Звездни компромати - Май'22

• 251 080
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 360
Децата на зелено училище си мажат паста за зъби на вратата, а не си акат в леглото.

За каква шега въобще можем да говорим. Това си е пълна гнусотия от където и да го погледнеш.
Естествено , че го е направила да му направи мръсно на Джони и после казва, че е шега, за да се оправдае.

# 361
То не е нормално и да плюеш в лицата на служителите си, но тя го е правила.
Скрит текст:

# 362
Точно затова смятам, че има нещо дали е биполярно, дали друго, нелекувано и не осъзнава какво върши.

# 363
Слава Богу специалистите смятат,  че нищо й няма. Няма да се измъкне толкова лесно.
Направо ме е срам до къде стигат някои жени за пари - едни ходят до wc в леглото И бият мъжете си, другите яздят камила и ядат сьомга, трети позволяват на други да ги ползват за тоалетна чиния.  Кое е различното точно при Амбър? Направила го в леглото му, а не върху него и не й платили точно за това. В Дубай за такова нещо раздават пачки.

# 364
За последно се включвам по темата, че е много спам. Както за Амбър не е оправдание психичните и разстройства (което обяснява поведението й), така и за Джони не са оправдание финансови проблеми, смърт на майка му и прочие. Зрелостта на човек си личи по това как се справя с тежките моменти в живота си. Той вероятно е знаел, че тя има ментални проблеми, което прави още по-гадно агресивното му поведение към нея. Интересно ми е какво ще отсъди съда в САЩ, защото в UK съм останала с впечатление, че делата се водят по изключително справедлив начин и се взимат под внимание много обстоятелства, плюс осъзнаване на извършеното.

# 365
Да, истината е някъде по средата. Нито той, нито тя са само черни или само бели.

# 366
За последно се включвам по темата, че е много спам. Както за Амбър не е оправдание психичните и разстройства (което обяснява поведението й), така и за Джони не са оправдание финансови проблеми, смърт на майка му и прочие. Зрелостта на човек си личи по това как се справя с тежките моменти в живота си. Той вероятно е знаел, че тя има ментални проблеми, което прави още по-гадно агресивното му поведение към нея. Интересно ми е какво ще отсъди съда в САЩ, защото в UK съм останала с впечатление, че делата се водят по изключително справедлив начин и се взимат под внимание много обстоятелства, плюс осъзнаване на извършеното.
Да, само, че разликата е , че Джони се е справял с проблемите си пиейки и друсайки се и тук таме ритнал някой кухненски шкаф. А Амбър си изкарва агресията и 'проблемите" й върху него, мятайки бутилки, удряйки го, блъскайки го, дефекирайки в леглото му, беше с отрязан пръст и тн. Сега сравнете двете неща и вижте в кого е по-големият проблем.

# 367
Точно затова смятам, че има нещо дали е биполярно, дали друго, нелекувано и не осъзнава какво върши.

Sigma, тя много добре осъзнава какво прави. Има аудио на което той й предлага да се разделят кротко, без медийни циркове и какво му отговаря тя? "Никой няма да повярва, ако кажа, че съм планирала това от три години, че съм събирала снимки за да ги извадя в правилния момент, че съм си нарисувала синини... никой няма да повярва"

# 368
Kris Jenner на Met gala 2022
Скрит текст:

# 369
А някой знае ли какъв точно стрес е преживяла Амбър, че се коментира ПТС?

Не съм фен на Джонката, даже визуално не ми допада, но пък харесвам актьорската му игра и определено искам да виждам повече филми с него. Амбър ми е тотално безразлична, но предпочитам да не я виждам до Мамоа в Аквамен 🤣

Това са моите 5ст по въпроса, предполагам погледнато от страни съм на страната на Деп.

И във връзка с предишни коментари - има много добри хора, без особени проблеми и зависимости в живота, които попадат в капана на такъв тип отношения, просто защото в момента са в труден период от живота си и тези отношения заглушават нещо друго. Разбира се е временно и бързо се прекратяват. Считам, че случаят е такъв.

# 370
Нови разкрития по делото от психоложката Dr. Dawn Hughes. Даже ми е неприятно да ги превеждам. Имало е няколко пъти сексуално насилие към Амбър в моменти, когато Джони е бил надрусан, освен принуждаването към орална любов, търсил е кокаин във вагината и, използвал бутилка за сещате се какво.  Следствие на това тя получава посттравматичен стрес.
https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/johnny-depp-searched … r-heards-26864923

Скрит текст:
Sands насилниците предлагат на жертвите си да се разделят уж кротко и после пак ги привличат към тях, и им внушават, че в тях е проблема. Просто Амбър е отключила и тя агресивно неадекватно поведение

# 371
Психоложката била ли е свидетел на това? Имаме десетки записи в които той повишава тон или си тръгва, но нямаме нито един в който я удря или насилва. Или малката подробност, че бутилката уж била счупена, но тя вместо да получи кръвоизлив, отива на купон със медицинската си сестра, която пък твърди, че Амбър е била напълно невредима и в отлично настроение. Трудно ми е да повярвам след като тя има седем милиона причини да излъже.
Психоложката  защо не е информирала полицията, след като е длъжна да го направи?
Говорим ли за същата жена, която го обвини, че я е пребил и й е счупил носа, а на следващият ден отиде в шоуто на Джеймс Кордън и счупеният й нос изглеждаше така?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 13:19 от SANDS

# 372
Bella Hadid на Met Gala 2022 After-Party
Скрит текст:

# 373
Толкова долнопробно излъчване дори голото Лиззо не може да докара. 🤢

# 374
Да, като те насилят сексуално с бутилка най-естественото, което можеш да направиш е да отидеш на купон. Има ли издадено медицинско за това, което да представи пред съда? Или всичко е просто приказки и съчиненията на Амбър, за да грабне милионите които толкова много желае.

Общи условия

Активация на акаунт