Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 470
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 210
Vikitoo много ми харесва позитивното ти мислене ,само така . Мен нещо ме пропуснаха ,но пък може и на всички да не са прозвъняли и да съм в списъка за утре - ха дано ( мрън,който се дразни може да не чете). Иначе днес Biogaia прати нещо за малка утеха.

# 211
  • Plovdiv, Bulgaria
Ех, как исках ваучер за сторител, с 3 участия бях в шоколадите. Надявам се да не са прозвънили днес и утре да продължат Confused

# 212
  • Дупница
Ех, как исках ваучер за сторител, с 3 участия бях в шоколадите. Надявам се да не са прозвънили днес и утре да продължат Confused
Аз ще ви предоставя моя щом го получа.

# 213
Чак сега намирам тази тема.. някой знае ли за текущи игри, където се събират капачки (бири, безалкохолни, сокове и т.н.)?

# 214
Чак сега намирам тази тема.. някой знае ли за текущи игри, където се събират капачки (бири, безалкохолни, сокове и т.н.)?
На всяка промоционална опаковка на сок, бира и т.н. има даден сайт където пише условията за участие. Четете там и темата  тук постоянно. Ще Ви стане ясно! Без кока кола всички други капачки СЕ СЪБИРАТ! За други подробности четете  правилата.

# 215
Игра с покупка на Jim Beam:

https://www.alwayswelcome.bg/

# 216
И останалите печеливши от Lacrima и Frezco, традиционно ме няма при тях, дано някой се познае:

# 217
Здравейте! Спечелилите от Киндер Буено получихте ли мейл за предоставяне на адрес за доставка на наградите? И изобщо разбрахте ли как ще си ги получите? На ММ са му казали, че ще доуточняват след потвърждение и дотам.

# 218
  • В страната на бурите
Попадал ли ви е някъде Код за отстъпка (пр. при регистрация) за магазин - тип Озон, Плесио, Техномаркет? Търся елементарен телефон за възрастен човек (до 50 - 70лв. ), но понеже той ще си го плаща, искам да му помогна да вземе нещо по-добро в рамките на бюджета. Питам тук, понеже преди от късметчета и др. игри имаше разни кодове?

# 219
# 220
indy1000 вчера следобяд получих мейл да си напиша адреса за доставка от буеното.
Писах на Лакрима,че е странно да изберат еднакви печеливши и двете игри хич не ми  и отговориха.
Толкова рядко срещам нормално отношение и коректност в организаторите на игри,или не отговарят или отговора е така си решихме и всичко е точно.Еми не е точно и кой изобщо ви плаща за толкова зле свършена работа..

# 221
Такааа, в тази връзка, ако може някой да ме провери и евентуално да ме поправи - дамата, дето е в двете игри - в Лакрима не открих нейната рецепта в коментарите във Фейсбук. Има я 1О пъти, но само с отбелязвания. Уж тези с награда карта трябваше да качат рецепта, не знам как да проверя в Инстаграм, но или печелившите са от там или е яко шменти Simple Smile Бъркам ли? Отделно, че в Инстаграм не маже да се качи снимка. Писах им и аз снощи, но те по нощите влизат в профилите Simple Smile

# 222
Можеше да им изпратиш рецепта на лично съобщение,и в инстаграм можеш да пратиш на лично снимката и рецептата.

# 223
  • При децата ми
Здравейте! Спечелилите от Киндер Буено получихте ли мейл за предоставяне на адрес за доставка на наградите? И изобщо разбрахте ли как ще си ги получите? На ММ са му казали, че ще доуточняват след потвърждение и дотам.

Здравейте,
Вчера след обяд получих имейл. Искат три имена, ЕГН, и точен адрес за доставка.
Пише, че срокът за доставка на наградите е 6 седмици, считано от деня в който получат данните.

# 224
  • София
Йееее, смарт гривна от Палете. 😃 Кеф.

Общи условия

Активация на акаунт