Звездни компромати - Май'22

• 251 985
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 470
Опитвам се, но не намирам никакво оправдание за раничката и сетренцето, сори мадам Линда!

# 1 471
На 3ти юни Илиан бил завел дело срещу Гани заради това, че е говорила/писала лоши неща за чая му. Казва, че може с една дума да я сложи на мястото й, но не го прави заради детето.

# 1 472
На Стефчо не са ли му повече чертичките на маратонките?

# 1 473

400 евро, ако искаш. Money

# 1 474
Петканова преди е споделяла, че е имала проблеми с килограмите и храненето. Била се е вманиачила до огромна степен да е кльощава, само гладулава и тренирала, няма цикъл с месеци, косата й опадала и т.н. Разказвала е как моделите ядат памук вместо храна. Светлана като беше в брадъра преди години, също беше така вманиачена на тема килограми и то при условие, че бепе веше много слаба. Двете с Моника Валериева само говореха за храна, диети, операции, силикон, калории и т.н. Гущерова после отслабна драстично. Краката й бяха като клечки.

Kим
Скрит текст:
Koртни
Скрит текст:

Кортни, обаче, се облича много неподходящо за сегашната й фигура.

# 1 475
От протокол имат нужда.
Не че нямат, но не го слушат. Имаме си хора работещи от години на тези позиции, но явно нямат голямо влияние, нито при Деси, нито при Линда.

Всички от протокола се "стараят" да се харесат, за да си уредят поредния мандат някъде. После- хайде всичко наново и кое по- напред- да се доказваш, да се подмазваш, да убеждаваш... къде ти, времето лети.

# 1 476
Според мен излишните няколко килограмчета на Линда са най-малкия й проблем. Изобщо не мога да си обясня тоалета й… истинска безвкусица предвид колко много дори български марки има с прекрасни костюми. Като ми кажат “изтърван германец” ей такова като нея си представям 😀

# 1 477
А Асенчо? С тъмната тениска под светлосинята риза?

Пълна карикатура са от- до! И то точно в Италия!

# 1 478
Сега разбрах защо Кирчо  няма вкус към облекло, то и жена му няма ,та няма коректор.  Може да е вървяло преди ,но сега не върви  толкова селско и неглиже. Виках си ,как го търпи тази жена с  износени ,неподдържани обувки ,ами тя същата ,че и отгоре, защото е жена.
 Че мъжът ми , шофьор, се кипреше повече от мен пред огледалото  и с капризи  за обличане и лъснати обувки. Не знам ако беше станал някак министър.
 Това имаме в наличност.

# 1 479
Не мога да повярвам, че го казвам, но Линда трябва да вземе пример от Деси Радева. Има издънки жената, но има също огромен напредък и разлика с онова жакетче и къса пола в НДК при първата победа на Радев.

# 1 480
  • Благоевград
Съгласна съм напълно с вас за облеклото на Петков и съпруга.
Той може да си купи няколко хубави костюма от Теодор, Андрюс, ако не му се дават пари за скъпи костюми.
Линда да вземе да мине през Дика, Кензол, че дори и Дафне, пак ще я нагласят. Поне една хубава дамска чанта да беше сложила на роклята, тя раница. Не знам защо така всички изглеждат зле.

# 1 481
Щото са обикновени хора, бе, от народа Joy

# 1 482
Линда да се чуди човек кое по- напред да коментира- раничката, ансамбълчето, обувките...

# 1 483
  • Благоевград
Десито ни четеше и се поправи.
Имаше страхотни попадения. Една много красива сребриста рокля съм запомнила, май бяха тогава в Париж.
Прическата нещо не ми харесва. Имаше една фотосесия, беше леко с по-светъл цвят и издухана навън, ами красива си беше.
Само стойката остана да оправи и няма да има грешка.
Да си пуска клипчета на Кейт Мидълтън и да се учи от нея щом у нас няма специалист, който да я научи.
Има ли желание, има и начин.

# 1 484
Щото са обикновени хора, бе, от народа Joy

Ааа, моля ти се, даже ние от село се обличаме по-добре 😂😂😂

Всяка една продавачка в магазин щеше да я нагласи успешно 😁

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:09 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт