Пъзели 41

• 25 437
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Само да кажа, при спешни случаи, във физическите магазини на Озон важат същите промоции както и онлайн. Не си правят труда да сменят етикетите, но като идеш на касата е правилната цена.

# 601
Наредих и аз плажът. Много приятен пъзел. Добре ме подготви за предстоящата ми морска почивка. Relaxed
Позабавих се малко, че напоследък нямам никакво свободно време.

# 602
Момичета, поздравления за постиженията на състезанието! Машини сте!
Аз най-накрая приключих. Доста ме затрудни, особено розовите лалета. На моменти даже ме изнерви.

Снощи чак помощниците се включиха, без тях сигурно нямаше да успея Simple Smile
Скрит текст:
//

На всички добри души, които пуснаха своите пъзели да обикалят, давам честна дума, че ще редя пътуващите пъзели сам сама Blush

# 603
Но са много сладки помощниците❤️

# 604
  • гр. София
Чудесни помощнички Simple Smile Много са сладки Simple Smile

Emjay, къде беше твоето последно парченце?

# 605
Olia, Горе в ляво:

# 606
  • гр. София
Интересно, повечето са в дясната част, моето е в средата, ти си първата с парче в лявата половина Simple Smile Когато го развалях, специално гледах, къде ще бъде надписаното парченце Simple Smile

# 607
  • София
Интересно, повечето са в дясната част, моето е в средата, ти си първата с парче в лявата половина Simple Smile Когато го развалях, специално гледах, къде ще бъде надписаното парченце Simple Smile

Отбелязваме ли на кои пъзели се подписваме? Аз само "Зарзавата" надписах.

Mimok, като наредя кучето, пъзела отива при Лора, трябва да се подготвим и двете, тя тази седмица не е в София.
Няма проблем Simple Smile

# 608
  • гр. София
Аз от пътуващите съм редила само Плажа и Кафето и поничката. На Плажът парченцата се надписват, а на Кафето и поничката не, там си записваш името отвътре на кутията.
Доколкото знам при Преждите се пише името и датата на приключване, за другите не зная.

# 609

Аз започнах с пясъкът, после беше водата, след това небето и после цветята. Приключих с всичките зелении Laughing

# 610
Като видях крайбрежния Равенс, веднага го намерих да си го добавя в любими, но щом го пускате пътуващ - ще поизчака. Smile

Туй куче, което го редите за пъзелмания ми се струва трудничко. Главно защото мразя толкова много клони на едно място.

# 611
Vese, Бухтичка, Mimok, браво на вас, ракети! Hands Clap Не просто се класирахте, ами и бяхте втори, граничещи даже с първото място. Аз ако ни бях записала с помощничката, за вашето време ние сигурно още щяхме да обръщаме частите. Joy На финала ще викам за вас и вярвам, че пак ще сте първенци! Tada
Използвам да покажа и последния пъзел от трите. Виждали сте го сигурно много пъти вече, ама няма как да не го споделя и аз този задрямал сладур и компания.

В заключение мога да кажа, че и трите бяха много приятни и лесни за нареждане. Все на различни марки и с различен брой части, голям кеф. Благодарим ти за този кеф, Мона Лиза! Heart

# 612
Момичета, радвам се, че мой пъзел ще пътува Blush фен съм на това да се използват максимално, а не да се наредят веднъж и да си стоят в кутията. В този ред на мисли да знаете, че се разделям с всеки пъзел, който кача, ако на някой му хареса нещо, да пише Simple Smile
И аз бих се включила да наредя някои от пътуващите, но първо че сигурно ще ги редя по-бавно (рекордът ми е 1 седмица Joy) и второ, аз съм в София, близо до Мол София/Руски паметник. Ако не е проблем, че ще постоят 1-2 седмици в мен, проблем ли е при записването да се вмъкна до R_Dew и Mimok (мисля, че те бяха в района)?

# 613
  • София, България
Момичета, радвам се, че мой пъзел ще пътува Blush фен съм на това да се използват максимално, а не да се наредят веднъж и да си стоят в кутията. В този ред на мисли, да знаете че се разделям с всеки пъзел, който кача, ако на някой му хареса нещо да пише Simple Smile
И аз бих се включила да наредя някои от пътуващите, но първо че сигурно ще ги редя по-бавно (рекордът ми е 1 седмица Joy) и второ, аз съм в София, близо до Мол София/Руски паметник. Ако не е проблем, че ще постоят 1-2 седмици в мен, проблем ли е при записването да се вмъкна до RDew и Mimok (мисля, че те бяха в района)?

Разбира се, че не е проблем! (Да се запишеш за оригамито, много е хубаво и лесно, да си изрекламирам стоката Joy )

Бела, за мен беше удоволствие.

# 614
За Слънчогледа също съм кандидат, ако стане пътуващ.
Той е купен с идеята за пътуващ Simple Smile Само не знаех сега ли да го пускам предвид, че в момента има много пътуващи. Затова писах няколко пъти в темата, но в крайна сметка го добавих в линка, който иска сега да реди, който иска наесен. За групата ни е Hug

Общи условия

Активация на акаунт