Звездни компромати - Май'22

• 251 990
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 440
Ех, тези извънземно, божествени крака на Наоми... ♥️

# 1 441
Eva Longoria
Скрит текст:

# 1 442
И аз забелязвам хейт към слабите Smile напоследък. Гладуват, на краставици, заради мъж е. Виктория Б, Аександра, Мара, Светлана... не им знам яденето на тези де, може и да гладувт. Но много жени се хранят нормално и такава им е структурата.
Обаче е обидно и не върви да кажеш - тая що така се е ояла, дебелана, какво яде по цял ден:))) Мен са ми еднакви двете.

Харесвам гърдите на Ева Л. и не харесвам силиконови топки.
И смятам че жени с нормални гърди може да ходят с деколтета също Smiley  Хубаво е, кефи ме, секси ми е
Искам момичетата малките да виждат нормално женско тяло и да го приемат за нормално и красиво каквото е.
И да се харесват, не да си крият гърдите, краката, носа или каквото там не е перфектно.

От - всички станаха еднакви - до - тази защо не се оправи носа/циците:))) или хич да не се показва

А иначе по големите събития, не смятам, че си избират сами роклите:) и това им е личния вкус, от магазина са си купили предния ден тая рокля.

# 1 443
Аз, на Ева не харесах изрязаните части от бюста надолу. Иначе червата например, беше много готина в деколтето.

# 1 444
  • Варна
Машин Гъз Кели=бройлер.

# 1 445
Сигурно съм консервативна в нечии очи, но това облекло за исторически обект в Израел/пък и където й да е/, ми е неприемливо. Дори да е фото сесия с рекламна цел. Алекс Богданска, новата на Сашко Мамин и третата не я знам.

# 1 446
Третата е съученичка за Ивелина. То всичко живо стана инфлуенсър, всичко стана реклама 😀

# 1 447
Тази с черното може и гола да се съблече,  като гледам няма от какво да се притеснява.

# 1 448
  • София
Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър
Скрит текст:
Лени Кравиц
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Вергара
Скрит текст:
Антонио Бандерас
Скрит текст:
Вергов
Скрит текст:
Любо Киров
Скрит текст:

# 1 449
Станкулова какво си е правила на лицето , изглежда ммммм…. Не толкова прекрасна, както сме свикнали да я виждаме  Close
Скрит текст:

# 1 450
Устните й май са по-обемни от преди?

# 1 451
Не съм наясно, май се казва склуптуриране. По-добре е сега, преди само новата брадичка стърчеше като на Баба Яга

# 1 452
Сега ги погледнах гърдите на Ева Лонгория споменавани в последните постове, ами съвсем нормални гърди са си. Изглеждат красиво с подходящи стайлинг. Знам, че тук не е прието да се обсъждат родните инфлуенЦърки, но Полина София се похвали с нови (огромни) гърди, ами сори ама момиче с нежни черти и фина структура като нея все едно е взела някакъв реквизит от някъде. И моите не са каквито бяха на 20 и преди две деца, ама изглеждат в пъти по-добре, така че един голям лайк за Лонгория от мен и за всички, които показват съвсем нормални женски форми включително и непознатата девойка в черно.

# 1 453
  • Варна
Сигурно съм консервативна в нечии очи, но това облекло за исторически обект в Израел/пък и където й да е/, ми е неприемливо. Дори да е фото сесия с рекламна цел. Алекс Богданска, новата на Сашко Мамин и третата не я знам.

Като знам как ходят туристите облечени, си представям как са били гледани.

Аз дето не се токам, се чувствам натокана покрай избелели ,провиснали тениски и обувки за планински преход.

# 1 454
Погледът на Станкулова много унил, да не кажа празен.

Общи условия

Активация на акаунт