успех, момичета! Вярвам във вас и съм сигурна, че ще се справите чудесно. Нищо чудно да се наложи да присъдят няколко първи места Simple Smile
Ето ги и моите нови придобивки

Надявам се последни преди традиционния черен петък, но само времето може да покаже Grinning

# 698
Бухтичка, това се казва изненада. Много се радвам, че се събрахте с Мимок.
Успех!

# 699
  • гр.София
Успех утре! Ще стискаме палци за добро представяне Hug

# 700
Бухтичка, радвам се за вас:) Успех, стискам палци! Вярвам, че ще се справите:)

# 701
  • София
Хайде, наш'те! Стискам палци за утре! Да ги отвеете всички 🧩🧩🧩🧩🧩

# 702
Успех, Бухтичка и Мимок!
И ние сме на дълга бяла маса, аз ще съм в зелено.
До утре, лека нощ!

# 703
Ей, дайте инфо в колко и къде мога да гледам. Искам и аз да се присъединя към агитката!

# 704
  • Варна
Мацки, късмет!!! Аз ще съм на бач и двата дни, така че разчитам на вас тук да ме осведомявате какво и как се случва. Ще надничам в почивките.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 23:16 от HighSpeed

Общи условия

Активация на акаунт