Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 186
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Моля за линк към играта на Пиринско, от сайта им ме препраща към игра, която е изтекла на 30.04., а от похвалилите се тук знам, че има активна игра в момента.

# 736
  • Nesebar
След цяла зима пауза започвам да се включвам в игрите.
От два дена искам да регистрирам бележка на милка но не отваря сайта и при вас ли е така

# 737
  • Сливен
Моля за линк към играта на Пиринско, от сайта им ме препраща към игра, която е изтекла на 30.04., а от похвалилите се тук знам, че има активна игра в момента.

Пиринско приключи точно на 30.04.В момента игра има БУРГАСКО!

# 738
  • при късмета
И шуменско и туборг, ако не се лъжа

# 739
  • Варна
Благодаря, явно съм се объркала Sad

# 740
На Кауфланд как трябва да се регистрирам? Не виждам линк никъде

# 741
# 742
  • София
Може ли линк към печелившите на Милка?

# 743
  • София, Дружба 2
https://winners-online.com/milka_bulgaria_2022/
Заповядай, Ваня! Simple Smile

# 744
  • София
Благодаря!

# 745
  • Сливен
Във фейсбук, наградата е от полимврна глина. На 30.05 теглят.
https://www.facebook.com/Polymerclaycup/

Искам да ви питам - ако в момента има лайф, в който ще дадът награда, като се достигне примерно бройка от 250 човека, може ли да се сподели линкът тук или не? 🤔 До сега не съм виждала, подобно питане тук.

# 746
За играта на Шаума , зачетох от участващите обекти ,ама то такива не са посочени ?

# 747
  • София
За играта на Шаума , зачетох от участващите обекти ,ама то такива не са посочени ?
В самата форма има "Избери магазин". Там се вижда. В случая са Лекси, Фреш и Мира.

Интересно коя верига Фреш имат предвид? В Пловдив има и е различна от тази в София.

# 748
От преди малко

# 749

Вчера обикаляхме с децата и взехме че си спечелихме награди 😂🤣🍀 Много ни харесва тази инициатива и искаме да отидем и в друг град, но ММ не ще да обикаля 🙊😂
Аз регистрирах 5 кода на Старопрамен и пак нищо, ще взема още 2 за 4-то участие за BBQ и минавам на Шуменско 😂
Търках и скреч във ФФ и там без чаша, това мляко не ме харесва, а вече и аз него. Търках и на Нестий за буркан и там "Усмихни се". Хубавото е, че не се четат буквите този път и си е наистина на късмет 🍀

Общи условия

Активация на акаунт