Звездни компромати - Май'22

• 251 089
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 345
Откакто започнаха делата между Джони Деп и Амбър не ме кефят и двамата. Но все пак за мен Амъбр е vulnerable (по-беззащитна), ако мога така да се изразя, поради факта, че има психически разстройства. Хора като нея лесно се агресират и контролират.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 10:12 от ConnieS

# 346
  • София
Откакто започнаха делата между Джони Деп и Амбър, не ме кефят и двамата. Но все пак за мен Амъбр е vulnerable (по-беззащитна), ако мога така да се изразя, поради факта, че има психически разстройства. Хора като нея лесно се агресират и контролират.
Личностовите разстройства не са болест, особено тези от Клъстър Б каквото е нейното. Това е тип личност. Това са зли хора, съвършени манипулатори и насилници.

# 347
  • Glasgow
Не беше ли биполярна? Това си е сериозно.

# 348
  • София
Не беше ли биполярна? Това си е сериозно.
Хистрионно разстройство пишеше. Това си е като нарцисист, но женски, или психопат. Те се преливат. Може към него да има и болест, но характера си е мрак, от такива хора само далече. Биполярните си пият лекарствата и са сладурчета, например Стинг. Не сме чули за него да тормози хора.

# 349
Нито едно от психичните й заболявания, не я предпазва  от носене на отговорност. Беше уточнено, че тя много добре знае какво прави.
Делото е гражданско и дори и Джони да спечели, наказанието й ще е само финансово.

# 350
Амбър е с биполярно разстройство, което обикновено върви с инсомния като са в маниакален период. Сериозно заболяване е.

# 351
Това не е оправдание за това, което е сторила.

# 352
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 353
Амбър е  с бордърлайн личностно разсройство и хистрионик. За биполярно се говореше, но така и не ми стана ясно има ли няма ли. Личностните разстройства са тип личност. Хората осъзнават какво вършат. Да не мислите, че всички серийни убийци са с психически разстройства? Напротив, повечето са с личностни такива. Те са много умни, интелигентни, хладнокръвни и разбират всичко, което вършат.

Амбър се оказа, че се е била и със сеста си. Има клип от телевизионно предаване, в което участва сестра й и другите участници забелязват драскотини по лицето и шията й и я питат дали със сестра й са се сбили и тя каза, че не иска да коментира това нещо.

Имайки предвид, че всичките му предишни гаджета на Джони казаха, че никога не е бил агресивен и тн според мен точно проблемите му покрай болестта на майка му,финансовите му проблеми  и проблемите в брака му с Амбър са отключили такива епизоди. И то не са били много, защото ако бяха Амбър щеше да има 50 такива клипа, със сигурност. А тя има 1 и се вижда, че нея въобще не я е страх от Джони в този клип(точно защото знае, че няма да й посегне).
Ако Амбър толкова се страхуваше от него нямаше всеки път в който той е искал да си тръгне тя да го е спирала и да е казвала, че не може да живее без него, че щяла да се самоубие и тн. Вчера в съда свидетел(мисля, че беше охраната му) свидетелства, че Амбър идвала, пред дома му на Джони(когато е напускал общия им дом заради скандлаите им) в 3-4 сутринта по нощница и почвала да крещи отпред да я пусне вътре и събуждала целият квартал и естествено те я пускали, за да не създават проблеми на съсесите. Амбър си е откровено агресивна, в това няма никакво съмнение и няма нищо общо с Джони щом се сбива със сестра си, осъдена е за домашно насилие над бившата си жена, агресирала е и към служителите й, мятала стъклени бутилки по Джони, удряла го е  Не знам какво повече се иска като доказателства за да се види, че тя е агресивна.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 10:56 от daizy_g

# 354
  • Бургас
Донатела Версаче си е сменила пластичния хирург явно. Изгладена е,
подпъхната тук -там където трябва и ето ви я - чисто нова и подобрена.
Госпожа Клинтън не си прави услуга с този тоалет. И тя като мен е с шкембенцето на менопаузата, но екипа й можеха да й подберат рокля, съобразена с това. А не срязана на талията все едно е някоя от Хадидките.
 А тя с ръцете отпред съвсем привлича погледите.

# 355
Никой не може да ме убеди, че Амбър няма някакво психично разстройство и осъзнава, че дриска в чаршафите на мъжа си.

# 356
След като го е направила умишлено с цел да му отмъсти за закъснението, явно е осъзнавала. А няколко дни по късно, вдига скандал на прислужницата, която го е снимала, за това, че е съсипала брака й.

# 357
Никой не може да ме убеди, че Амбър няма някакво психично разстройство и осъзнава, че дриска в чаршафите на мъжа си.
Това, че го е осъзнавала е абсолютно сигурно, защото се случва само веднъж точно след техен скандал на рождения й ден.  Ако не го е осъзнавала щеше да се случва повече пъти в различни ситуации дори без да са се карали и тн. Тя каза, че това било шега на нея и приятелите й. Кой знае колко са били пияни и надрусани всички и им е дошла тази гениална идея. Това както в училище на зелено като ходят децата и си правят всякакви номера, слагат си паста за зъби по косата, докато някой спи и всякакви такива тъпотии.

# 358
  • София
Това не е оправдание за това, което е сторила.
И аз мисля същото. Не е оправдание.

# 359
Децата на зелено училище си мажат паста за зъби на вратата, а не си акат в леглото.

За каква шега въобще можем да говорим. Това си е пълна гнусотия от където и да го погледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт