Звездни компромати - Май'22

• 251 965
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 785
  • софия
Младият нов татко с К. Евро и ... Познахте ли я?
Скрит текст:

# 1 786
Ваня Щерева?

# 1 787
Въй, Ваня Щерева изглежда по-млада от дъщеря си.

# 1 788
Някъде назад мернах мнение за Кара Делевайн. Като изключим как изглежда в лице (странно) и поведението й (понякога още по-странно), раните по ръцете, краката и т.н. са псориазис - тя има такова заболяване и явно не е на биологично лечение като Ким К., която също го има, но кожата й е перфектна.

# 1 789
  • София
Том Ханкс
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:
Натали Имбрулия
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:
Тина и Венсан
Скрит текст:

# 1 790
анди макдауъл...защо бе, жена?

# 1 791
  • софия
Въй, Ваня Щерева изглежда по-млада от дъщеря си.
Ъхъммм
Скрит текст:

# 1 792
Богданска е лъчезарна, изглежда добродушна и умее да се представя добре по-интервюта, но относно умствен капацитет е доста семпла. В началото си мислех, че тя е нива над Даниел, но в последстие си дадох сметка, че са еднакви, а аз съм се подвела по външния вид и балансираното й поведение Извинявайте, но тя е първа приятелка с Джулиана Гани. Това само по себе си говори много. Има някакви комплекси, които не й дават мира и подхранвят работохолизма й и постоянните интервенции. Даниел също не ми е приятен, но разбирам защо е прекратил отношенията.  Тя не го обичаше такъв какъвто е, а искаше да го промени по свой образ и подобие. Да спортувал, да имал плочки, да бъде по-амбициозен, да има повече коса, да бъде по-богат, накрая го замъкна в Турция да си оперира носа и да му слагат филъри в брадичката. Много е натоварващо емоционално "да не си достатъчно" за партньора си и постоянно да ти натякват кое не ти е ОК.
За мен двамата са на един акъл и си подхождат. Ако всеки приеме и обича другия такъв какъвто е, могат да бъдат щастливи.

# 1 793
Ми нали е с младо гадже Ванчето, трябва да изглежда като неговия набор, все пак да не го излага!!!!

Агнешкото си е агнешко!

# 1 794
Да споделя изненадата си от чудесното тяло, крака на Марион Котияр, досега не бях го забелязала, все в лицето я гледах. Много добре е, браво. Според мен късите поли не се бият с лицето ѝ, отиват и.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 00:23 от Анонимен

# 1 795
Някой няма ли да пусне снимка на Ванчето Щ. без филтри?

# 1 796
  • Пловдив
Един известен клюкарски сайт нарича Нелка - Хикселка, чудя се от къде ли са го видели?

Зла вещица, с най-добри чувства, махни я тази снимка с Радев, или си закрий лицето с някаква картинка, както е модерно сега, че не се знае кой жълтур ще я публикува

И какво ще напишат - Радев със Злата Вещица? Grinning

Скрит текст:
Във форума ме знаят, била съм на много форумски срещи, в Пловдив пък съвсем не съм анонимна, познават ме и затова толкова смело се показвам. За сметка на това не съм публична личност и не съм интересна за жълтурите.

# 1 797
Преди няколко дни се разминах с Ваня Щерева на улицата.  Добре изглежда в лице, но  е доста едра .

# 1 798
  • София
Нелка Хикселка ми е много интересен персонаж.
Тя страда от липсата на каквато и да била талия, но много обича да си я рисува. Просто има мъжки тип структура - тесен ханш, без талия и слаби крака. Simple Smile
Не я познавам, но не ми изглежда добър човек. Твърде много демонстрация на щастие, лукс и безгрижие означава точно обратното. Предполагам, че мъжът й, който също като Батинков гони 200 кг. живо тегло, е под чехъл, поне така изглежда. Спомням си я в някакво предаване как трябваше да  имитират скандал с нейната асистентка и тя така изкряка, че онази подскочи, ама физически. Помислих си, че явно това й се случва често.

Скрит текст:
Нелка в естественото си състояние, без никаква талия.

Нелка нарисувана

# 1 799
Helena Bonham Carter на 56. Чрд!
Скрит текст:

Lenny Kravitz на 58. Чрд!
Скрит текст:

тази снимка ме шокира (до баща си стои по гърди)

Общи условия

Активация на акаунт