Когато го развалях, специално гледах, къде ще бъде надписаното парченце 
Когато го развалях, специално гледах, къде ще бъде надписаното парченце 
Не просто се класирахте, ами и бяхте втори, граничещи даже с първото място. Аз ако ни бях записала с помощничката, за вашето време ние сигурно още щяхме да обръщаме частите.
На финала ще викам за вас и вярвам, че пак ще сте първенци! 

фен съм на това да се използват максимално, а не да се наредят веднъж и да си стоят в кутията. В този ред на мисли да знаете, че се разделям с всеки пъзел, който кача, ако на някой му хареса нещо, да пише 
) и второ, аз съм в София, близо до Мол София/Руски паметник. Ако не е проблем, че ще постоят 1-2 седмици в мен, проблем ли е при записването да се вмъкна до R_Dew и Mimok (мисля, че те бяха в района)?
фен съм на това да се използват максимално, а не да се наредят веднъж и да си стоят в кутията. В този ред на мисли, да знаете че се разделям с всеки пъзел, който кача, ако на някой му хареса нещо да пише 
) и второ, аз съм в София, близо до Мол София/Руски паметник. Ако не е проблем, че ще постоят 1-2 седмици в мен, проблем ли е при записването да се вмъкна до RDew и Mimok (мисля, че те бяха в района)?
)
Само не знаех сега ли да го пускам предвид, че в момента има много пътуващи. Затова писах няколко пъти в темата, но в крайна сметка го добавих в линка, който иска сега да реди, който иска наесен. За групата ни е
Препоръчани теми