Звездни компромати - Май'22

• 252 777
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 510
Е тя Кимката преди се правеше упорито на чернокожа и много ѝ се подиграваха, сега явно е на вълна Мерелин. Тази жена как не намери нещо смислено да прави не знам, но евала, че с гъзище и безмислици стана популярна и монетизира славата. Добре че беше К. Уест, че да ѝ изчисти малко имиджа и да започнат да я канят по хай събития.

# 511
  • София
О, това е мега болезнена операция с дълго възстановяване после, не е за подигравка.
На майка ми й беше толкова трудно след първото, че така и не отиде да оперира второто.

# 512
Ааа не се подигравам. ПОнеже в други теми четох че за премахване на бенка някоя стояла 5 дни в болницата. И се зачудих.

# 513
Оригинал на ММ е първата рокля на Ким.
Шегуват се, че цената и е паднала автоматично, защото е носена от Ким.
Много искам да се разбере как са и я дали и колко е платила за това удоволствие. Роклята сега се оценява на около 4.5 мл. долара.
Предположения?

# 514
И аз това се чудя от онзи ден. Ще да трябва да са много пари. Акълът ми не побира, как може да е "ходила" разкопчана Joy смешна работа.

# 515
Денси, предполагам под наем, ако наистина е същата рокля, в което обаче се съмнявам.
Естествено, че ще ѝ падне цената. Ким в нея е като чистачката намъкнала се в роклята на госпожата.

# 516
Денси, предполагам под наем, ако наистина е същата рокля, в което обаче се съмнявам.
Естествено, че ще ѝ падне цената. Ким в нея е като чистачката намъкнала се в роклята на госпожата.
Не се съмнявай. Не си ли чела? Дошла е с частен самолет с въоръжена охрана. Пипана е само с бели ръкавици и на самия бал Ким е пазена отново от въоръжена охрана. Било е абсурд някой да я докосва ила да се ръкува, прегръща и т.н. с хора.
Отслабнала е над 7 кг. за три седмици за да се вмъкне, стана ясно не докрай в нея. Носена е само на стълбите и веднага е преоблечена и си е заминала роклята. После не крие, че вече е с копие. Тогава маха бялата наметка и се снима и отзад без нея.
Даде интервю за Vogue.

# 517
Ух, да бяха ограничили и гаджето й.
Момчето не е виновно, но изглеждат просто абсурдно един до друг.

# 518
Ама къде това гъзище ще влезе в тая рокля оригиналната, що си го помисляте въобще. Макар че ММ не е от твърде слабичките, си е с фигура на жена от него време т.е. по-фина, по-дребна структура. Това туловище само може да е минало покрай роклята, да вземе за модел. Всичко е шум да става и да се въртят едни новини. Шили са ѝ подобна рокля вероятно да се прави на интересна. 7кг свалени са все едно нищо за нейното тяло. ПОне 20-30 ѝ трябват да се наниже и то пак до някъде в тая рокля.

# 519
Кел файда от роклята и въоръжената охрана като на червения килим пристъпваше като спънат кон. Смешна работа...а маминка реплика на Джаки Кенеди не знам как да го коментирам.

# 520
Да, беше с отвратителни обувки и не можеше да върви. Добре, че беше “синът и”, да и помага.

# 521
Според мен не можеше да ходи заради тясната рокля. Не знам въобще как дишаше. Но не смятам, че е била с дубликат през цялото време, т.е  вярвам, че е била с оригинала на червения килим. Не виждам причина да си прави вятър точно с тази фейк инфо.

# 522
Графа и съпруга
Скрит текст:

Красива Диляна Попова
Скрит текст:

Малкоданска и мъж
Скрит текст:

Ромина Андонова с децата
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 01:18 от Не се сърди, човече

# 523
Добре де, какъв е този зор да навре това XXL гъзище в рокля, дето е XS, пък и гащите да й се виждат отзад, защото не може да й вдигне ципа?

# 524
Може би е инстинктивното желание на катуна да се поръси с малко звезден прах.

Общи условия

Активация на акаунт