Пъзели 41

• 25 411
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Florida, и е лесен, вчера от обяд до 22ч беше готов, като имах почивка 3-4часа Blush А очаквах да ме затрудни.
 Сега започнах един Corner, много ми напомня  Master pieces Blush

# 631
  • Варна
5 лева от Джъмбо

# 632
Такаа, кучето е при мимок и ще чакам да ми го върне лично Blush

Аз си цъкам големия през това време, мисля че тъкмо може да успея да го завърша до събота. Още не мога да го свържа, стои на три отделни части, но понеже няма рамка и не е ясно кое къде е точно Joy

А между другото евтините равенсбургери в емаг имат още 20% допълнителни, та има пъзели по 11 лв. Доставката ми излезе 5 лв. на мен за всички.

Птичарката, когато си редиш за кеф всякакво сортиране е ок. И аз в началото ровех в кутията. Тук ме светнаха, че като си виждам всички парчета е по-лесно.
Просто на състезание да хвърляш части в купичка ми се вижда огромна загуба на време. Може би са приели много буквално думите на организаторите, които казват "за сортирането на парчетата на пъзела може да се ползват всякакви принадлежности (купички, кутийки, чашки и т.н.)".

# 633
Бухтичка, кои си поръча от емаг, че нещо не си харесах аз?

# 634
Не съм ползвала такива сортери, не са ли неудобни? Виждат ми се малки като площ. Аз съм с едни като кутии за пъзели, щях да дам линк от Озон, но явно в момента са изчерпани там.
https://heye-puzzle.de/en/product/puzzle-sorter/
Струва ми се, че евето (? - извинявам се, ако бъркам човека) ползваше едни тавички или таблички, много ми бяха харесали като идея.

Ох, аман от промоции! Grinning

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 11:19 от Ghibli

# 635
Ами от Барбитата взех аз и този
https://www.emag.bg/pyzel-ravensburger-start-living-your-dream-1 … earch-Action=view

Те някои се изчерпаха вече, има някакви пейзажи, който си пада по такива.

И аз съм с кутиите на Heye, но все повече узравям и за идеята точно за тавичките. Може и такива да си взема.

Сега видях, че Вретено предлагат пъзели по поръчка с наша снимка, което е готино.

И като казах пъзели по поръчка, не знам дали сте видели във фб, но аз щях да падна като видях, че една дама си беше купила пъзел по поръчка за друг човек от някаква антикварна книжарница. Пишеше на немски, че е за 50-годишнина, а пъзелът беше само карта на някаква местност. Това от Равенсбургер, изрично влязох да видя, че предлагат такова нещо, пъзел с карта на избрана локация.

Та нейният конкретно изглеждаше доста труден, може би за предизвикателството го е взела. Но ми беше доста странно как този уж сантиментален подарък за някой германец е стигнал по неведоми пътища до тук.

# 636
Наредих го! Много съм доволна Grinning
Пътуващият Дали

Иска ли още някой да го нареди или да го връщам на MirkaKr?

И аз се записах за морския и слънчогледа Grinning

# 637
Бухтичка и аз загледах само този, който си показала, но засега ще се въздържа:) Ако го продаваш после, може да ми пишеш:)

# 638
  • София, България
Бухтичка, кои си поръча от емаг, че нещо не си харесах аз?

Аз си харесах два и май ще си ги поръчам с доставка до офис на Еконт в Айтос, защото няма да имам време да отида до Сердика преди да тръгнем - едни барбита и един на английска тематика.

Nalsi, кажи за Дали, колко беше труден? По-лесен или по-труден е от Хармонията?

# 639
  • София
Еееее, поръчах 3 пъзела от емаг.
Двата с барбитата (ще ги наредя за племеницата ми) и този който бухтичка е показала (това са ми любим тип за редене).
Май и аз ще трябва да крия кашоните вкъщи. Simple Smile

# 640
Вени, колко бързо си се справила с Castorland - a, браво 😍. Аз все още не съм стигнала до Спиди да си взема моите 😆😆😆.
Морският е страхотен, имам огромното желание да го наредя, но на есен, защото за оставащото ми време няма да имам никакъв шанс. Сега мъча Червения площад (какво е това небе, какво е това чудо 🤣).
Аз като един истински аматьор сортирам в капак от кутия за обувки. Имам един по-широк, върши страшна работа 😁. И да не остана по-назад отивам да зяпам равенси, въпреки че понатрупах доста нови пъзели. Малко по-късно ще ги снимам да ви ги покажа. Допълних и останалите два от картите на Клементони. В момента, като никога, при мен положението е "пари има ама време - йок".
Eleyn, много ще се радвам пак на есен да наредя и балоните на Schmidt, ако все още са в теб, разбира се. А ако решиш да се разделяш с тях направо ги взимам 🤗

# 641
В момента, като никога, при мен положението е "пари има ама време - йок".
Пари - йок
Време - йок
Място - йок

И какво правим....продължаваме да грабим, сакън да не свърши нещо Joy

# 642
Мона Лиза, по-труден беше. Хармонията е по-цветна и линиите са по-отчетливи, няма толкова фон. Тук цветовете са много преливащи, ориентирах се предимно по нюансите и формата на парчетата. Добре, че самият пъзел е светъл, че го редих основно на лампа. Като го отворих и започнах да сортирам, бях на ръба да се откажа Grinning, но лека полека започнах да различавам отделните части. Предизвикателство си беше Grinning

# 643
  • Варна
На мен ми беше лесен Дали. Само най-вляво големия бял кон ми беше малко объркващ, оставих го последен.

# 644
  • София, България
Мона Лиза, по-труден беше. Хармонията е по-цветна и линиите са по-отчетливи, няма толкова фон. Тук цветовете са много преливащи, ориентирах се предимно по нюансите и формата на парчетата. Добре, че самият пъзел е светъл, че го редих основно на лампа. Като го отворих и започнах да сортирам, бях на ръба да се откажа Grinning, но лека полека започнах да различавам отделните части. Предизвикателство си беше Grinning

Благодаря, Nalsi! Ще помисля дали искам да се пробвам да го редя, задръж го още малко в теб, ако няма никой, който да се престраши.

Да кажа, че Pomegranate-а е в Сали, защото Весето и emjay са заети.

П.П. аз още не съм поръчала от емаг, но в количката си имам вече 3 пъзела с барбита. Joy

Общи условия

Активация на акаунт